Barbie pokojíček?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1943
27.10.10 20:41

Barbie pokojíček?

Ahoj,
předěláváme teď pokojíček pro naši dceru (budou jí 4roky),v únoru se nám nejspíš narodí další slečna.Jde o to,že teď u nás letí " Barbie" a růžová barva.Dětský pokoj budeme „předávat“ k jejím čtvrtým narozeninám a já nevím jak ho sladit.Možná bych vymalovala béžovo-fialkově s tím,že bych opačnou barvou na opačné barvě podkladu namalovala kytky (něco jako viz. obrázek-decentněji)http://bydleni.idnes.cz/foto.asp?…& nebo má cenu malovat ve stylu „barbie“?jak dlouho může dítě zbožňovat takovou postavičku? :think: Aby mi za rok neřekla,že už je na barbie velká a zase se to nepředělávalo 8-o .Nebo neexistuje nějaká obří folie na zeď barbie?zatím jsem narazila na malé,ale ty se mi nijak nelíbí :-( Co byste zvolily vy?Květovou výmalbu nebo jí dopřát nějaký barbie styl? Já :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1943
27.10.10 20:44

http://bydleni.idnes.cz/foto.asp?…&
snad už ten obrázek půjde (je hned za reklamou na nějaký byty nebo co)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
27.10.10 20:54

no tak co si pamatuju já tak mě Barbie držela celkem dlouho tak do 10 let určitě. Takže to snad bude víc jak na rok.Ale i tak se přimlouvám za střídmější výmalbu plus pak třeba doplňky ve stylu barbie - polštářky, koberec, co já vím dnes mají určitě všechno. Nejsem moc zastánce těhle „stylovaných“ pokojíčků :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
27.10.10 21:23

Já jsem měla Barbíny taky ráda dost dlouho,ale v dnešní době je to zas jiný.dnešní děti toho mají tolik na výběr.Nemyslela jsem to tak,že bych vymalovala sytě růžovou (chraň Bůh :lol: ),i když jsem to tady tak blbě napsala.Jde o to okolo-ty doplňky.Nakoupěj se jí např. barbie lampička,povlečení,kobereček,folie na zeď..a jiný „blbiny“ a za rok se jí bude líbit nějaký nový dětský vzor a bude se to všechno vyhazovat.Teď to fakt neskutečně „žere“ a já nevím jestli to udělat podle dospěláckého pohledu nebo toho dětského.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
27.10.10 21:37

janet, keby si chcela nejaku velku nalepku na stenu, alebo podobne, tak skoc do hocijakej reklamnej agentury, nemali by mat problem Ti ju vytlacit podla Tvojho zelania :-D

moja mama ma reklamku, tak viem, ze sa to da :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
27.10.10 22:47

soldi .{color: purple}:tak to mě nenapadlo,ale líbí se mi ten nápad :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný