Hledám vůni aviváže či prášku

115
27.10.10 08:12

Hledám vůni aviváže či prášku

Holce jsem koupila onošené věci, netuším ovšem v čem byly vyprané. Přesto jsem se do té vůně zamilovala. Ta vůně je jemná ale přesto sytá. A co je na ní nejlepší? Ta vůně vydržela dokud jsem ji nevyprala. Ať to byly trička, které nosila třeba jen dva dny, nebo pyžamo, které nosí týden.
Proto se ptám, jestli netušíte o jakou aviváž, případně prášek na praní jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26890
27.10.10 08:18
citule píše:
Holce jsem koupila onošené věci, netuším ovšem v čem byly vyprané. Přesto jsem se do té vůně zamilovala. Ta vůně je jemná ale přesto sytá. A co je na ní nejlepší? Ta vůně vydržela dokud jsem ji nevyprala. Ať to byly trička, které nosila třeba jen dva dny, nebo pyžamo, které nosí týden.
Proto se ptám, jestli netušíte o jakou aviváž, případně prášek na praní jde.

Ahoj, asi bude nejlepsi, kdyz se spojis s tim od koho si to koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
27.10.10 09:18

Já to říkám pořád, že už to chce nějaký vynález pro přenos vůní přes net či tv :D
Bohužel k tématu neporadím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
27.10.10 09:31

Já se takhle zamilovala do Persil sensitiv. Ta vůně mě uchvátila. Nemůže to být on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
27.10.10 09:32

ARIEL voní kouzelně, ten, jak je tam ta ženská-nevím, co to je za vůně, ale vždy oňufávám dceru sousedky, když k nám přijde, tak jsem sondovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
27.10.10 09:46

peru v persilu a vůně taková nijaká,ted jsem koupila rex na manželovy trička a vůně nádherná.ale každá to vnímáme jinak.asi zkus koupit různé flaštičky malého balení a ňufej a nebo zkus přivonět přímo v obcho%dáku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
27.10.10 10:04

Mě takto úchvatně voněla aviváž Lenor spring,nebo sumer,když jsem ve vypraném došla do práce,tak se ptali co mám za parfém😉 ,a vůně vydrží dlouho.Ve skříni když vytáhnu zimní na zimu,tak to voní vlastně od jara.Ale každému voní něco jiného :nevim: .

• Citovat
  • Upravit
1568
27.10.10 10:09

Taky miluji vůni Lenoru - modrého a zlatho!!! když vytáhnu věci, co jsem prala pro malého na konci léta, tak prostě pořád voní!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
27.10.10 10:39
Tynkka píše:
Taky miluji vůni Lenoru - modrého a zlatho!!! když vytáhnu věci, co jsem prala pro malého na konci léta, tak prostě pořád voní!!!

jj,to je paráááda :-D

• Citovat
  • Upravit
3389
27.10.10 10:39

nejlepší je softlan…prodávaj ho tady teda jen vietnamci ale voni nadherne intenzivně a dlouho…a modrej je nelepší…jinak já miluju ještě černý silan a nebo bíly miminkovský… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
27.10.10 11:52

ja myslim ze urcite zalezi na kombinaci prasku s avivazi nejen na avivazi. zkus se zeptat pani v obchode od koho to koupila jestli je to stala dodavatelka a jestli by to (treba za cokoladku) nemohla zjistit.. ja sraaaasne dlouho patrala a ted peru v arielu (fialovem - ten byl v akci - gel) a avivazi kterou v cr nekoupite ale lenor a pod. budou jiste taky dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
27.10.10 12:33

Ahoj,taky jsem měla Softlan a ten modrý voní nádherně,to je pravda… :palec: dřív jsem byla taky zamilovaná do vůně a byla na ní tak závyslá… :lol: byla to kombinace Arielu a světle fialového Lenoru,tak to mě dostávalo,ale tenhle světle fialový Lenor jsem už dlouho neviděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
27.10.10 12:36

batole :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
25.3.11 09:46

Nebo nekdy hrozne fajn voni veci ze sekace. Jeste jsem ale neprisla na to, co to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VK.kiwi
15.3.13 20:29

Zrovna teď jsem řešila stejnou situaci. Pro malého mi přišel balíček oblečení a přímo nádherně voněl a voní ještě teď. Hned jsem psala paní v čem pere. Tak mi odepsala, že se jedná o aviváž Lenor Spring. Dnes jsem jí koupila a vyprala záclony. Celý byt nádherně voní… faaakt luxus :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný