Banka ČSOB

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.1.12 15:36

Banka ČSOB

Maminky,máte některá zkušenosti s touto bankou?Lze u obyčejného účtu nastavit výběry do mínusu?Půjde to nastavit v internetovém bankovnictví?Děkuji předem :*

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
565
26.1.12 15:41
Anonymní píše:
Maminky,máte některá zkušenosti s touto bankou?Lze u obyčejného účtu nastavit výběry do mínusu?Půjde to nastavit v internetovém bankovnictví?Děkuji předem :*

mám Poštovní spošitelnu, ta s ČSOB souvisí a upřímně chci skončit, mají hrozně vysoké poplatky a to máš ještě účet pro mladé s nižšími poplatky.....jinak pokud máš na mysli kontokorent, tak ten zřídit jde, s tím jestli přes internet si nejsem jistá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
26.1.12 15:41

manzel ji ma, do minusu muze jit a internetove bankovnictví ma taky. celkove je s bankou spokojnej :) a ja premyslim ze opustim ceskou sporitelnu (která je prý nejdražší) a prejdu taky k csob. ale jestli jde kontokorent nastavit pres net si nejsem jista, protoze, nevim jak to ma csob ale ve sporce se musi donyst potvrzeni o prijmech

Příspěvek upraven 26.01.12 v 15:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
26.1.12 15:43

Kontokorent si lze zařídit skoro u všech bank a automaticky by se měl promítnout v internetovém bankovnictví. Tam jde spíš o to, jestli ti ho schválí. Musíš mít určitý příjem a po sečtení výdajů ti navrhnou výši, do jaké můžeš vybírat do mínusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.12 15:44

tak já jsem spokojená,poplatky moc vysoké nejsou,když nevybírám peníze s jiného bankomatu než je ČSOB,jde mi spíš o to,že na účtě nemám žádný pohyb,nechodí mi tam žádné peníze,ale rušit ho nechci.Občas si tam zanesu ušetřené peníze a když chci pak koupit něco,co stojí o 200kč víc,tak to nejde,to bych chtěla nastavit :D mojí mamce to jde jít do mínusu,samozřejmě za to je nějaký úrok a musí se dostat co nejdřív do plusu…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.12 15:45

a když je bez příjmu?

• Citovat
  • Upravit
1937
26.1.12 15:48
Anonymní píše:
a když je bez příjmu?

Myslela jsem spíš příjem tvůj jako takovej. Ale myslím, že podmínkou to asi bude, aby ti na účet chodili nějaké peníze. Jistá si však nejsem…Nevím jak to je konkrétně u ČSOB, jsem u České spořitelny.
Kontokorent je více méně půjčka a podle toho se to taky posuzuje, jestli ti ho dají, nebo ne.

Příspěvek upraven 26.01.12 v 15:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
26.1.12 15:48
Anonymní píše:
a když je bez příjmu?

jestli jde jako nastavit kontokorent, když jsi bez příjmu? ne, to ti nikdo nezřídí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
26.1.12 15:50

mám poštovní jsem s ní spokojená kontokorent jde zřídit a jde to i přes internet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
26.1.12 15:51

jooo kontokorent bez příjmu ten jde ale musíš tam u nich být hoooodně dlouho. Taky mi ho nedali. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
26.1.12 15:53

Tak já jsem si u nich zřizovala před 6 lety studentský účet a mám možnost jít 20 tisíc do minusu 20000 kč :nevim: a příjmy jsem tehdy neměla žádné… ale musela jsem osobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
26.1.12 15:57
Romanetka píše:
Tak já jsem si u nich zřizovala před 6 lety studentský účet a mám možnost jít 20 tisíc do minusu 20000 kč :nevim: a příjmy jsem tehdy neměla žádné… ale musela jsem osobně

ale to posuzují podle příjmu a podle toho kolik ti chodí na účet peněz ne? A nedokládala jsi nic jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
26.1.12 16:06
janinka4444 píše:
Romanetka píše:
Tak já jsem si u nich zřizovala před 6 lety studentský účet a mám možnost jít 20 tisíc do minusu 20000 kč :nevim: a příjmy jsem tehdy neměla žádné… ale musela jsem osobně
ale to posuzují podle příjmu a podle toho kolik ti chodí na účet peněz ne? A nedokládala jsi nic jo?

co ja vim,tak vysokoskolakum to daji i bez prijmu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
26.1.12 16:08
janinka4444 píše:
Romanetka píše:
ale to posuzují podle příjmu a podle toho kolik ti chodí na účet peněz ne? A nedokládala jsi nic jo?

ne, fakt mi nic nechodilo, zakládala jsem si svůj první účet a rovnou mi to nabídli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
26.1.12 16:23
janinka4444 píše:
Romanetka píše:

u toho studentskýho účtu to bylo „jen tak“, do mínusu 20 tisíc, nevím, jak to funguje teď… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel