Kontokorent ČS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27
20.1.12 21:09

kontokorent ČS

Ahoj,nemáte někdo zkušenosti s kontokorentem? Potřebovala bych 30000 a za 3 měsíce bych to zaplatila,kolik bych zaplatila navíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
karolínka12
20.1.12 21:19

jestli Ti dají kontokorent záleží na tom, kolik jim tam měsíčně posíláš, zda jsou pravidelné příjmy, jak moc dokážeš šetřit atp /říká se tomu bonita klienta/; jednou za rok by jsi vždy měla mít konto vyrovnané a rozhodně se u toho neplatí tolik, jako když si vezmeš normální půjčku; myslím si, že na kontokorent 30000Kč bys měla mít ale dost vysoké měsíční příjmy /řekla bych aspoň třicku/, ale na infolince Ti řeknou určitě víc a také přesnější informace

koko píše:
Ahoj,nemáte někdo zkušenosti s kontokorentem? Potřebovala bych 30000 a za 3 měsíce bych to zaplatila,kolik bych zaplatila navíc?
  • Citovat
  • Upravit
colafit
20.1.12 21:23

Tak to si nejsem jistá, mě zřídili kontokorent na 20tis. v době studií, kdy mi tam chodili peníze max. z brigád. Nakonec jsem to zrušila, je to hrozné pokušení, tak nevím, jaké jsou sazby aktuálně.

karolínka12 píše:
jestli Ti dají kontokorent záleží na tom, kolik jim tam měsíčně posíláš, zda jsou pravidelné příjmy, jak moc dokážeš šetřit atp /říká se tomu bonita klienta/; jednou za rok by jsi vždy měla mít konto vyrovnané a rozhodně se u toho neplatí tolik, jako když si vezmeš normální půjčku; myslím si, že na kontokorent 30000Kč bys měla mít ale dost vysoké měsíční příjmy /řekla bych aspoň třicku/, ale na infolince Ti řeknou určitě víc a také přesnější informace
koko píše:
Ahoj,nemáte někdo zkušenosti s kontokorentem? Potřebovala bych 30000 a za 3 měsíce bych to zaplatila,kolik bych zaplatila navíc?
  • Citovat
  • Upravit
14210
20.1.12 21:23

Osobne si myslim, ze musi chodit na ucet tolik penez, aby to pokrylo ten kontokorent, ale jiste to nevim. Mne pri rodicaku 7600,– povolili 5000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
20.1.12 21:26

Kontokorent ti nejspíš dají ve výši, aby když ho celý vybereš, tak aby si příští měsíc ho jakoby splatila. Např. já mám příjem cca 11tisíc a když sem se ptala, dali by mi max 10tisíc kontokorent. Nakonec jsem do toho nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
20.1.12 21:51

My ho měli, v ČS ho dávají snad na 25000 Kč (alespoň tedy pro studenty). No řeknu ti to takhle. Už bych si ho nikdy nevzala, pač jsem s tím měla pak problémy to splatit :D. Člověk si říká, že to bude v pohodě a tak, ale tak jednoduchý to není.

• Citovat
  • Upravit
Lilišák
20.1.12 21:52

ale ona se pta na urok. ne jestli ji ho daji. Jinak ta sazba bude na netu tak si to spocitej aktualne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.12 21:56

Me kontokorent 30.000,– Ceska Sporitelna dala v dobe, kdy mi na ucet chodilo mesicne zhruba 18.000,–. Pokud ho mas cely vycerpany cely mesic, platis za to cca 450,– mesicne na urokach. Do roka to ale musis dostat nad nulu, kdyby jen na 1 den, protoze pak je to pekna palka

• Citovat
  • Upravit
14079
21.1.12 08:06

Mě kdysi dávno, asi tak před deseti lety, nabízeli kontokorent v necelé výši, ve které mi tam průměrně přicházel plat. Zrovna včera mi volala paní ze Spořky, že mají nějakou výhodnou půjčku 50tis, ale jelikož mě to nezajímalo, neznám přesnější podmínky.
Kontokorent je prevít - mě by to pořád lákalo :lol: . Tak jedu radši za svý a kdyžtak mám holt smůlu a musím šetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
21.1.12 09:44

Kontokorent jsem měla a zrušila. Už nikdy víc. Myslím,že pro tebe by bylo, v případě,že chceš do tří měsíců všechno vrátit, zeptat se na úvěr. Mají několik druhů a možná i bez sankcí při předčasném splacení. Zapátrej na jejich webu,určitě najdeš info,co potřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
21.1.12 10:39

My meli uver od homecreditu, pri splaceni do 3 mesicu tusim to bylo bez urocne. Ale meli sme to tedy na nakup v Ikea sjednane, tak nevim, jestli to davaji i bezucelove a jake maji ted podminky. Potrebovali jsme rychle koupit nabytek pri stehovani a meli jsme penize z prodeje bytu v uschove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.12 12:53

Já měla kontokorent 20 tisíc, tenkrát jsme potřebovali narychlo půjčit s tím, že to hned splatíme, tak mi doporučili právě tohle, že je to nejvýhodnější. Během rodičovské dovolené jsem se dostala do mínusu s tím, že se už nějakou dobu pohybuju pouze v mínusu, na účet mi chodil jen rodičák 7600,– a oni mi navýšili limit na 30 tisíc. Takže asi tak… Jak jen to půjde, kontokorent dorovnám a zruším. Jinak ten úrok měsíčně dělá 420 Kč s tím, že každý měsíc jsem v mínusu skoro celých 30 tisíc.

• Citovat
  • Upravit
Geňa
14.9.12 21:13

Zdravím,
bohužel jsem se taky nechala uvrtat do kontokorentu a to 10 tisíc. Někdo si řekne.. vždyť to je málo, to dám. Splatím.. Jenže?! Měsíční příjem mám 13 tisíc. Jako největší blbka :zed: jsem ho přes 10 tisíc přesáhla. Teď každý měsíc se podaří ho dorovnat, když přijdou prostředky a to jsem v plusu jenom 3 tisíce :potlesk: Bohužel s takovou částkou se nedá přežít celý měsíc. Zřejmě asi žádná možnost jak se ho zbavit ( částečně snížit atd…) neexistuje než ho plně dorovnat a zrušit. Nevíte někdo o jiné možnosti? V životě bych do toho nešla, maximálně pouze tak do 5 tisíc a to bych jsem se sakra rozmýšlela!!! Drahé rozmyslete si jestli do toho jít nebo využít jinou možnost. Každopádně děkuji za reakci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.13 17:24

Zdravím :mavam: Chtěla bych se zeptat, jde zařídit kontokorent u České spořitelny, pokud jediný příjem, co mi na účet chodí je mateřská a to 7600Kč? Já dnes volala do spořitelny, tam mi řekli, že to jde a když jsem tam přijela, paní mi řekla, že to nejde, tak jsem z toho jalová :? jedná se o ten nejnižší 5000Kč. Děkuji, raději anonym, známí tady nemusí vědět vše :)

• Citovat
  • Upravit
2256
21.5.13 17:32

Buď ráda, že ho zařízený nemáš :! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat