Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
předěláváme teď pokojíček pro naši dceru (budou jí 4roky),v únoru se nám nejspíš narodí další slečna.Jde o to,že teď u nás letí " Barbie" a růžová barva.Dětský pokoj budeme „předávat“ k jejím čtvrtým narozeninám a já nevím jak ho sladit.Možná bych vymalovala béžovo-fialkově s tím,že bych opačnou barvou na opačné barvě podkladu namalovala kytky (něco jako viz. obrázek-decentněji)http://bydleni.idnes.cz/foto.asp?…& nebo má cenu malovat ve stylu „barbie“?jak dlouho může dítě zbožňovat takovou postavičku?
Aby mi za rok neřekla,že už je na barbie velká a zase se to nepředělávalo
.Nebo neexistuje nějaká obří folie na zeď barbie?zatím jsem narazila na malé,ale ty se mi nijak nelíbí
Co byste zvolily vy?Květovou výmalbu nebo jí dopřát nějaký barbie styl? Já ![]()
http://bydleni.idnes.cz/foto.asp?…&
snad už ten obrázek půjde (je hned za reklamou na nějaký byty nebo co)
no tak co si pamatuju já tak mě Barbie držela celkem dlouho tak do 10 let určitě. Takže to snad bude víc jak na rok.Ale i tak se přimlouvám za střídmější výmalbu plus pak třeba doplňky ve stylu barbie - polštářky, koberec, co já vím dnes mají určitě všechno. Nejsem moc zastánce těhle „stylovaných“ pokojíčků ![]()
Já jsem měla Barbíny taky ráda dost dlouho,ale v dnešní době je to zas jiný.dnešní děti toho mají tolik na výběr.Nemyslela jsem to tak,že bych vymalovala sytě růžovou (chraň Bůh
),i když jsem to tady tak blbě napsala.Jde o to okolo-ty doplňky.Nakoupěj se jí např. barbie lampička,povlečení,kobereček,folie na zeď..a jiný „blbiny“ a za rok se jí bude líbit nějaký nový dětský vzor a bude se to všechno vyhazovat.Teď to fakt neskutečně „žere“ a já nevím jestli to udělat podle dospěláckého pohledu nebo toho dětského.
janet, keby si chcela nejaku velku nalepku na stenu, alebo podobne, tak skoc do hocijakej reklamnej agentury, nemali by mat problem Ti ju vytlacit podla Tvojho zelania ![]()
moja mama ma reklamku, tak viem, ze sa to da ![]()
soldi .{color: purple}:tak to mě nenapadlo,ale líbí se mi ten nápad
![]()