Správce dluhů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.1.12 21:59

aha,děkuji za info…
a přeju hodně štěstí s hledáním práce,ale i v životě… :hug:

• Citovat
  • Upravit
686
24.1.12 22:01
Anonymní píše:
aha,no to je i náš případ,ale na dům máme hypotéku…taky jste měli?
exekutor tady už taky byl,ale půjčili nám rodiče,jenže můžeme očekávat další…dopisy pořád chodí…a to už nás nezachrání nikdo…
a přesně- klidně půjdu do podnájmu.....máme 2 malé děti…
můžu se zeptat kolik stál ten právník?

Promin,cetla jsem,ze pokud nechcete prijit o nemovitost,na kterou mate hypoteku,musite ji z toho vyjmout,z toho osobniho bankrotu. Mrkni na net na stranku Financni tisen,tam je to dobre popsano. Jo a tu hypoteku by jste museli platit tim padem dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.12 22:05

aha,děkuji,omrknu to…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.12 22:07

Děkuju moc,Vám taky budu držet palečky.Jak máte starý děti?mi jednoho 4letýho.Když by jste potřebovala nějaké informace, napište,ráda v mých možnostech odpovím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.12 19:58

já mám pětiletou dceru a půl ročního chlapečka…manžel má v rodině právníka,tak jsme mu psali email,tak uvidíme…třeba poradí

• Citovat
  • Upravit
36
27.1.12 06:08

Pokud se v těch dluzích jen ztrácíte a pořád platíte - dojděte hned za Finančním poradcem a požádejte o konsolidaci! Pokud už nezvládáte, požádejte právníka, ale nevěřím, že tu je v zemi nějaká dobrá duše, která by Vás z toho vysekala a vy to nemuseli zaplatit - jen je potřeba neplatit víc než je nutné! A pokd stíháte - poplatky právníkům Vám budou chybět potom ve splátkách! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.12 09:16

konsolidaci nám nikdo neudělá,většinou už je to u exekutorů

• Citovat
  • Upravit
36
31.1.12 20:31

Osobní bankrot je nepříjemná cesta, ale je to cesta v teple a bez hladu! Žádný právník za Vás nezaplatí ani korunu! na to nikdy nezapomeňte. Jejich výkon musí být přijatelný vůči ceně…a následný život Vám nastaví lépe finanční poradce, než právník - asi je nejlepší varianta mít k dispozici oba (viz. krotitelé dluhů) :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.12 09:33

tak už jsme měli schůzku s právníkem,v kanceláři toho strejdy manžela,a už se to řeší a že jsme rodina nám to vyřídí bezplatně :D jinak prej berou 4.tis.za hod. bez DPH
tak snad to klapne :roll:

• Citovat
  • Upravit
2254
3.2.12 09:46

8o 8o 8o
znam hodne drahych pravniku, ale az tak teda ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renata33
23.3.12 18:44

Chtěl bych se zeptat jestli s tím má někdo zkušenost jak tu čtu tak jsem z toho špatná.Taky jsme se dostali do dluhů a manžel reagoval na správce dlůhů,zaplatil přesně jak ta pani píše napřed 8 000 tisíc a pak 5 tisíc a teď mu přišlo že banky se správcem dluhu nechtějí mít nic společného a má platit.Takže pak jsou naši právníci zloději.Vůbec na to nemáme a nevíme co dělat.A správce dluhu taky chce posílat peníze.Vím že to neměl podepsat.Nevíte někdo co s tím?Děkuji za každou radu.

• Citovat
  • Upravit
7323
23.3.12 19:28

Zkušenosti s tímto nemám, ale asi bych se obrátila na nějakého právníka, jak z této situace ven :nevim: Popř. finanční poradce, ale tam si myslím, že není moc na místě… Spíš ten právník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
23.3.12 20:20

@Renata33

Myslim, ze jedine vypovedet smlouvu s onim poradcem… zalezi na tom, jak je ta smlouva postavena.
Banka bohuzel nema povinnost komunikovat s vasim spravcem, maximalne, kdyby jste jim dali plnou moc, ale nic by to nezmenilo na tom, ze banka chce platit! :nevim:

Jo a na nejaky financni poradce taky moc nesazej!!! :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renata33
27.3.12 18:12

Já jsem si myslela že správci dluhů pomůžou a oni ještě okradou.Jestli někdo přemýšlíte o tom že si vezmete správce dluhů jsou to úplně vyhozené peníze.Nedělejte to.Teď už to vidím taky.A ještě ani ta přiřazená pani co dostal nebere vůbec telefony.Tak se nejde domluvit.

• Citovat
  • Upravit
flargon
19.5.12 11:10

help

Dobrý den,mám celkově dluh tak 200tisíc.2exe 2soudy a pak nějaký nedoplatky.Na insolvenci sem se byl ptát,jenže bych stihl za 5let zaplatit všechny dluhy ve 100% + ještě 60tisíc za spravce…Splátky ale neutáhnu a tak nevím jak dál.také jsem chtěl zkusit spravce dluhů…Ale ted vážně nevím.Poradíte někdo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel