Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Eliseba píše:
Netušila jsem že i tady se setkám se zlobou a nenávistí. Myslela jsem že tady jsou jen lidi kteří si chtějí pomáhat. Ty asi musíš být hodně zlý člověk. No jsem poučená. Nepomáhat.
To víš, že jo. Jsem strašně zlý člověk, který nechce dovolit zadluženým lidem, aby nastrkali svoje poslední peníze nějakým parazitickým vyčůránkům. OPAKUJU, ŽE PORADENSTVÍ DĚLAJÍ ZDARMA RŮZNÉ OBČANSKÉ PORADNY A NEZISKOVKY. Takže ![]()
Byl jsem u nich. Ano oni pošlou věřitelům určitou poměrnou částku, ale to nemění nic na věci že musíte platit celou. Po čase vám příjde dopis a pak další že platíte málo. Pře rok a půl jsem to držel a teď jdu do bankrotu. Být váma tak si za ty peníze zaplatím právníka.
Mela jsem zkusenost, byla jsem u spravce dluhu pres dva roky, rozsplacely splatky v poradku, ale pak spatne a nakonec jsem ukoncila spoluoraci, protoze tim, ze spatne davali veritelum penize mi spise zavarili. takze jsem vlastne na zacatku a jeste s vicero dkuhy. davejte si pozor na pana Bučka ze Zizkova.
Dobrý den,
už se asi opakuji, ale i kdyby Správci dluhů rozpláceli nižší splátky včas a v pořádku, tak byste měla stejně problém, protože tak činí bez písemných dohod s věřiteli (v 99% případů). Věřitelé dostávají nižší splátky, nežli s nimi má dlužník písemně ujednáno ve smlouvě a tím pádem dlužník (ne Správci dluhů jakožto třetí osoba) porušuje písemná ujednání. Věřitelé tak mohou dlužníka zažalovat, protože porušuje smluvní vztah a vyhoví-li soud (popř. rozhodčí soud, rozhodce) žalobě, může být nařízena exekuce.
Budete-li chtít opravdu pomoci s Vašimi závazky, tak mě můžete kontaktovat.
S úctou
Dobrý den, vžádnem případě se neobracejte na správce dluhu, já to udělal a zachránila mě jen insolvence, jen soud múže nařídit oddlužněni, žádny věřítel u kterého máte pujčeno nebude se správci dluhu jednat, budete na tom jen húř a húř. ![]()
Jsem v insolvenci už tři roky a splácim podle splátkového kalendáře co mě určil soud, pán Mgr. Jaroslav Klíma má opravdu v tomhle pravdu, jeto přesně tak jak tu píše.
Ahoj, oživuji diskuzi, protože mi nejde zadat novou…
Máte někdo zkušenost s centrem raného vymáhání era a 'CSOB?
Netušila jsem že i tady se setkám se zlobou a nenávistí. Myslela jsem že tady jsou jen lidi kteří si chtějí pomáhat. Ty asi musíš být hodně zlý člověk. No jsem poučená. Nepomáhat.