Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Anonymní píše:
aha,no to je i náš případ,ale na dům máme hypotéku…taky jste měli?
exekutor tady už taky byl,ale půjčili nám rodiče,jenže můžeme očekávat další…dopisy pořád chodí…a to už nás nezachrání nikdo…
a přesně- klidně půjdu do podnájmu.....máme 2 malé děti…
můžu se zeptat kolik stál ten právník?
Promin,cetla jsem,ze pokud nechcete prijit o nemovitost,na kterou mate hypoteku,musite ji z toho vyjmout,z toho osobniho bankrotu. Mrkni na net na stranku Financni tisen,tam je to dobre popsano. Jo a tu hypoteku by jste museli platit tim padem dal.
Děkuju moc,Vám taky budu držet palečky.Jak máte starý děti?mi jednoho 4letýho.Když by jste potřebovala nějaké informace, napište,ráda v mých možnostech odpovím.
já mám pětiletou dceru a půl ročního chlapečka…manžel má v rodině právníka,tak jsme mu psali email,tak uvidíme…třeba poradí
Pokud se v těch dluzích jen ztrácíte a pořád platíte - dojděte hned za Finančním poradcem a požádejte o konsolidaci! Pokud už nezvládáte, požádejte právníka, ale nevěřím, že tu je v zemi nějaká dobrá duše, která by Vás z toho vysekala a vy to nemuseli zaplatit - jen je potřeba neplatit víc než je nutné! A pokd stíháte - poplatky právníkům Vám budou chybět potom ve splátkách! ![]()
konsolidaci nám nikdo neudělá,většinou už je to u exekutorů
Osobní bankrot je nepříjemná cesta, ale je to cesta v teple a bez hladu! Žádný právník za Vás nezaplatí ani korunu! na to nikdy nezapomeňte. Jejich výkon musí být přijatelný vůči ceně…a následný život Vám nastaví lépe finanční poradce, než právník - asi je nejlepší varianta mít k dispozici oba (viz. krotitelé dluhů)
![]()
tak už jsme měli schůzku s právníkem,v kanceláři toho strejdy manžela,a už se to řeší a že jsme rodina nám to vyřídí bezplatně
jinak prej berou 4.tis.za hod. bez DPH
tak snad to klapne ![]()
Chtěl bych se zeptat jestli s tím má někdo zkušenost jak tu čtu tak jsem z toho špatná.Taky jsme se dostali do dluhů a manžel reagoval na správce dlůhů,zaplatil přesně jak ta pani píše napřed 8 000 tisíc a pak 5 tisíc a teď mu přišlo že banky se správcem dluhu nechtějí mít nic společného a má platit.Takže pak jsou naši právníci zloději.Vůbec na to nemáme a nevíme co dělat.A správce dluhu taky chce posílat peníze.Vím že to neměl podepsat.Nevíte někdo co s tím?Děkuji za každou radu.
Zkušenosti s tímto nemám, ale asi bych se obrátila na nějakého právníka, jak z této situace ven
Popř. finanční poradce, ale tam si myslím, že není moc na místě… Spíš ten právník.
@Renata33
Myslim, ze jedine vypovedet smlouvu s onim poradcem… zalezi na tom, jak je ta smlouva postavena.
Banka bohuzel nema povinnost komunikovat s vasim spravcem, maximalne, kdyby jste jim dali plnou moc, ale nic by to nezmenilo na tom, ze banka chce platit! ![]()
Jo a na nejaky financni poradce taky moc nesazej!!! ![]()
Já jsem si myslela že správci dluhů pomůžou a oni ještě okradou.Jestli někdo přemýšlíte o tom že si vezmete správce dluhů jsou to úplně vyhozené peníze.Nedělejte to.Teď už to vidím taky.A ještě ani ta přiřazená pani co dostal nebere vůbec telefony.Tak se nejde domluvit.
Dobrý den,mám celkově dluh tak 200tisíc.2exe 2soudy a pak nějaký nedoplatky.Na insolvenci sem se byl ptát,jenže bych stihl za 5let zaplatit všechny dluhy ve 100% + ještě 60tisíc za spravce…Splátky ale neutáhnu a tak nevím jak dál.také jsem chtěl zkusit spravce dluhů…Ale ted vážně nevím.Poradíte někdo?
aha,děkuji za info…
a přeju hodně štěstí s hledáním práce,ale i v životě…