Správce dluhů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.1.12 19:57

Správce dluhů

zdravím maminky,

chtěla jsem se zeptat,máme s manželem dost dluhů a nějak se v tom začínáme ztrácet,tak jsme se rozhodli,že to předáme správci dluhů,je to právnička a její manžel také právník…dnes nám připravili smlouvy k podpisu,zaplatili jsme 500,–Kč adm.poplatek a pro právníka si máme nachystat 8000,a pak 5000,které se ale berou jako první splátka…my jim budeme posílat peníze a oni je budou rozesílat věřitelům…
zkrátka se bojím,.abychom nenaletěli…nemáte někdo s tímto zkušenost?
je to firma.správce dluhů s.r.o.

děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
24.1.12 20:01

Ano, zkušenost mám a byly to vyhozené peníze. Shrábli 7000,– za sluzby, prvni splatku 3.500,– rozeslali, další dvě již nikoliv, nyní se nacházím v insolvenci, platím mnohem míň a mám svatej klid. Jednalo se o fy Asterie, nemlich to samé :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.12 20:08

aha a insolvence je prosím co…

• Citovat
  • Upravit
7323
24.1.12 20:09

Ahoj,
o něčem takovém slyším poprvé, ale - nedalo mi to a zabrousila jsem na netu. Našla jsem na tuto firmu docela kritiku, kdy se někteří dostali do větších problémů než byli. Firma za ně závazky neplatila a došlo to někdy až k exekuci. Já osobně bych se takovýmhle postupům vyhla. Jste s manželem schopni měsíčně dluhy utáhnout? Jestli jo, tak nevidím důvod, proč se na ně obracet, stačí si sednout, dát dohromady přehled závazků a začít poctivě platit, no a když vám měsíční příjem na splátky nestačí, tak vám ta firma ničím asi moc nepomůže :think: Jinak si myslím, že těch 8000 pro právníka atd. by bylo lepší investovat do splátky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
24.1.12 20:10

Taky se mi to moc nepozdává, ale myslím, že jsi se měla ptát před podpisem smlouvy a ne až po :think:
A třeba smlouvu zanést k jinému právníkovi či to probrat s někým známým, třeba do toho někdo trochu vidí.. No nevím :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.12 20:11

nejsou ještě podepsané.....

• Citovat
  • Upravit
751
24.1.12 20:38

Ahoj, viděla jsem o tom pořad v TV a finanční odborníci varovali, že rozhodně tyto firmy nevyužívat! je to pro ně jen kšeft, pomoci většinou nechtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.12 20:49

a jak se dostat do té insolvence?
jsem se dívala na netu a je tam taky hodně firem

• Citovat
  • Upravit
9649
24.1.12 20:52

NEEEE!
Pracuji ve firme, ktera se zabyva resenim dluhu, exekucemi a tak dale a toto jsou ti nejvetsi „podvodnici“…
Rychle od nich ruce pryc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
24.1.12 20:58

to zas někdo vymyslel způsob jak z lidí tahat peníze :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
24.1.12 21:05

Nic nepodepisujte zajděte si ke advokátovi at vám podá navrh na takzvaný osobni bankrot fyzické osoby neboli insolvencni navrh u soudu! Připadne to můžete udelat sami pokud zvládnete, vyplňuje se takovy formulář, je k vyzvednutí na krajských soudech nebo asi i na netu ke stažení. Jedine to ke možnost zbavit se časti dluhu, pokud to schválí soud.

Příspěvek upraven 24.01.12 v 21:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.12 21:05

o insolvenci musíš požádat soud, musíš splňovat podmínky pro oddlužení, na firmy se vyprdni, jen tahají peníze. Pokud ti soud insolvenci schválí, po dobu 5ti let musíš uhradit minimálně 30% všech závazků a prominou ti zbytek dluhů, taktéž od zahájení insolvence nerostou další úroky a nemůže na tebe ani exekutor, nikdo tě neuhání. Je třeba si pročíst insolvenční zákon, ne co píšou firmy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.12 21:18

tyto firmy jsou jen samý podvodníci,nejlepší je najít si nějakého právníka,nejlépe doporučeného,nebo třeba na netu v místě Vašeho bydliště.Bohužel mám s tím osobní zkušenosti.Jsem také v insolvenci,nyní se to řeší,taky nám to přerostlo vše přes hlavu,až nám doma zazvonil exekutor,a chtěl zabavit majetek,tak sme měli týden na zaplacení,ale mi místo toho podali insolvenční návrh,a nikdo na nás nemůže.Bohužel to dopadlo tak,že musíme prodat nemovitost,protože já jsem přišla o práci,a manža to sám neutáhne.Tak až to prodáme,přestěhujeme se do podnájmu,ale vím že budeme čistý,a můžeme znova dýchat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.12 21:43

aha,no to je i náš případ,ale na dům máme hypotéku…taky jste měli?
exekutor tady už taky byl,ale půjčili nám rodiče,jenže můžeme očekávat další…dopisy pořád chodí…a to už nás nezachrání nikdo…
a přesně- klidně půjdu do podnájmu.....máme 2 malé děti…
můžu se zeptat kolik stál ten právník?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.12 21:53

Mi jsme na byt hypotéku neměli,mam za to že to bude docela problém,ale chtělo by to všechno zjistit u právníka.Manžel si vzal byt překlenovacím úvěrem,ale už tam byla i nějaká zástava od exekutorů.Nkonec nám to ale povolili,a jsem za to ráda.Ted můžu jít v klidu domů,a nemusím se ničeho bát.Všechno se to jakoby zmrazilo.Za právníka jsme dávali cca 13000,ale hodně sme na něj tlačili,musel pracovat i přes víkend,protože exekutor byl tady tenkrát ve čtvrtek,v pátek byl svátek,potom víkend a v pondělí už to měl hotový ten návrh,a ráno to dal k soudu a od 11 hodin zhruba to už platilo.Ten exekutor nám dal čas do pondělí odpoledne,a to sme mu volali a řekli tohle.Od tý doby máme klid,dokonce se ani nepřihlásili všichni věřitelé.Ted prodáváme byt,a je to na dobrý cestě,ještě jen aby mě se povedla práce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel