Kontokorent ČS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14210
21.1.12 10:39

My meli uver od homecreditu, pri splaceni do 3 mesicu tusim to bylo bez urocne. Ale meli sme to tedy na nakup v Ikea sjednane, tak nevim, jestli to davaji i bezucelove a jake maji ted podminky. Potrebovali jsme rychle koupit nabytek pri stehovani a meli jsme penize z prodeje bytu v uschove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.12 12:53

Já měla kontokorent 20 tisíc, tenkrát jsme potřebovali narychlo půjčit s tím, že to hned splatíme, tak mi doporučili právě tohle, že je to nejvýhodnější. Během rodičovské dovolené jsem se dostala do mínusu s tím, že se už nějakou dobu pohybuju pouze v mínusu, na účet mi chodil jen rodičák 7600,– a oni mi navýšili limit na 30 tisíc. Takže asi tak… Jak jen to půjde, kontokorent dorovnám a zruším. Jinak ten úrok měsíčně dělá 420 Kč s tím, že každý měsíc jsem v mínusu skoro celých 30 tisíc.

• Citovat
  • Upravit
Geňa
14.9.12 21:13

Zdravím,
bohužel jsem se taky nechala uvrtat do kontokorentu a to 10 tisíc. Někdo si řekne.. vždyť to je málo, to dám. Splatím.. Jenže?! Měsíční příjem mám 13 tisíc. Jako největší blbka :zed: jsem ho přes 10 tisíc přesáhla. Teď každý měsíc se podaří ho dorovnat, když přijdou prostředky a to jsem v plusu jenom 3 tisíce :potlesk: Bohužel s takovou částkou se nedá přežít celý měsíc. Zřejmě asi žádná možnost jak se ho zbavit ( částečně snížit atd…) neexistuje než ho plně dorovnat a zrušit. Nevíte někdo o jiné možnosti? V životě bych do toho nešla, maximálně pouze tak do 5 tisíc a to bych jsem se sakra rozmýšlela!!! Drahé rozmyslete si jestli do toho jít nebo využít jinou možnost. Každopádně děkuji za reakci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.13 17:24

Zdravím :mavam: Chtěla bych se zeptat, jde zařídit kontokorent u České spořitelny, pokud jediný příjem, co mi na účet chodí je mateřská a to 7600Kč? Já dnes volala do spořitelny, tam mi řekli, že to jde a když jsem tam přijela, paní mi řekla, že to nejde, tak jsem z toho jalová :? jedná se o ten nejnižší 5000Kč. Děkuji, raději anonym, známí tady nemusí vědět vše :)

• Citovat
  • Upravit
2256
21.5.13 17:32

Buď ráda, že ho zařízený nemáš :! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1115
21.5.13 18:21

Souhlasím, buď ráda, že ho nemáš. Já se ho zbavím hned jak to bude možné :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
21.5.13 19:52
@Anonymní píše:
Zdravím :mavam: Chtěla bych se zeptat, jde zařídit kontokorent u České spořitelny, pokud jediný příjem, co mi na účet chodí je mateřská a to 7600Kč? Já dnes volala do spořitelny, tam mi řekli, že to jde a když jsem tam přijela, paní mi řekla, že to nejde, tak jsem z toho jalová :? jedná se o ten nejnižší 5000Kč. Děkuji, raději anonym, známí tady nemusí vědět vše :)

no ja ho sice nikdy nepotrebovala, ale mela jsem ho zrizeny ten nejnizsi 5tis.
A na ucet CS mi zadna vyplata nechodila ani zadne davky.
Na tech 5tis neni potreba nic dokladat :think: :think:
Jinak souhlasim, lepsi je ho nevyuzivat. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.13 19:59

Tak to nevím, proč mi paní na přepážce říkala, že to nejde… :?

• Citovat
  • Upravit
BaraBu
22.5.13 22:16
@Anonymní píše:
Zdravím :mavam: Chtěla bych se zeptat, jde zařídit kontokorent u České spořitelny, pokud jediný příjem, co mi na účet chodí je mateřská a to 7600Kč? Já dnes volala do spořitelny, tam mi řekli, že to jde a když jsem tam přijela, paní mi řekla, že to nejde, tak jsem z toho jalová :? jedná se o ten nejnižší 5000Kč. Děkuji, raději anonym, známí tady nemusí vědět vše :)

kontokorent je úvěr, a vztahují se na něj prakticky stejné podmínky jako na jiné úvěrové produkty - příjem a zaměstnání a v tom asi bude problém, tvůj příjem není ze zaměstnání, banka nemá jistotu, že vůbec nějaký mít budeš a navíc rodičovský příspěvek je moc nízký…

• Citovat
  • Upravit
2597
31.5.13 20:36
@Anonymní píše:

jde to, já měla brigádně příjem 2500,– a kontokorent mi dali na 5000,– u spořky a dokonce i kreditku na 5000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.13 23:14
@Gabulle píše:
jde to, já měla brigádně příjem 2500,– a kontokorent mi dali na 5000,– u spořky a dokonce i kreditku na 5000,–

A můžu se zeptta, jak je to dlouho? Kamarádka taky právě říkala, že ji ho dali při jejím příjmu 7600Kč z mateřský, ale mě paní řekla NE! :)

• Citovat
  • Upravit
8975
4.7.15 22:30

Možná bude někdo vědět, kontokorent jsem uzavřela k 1.8. Ale chci teď v červenci ho snížit. Bude platit stále datum splatnosti 1.8 nebo se změní na červencové datum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16976
5.7.15 07:40

@trckaludmila22 - pokud kontokorent dorovnáte do plné výše, splatnost se posune zase až na rok 2016.. Pokud pouze zažádáte o změnu výše kontokorentu (dojde pouze ke změně smlouvy, né k dorovnání), bude platit datum 1.8.2015 (resp. 31.7). Ale pro jistotu si zavolejte na infolinku ČS :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
5.7.15 11:37

@Králičice ja mám kontokorent srovnaný ale chci ho pro jistotu snížit. Tak mě právě zajímalo zda bude stále splatnost toho 1.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
5.7.15 17:20

Kontokorent je nevýhodný. Doporučuji úvěr třeba u AirBank, tam je dokonce nějaká sleva, když člověk platí řádné. Já měla 40 tisíc a splátka byla 680Kč. Doplatila jsem to ale rychleji. Kontokorent jsem měla a byla to hloupost. Utratila jsem všechno, pak přišla výplata, ta mi to celé uhradila, ale já z toho musela opět brát a byl to nechutný kolotoč, který vyvrcholil vždy k 31.12., kdy mi Spořka napálila přes 5 tisíc úrok a jelo se dál. Dlouho trvalo, než jsem se z toho vyvázala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel