Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holce jsem koupila onošené věci, netuším ovšem v čem byly vyprané. Přesto jsem se do té vůně zamilovala. Ta vůně je jemná ale přesto sytá. A co je na ní nejlepší? Ta vůně vydržela dokud jsem ji nevyprala. Ať to byly trička, které nosila třeba jen dva dny, nebo pyžamo, které nosí týden.
Proto se ptám, jestli netušíte o jakou aviváž, případně prášek na praní jde.
citule píše:
Holce jsem koupila onošené věci, netuším ovšem v čem byly vyprané. Přesto jsem se do té vůně zamilovala. Ta vůně je jemná ale přesto sytá. A co je na ní nejlepší? Ta vůně vydržela dokud jsem ji nevyprala. Ať to byly trička, které nosila třeba jen dva dny, nebo pyžamo, které nosí týden.
Proto se ptám, jestli netušíte o jakou aviváž, případně prášek na praní jde.
Ahoj, asi bude nejlepsi, kdyz se spojis s tim od koho si to koupila.
Já to říkám pořád, že už to chce nějaký vynález pro přenos vůní přes net či tv ![]()
Bohužel k tématu neporadím ![]()
Já se takhle zamilovala do Persil sensitiv. Ta vůně mě uchvátila. Nemůže to být on?
ARIEL voní kouzelně, ten, jak je tam ta ženská-nevím, co to je za vůně, ale vždy oňufávám dceru sousedky, když k nám přijde, tak jsem sondovala.
peru v persilu a vůně taková nijaká,ted jsem koupila rex na manželovy trička a vůně nádherná.ale každá to vnímáme jinak.asi zkus koupit různé flaštičky malého balení a ňufej a nebo zkus přivonět přímo v obcho%dáku ![]()
Mě takto úchvatně voněla aviváž Lenor spring,nebo sumer,když jsem ve vypraném došla do práce,tak se ptali co mám za parfém😉 ,a vůně vydrží dlouho.Ve skříni když vytáhnu zimní na zimu,tak to voní vlastně od jara.Ale každému voní něco jiného
.
Taky miluji vůni Lenoru - modrého a zlatho!!! když vytáhnu věci, co jsem prala pro malého na konci léta, tak prostě pořád voní!!!
Tynkka píše:
Taky miluji vůni Lenoru - modrého a zlatho!!! když vytáhnu věci, co jsem prala pro malého na konci léta, tak prostě pořád voní!!!
jj,to je paráááda ![]()
nejlepší je softlan…prodávaj ho tady teda jen vietnamci ale voni nadherne intenzivně a dlouho…a modrej je nelepší…jinak já miluju ještě černý silan a nebo bíly miminkovský… ![]()
ja myslim ze urcite zalezi na kombinaci prasku s avivazi nejen na avivazi. zkus se zeptat pani v obchode od koho to koupila jestli je to stala dodavatelka a jestli by to (treba za cokoladku) nemohla zjistit.. ja sraaaasne dlouho patrala a ted peru v arielu (fialovem - ten byl v akci - gel) a avivazi kterou v cr nekoupite ale lenor a pod. budou jiste taky dobre.
Ahoj,taky jsem měla Softlan a ten modrý voní nádherně,to je pravda…
dřív jsem byla taky zamilovaná do vůně a byla na ní tak závyslá…
byla to kombinace Arielu a světle fialového Lenoru,tak to mě dostávalo,ale tenhle světle fialový Lenor jsem už dlouho neviděla…
Nebo nekdy hrozne fajn voni veci ze sekace. Jeste jsem ale neprisla na to, co to je
Zrovna teď jsem řešila stejnou situaci. Pro malého mi přišel balíček oblečení a přímo nádherně voněl a voní ještě teď. Hned jsem psala paní v čem pere. Tak mi odepsala, že se jedná o aviváž Lenor Spring. Dnes jsem jí koupila a vyprala záclony. Celý byt nádherně voní… faaakt luxus ![]()