Překlenovací úvěr Wüstenrot

632
24.1.12 12:31

překlenovací úvěr wustenrot

prosím nemáte někdo překlenovací úvěr u Wustenrotu? potřebuju poradit s výpisem za předešlý rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
24.1.12 12:34

Ahoj. Už ne, ale ještě vloni jsme měli ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
24.1.12 12:40

my máme…co potřebuješ? třeba budu vědět..ale výpis za lonsky rok, jeste nemame..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
24.1.12 12:59

máme…

• Citovat
  • Upravit
632
24.1.12 13:29

zajímalo by mě kde na tom výpisu zjistím kolik mi zbývá doplatit…a mám tam zůstatek na účtu 125 000+ kč a taky nevím co to znamená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
24.1.12 13:41

Když jsem měla překlenovací úvěr, tak chodily dva výpisy. Na jednom byla částka + (spoření) a na druhým - (překl. úvěr) a když odečteš od tý mínusový částky tu plusovou mělo by to být to, co ti zbývá doplatit.
Jinak tady v pravo nahoře http://www.wuestenrot.cz/ se můžeš příhlásit a dej si aktuální saldo a nedoplatek máš tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
27.1.12 06:17

Překlenovací úvěr funguje tak, že máte úvěr pořád ve výši, který jste si vzali a splácíte pouze úroky, vedle toho spoříte, to bude ta částka 125 tis. až tato částka dosáhne smluvené hodnoty - většinou to bývá 40% a splníte další podmínky stanovené bankou pro obdržení klasického úvěru, přetečou peníze ze stavebního spoření do překlenovacího úvěru, stane se z něj standarní úvěr a vy ho pomalu splatíte a nebudete mít ani naspořeno ani dluh … problém je, že do doby než dostanete klasický úvěr „platíte úroky defakto i z peněz, které jste naspořili“ pokud máte možnost zastavit nemovitost doporučuji porovnat s možností přefiancování pomocí klasické hypotéky, nebo se poradit s fiančním pradcem - důležitější než úroková sazba je Cash Flow, to si nastavte dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
31.7.18 11:51

Dobrý den chtěla bych se zeptat kamarád si zadal o úvěr na byt akorát má strach ze to nedostane čistý příjem má 20000 a výdaje jeho jsou těch 12tisic nemá nic nasporeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
1.8.18 20:41

záleží taky, kolik krků živí a kolik si chce půjčit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
2.8.18 10:28
@Vrtacka píše:
záleží taky, kolik krků živí a kolik si chce půjčit…
Čistý příjem má 22tisic platí výživné 2000 Kč jinak bydlí u mě zatím a jeho výdaje jsou dohromady 12 tisic chce si půjčit milion sedm set
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel