Jak často perete?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
480
24.10.10 13:05

jen tak....dotaz

Ahooj,holky jen mne tak zajma jak casto perete?Muj chlap se strasne divi kde se to pradlo porad bere ze musim zase prat :roll: 8-) .My mame 3clenou domacnost a snazim se prat o vikendu a vyperu max 3pracky,samo ze kdyz vim,ze nekam jedeme/jdeme vyperu pres tyden,ale je to vzdy do tech 3pracek.Tak mne zajima jak jste na tom vy? :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
24.10.10 13:08

Jednou týdně tmavé a dvakrát týdně světlé, nepočítám do toho nárazovky, např.převlíkání postelí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
24.10.10 13:12

já peru podle potřeby :mrgreen:
je to jak kdy :lol:

• Citovat
  • Upravit
31594
24.10.10 13:13

Ahoj, promin, ze si zezacatku trochu rejpnu, není to jen do tebe, ale když zakládáš diskuzi, všimla jsi si tam těch pravidel pro pojmenování diskuze? Jako že se diskuze nemá jmenovat Dotaz, Pomoc a tak?
Přeci když pojmenuju diskuzi, tak ji pojmenuju tak, aby z názvu bylo poznat, na co se dotyčná ptá. Takže diskuze by se měla jmenovat např. Jak často perete? Mě toto ignorování pravidel diskuze přijde jako zbytečné přidělávání práce adminům.

K dotazu, plíny peru obden, v tom se sveze i oblečení malého a špinavé spodní prádlo naše. Velké praní mi vychází tak na 2 pračky za týden, ale většinou to dopadne tak, že peru až ve chvíli, kdy nemáme co na sebe :oops: Takže pak dám třeba 5 praček za víkend, naštěstí mám sušičku, tak si to můžu dovolit.
Já osobně toho myslím ušpiním malinko, manžel zase nemá moc věcí, takže furt točí dokola pár kusů, takže peru hlavně na syna, pak na manžela. Mě samotné by asi stačila jedna pračka za 14 dnů.
Jo a nesnáším odnášení čistých suchých věcí do skříně, odkládám to tak dlouho, jak jen to jde a pak je tam vztekle házím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6702
24.10.10 13:14

Ahoj,
peru denně i 2× :nevim: jsme prostě čuňátka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
24.10.10 13:17
Gladys píše:
Ahoj, promin, ze si zezacatku trochu rejpnu, není to jen do tebe, ale když zakládáš diskuzi, všimla jsi si tam těch pravidel pro pojmenování diskuze? Jako že se diskuze nemá jmenovat Dotaz, Pomoc a tak?
Přeci když pojmenuju diskuzi, tak ji pojmenuju tak, aby z názvu bylo poznat, na co se dotyčná ptá. Takže diskuze by se měla jmenovat např. Jak často perete? Mě toto ignorování pravidel diskuze přijde jako zbytečné přidělávání práce adminům.K dotazu, plíny peru obden, v tom se sveze i oblečení malého a špinavé spodní prádlo naše. Velké praní mi vychází tak na 2 pračky za týden, ale většinou to dopadne tak, že peru až ve chvíli, kdy nemáme co na sebe :oops: Takže pak dám třeba 5 praček za víkend, naštěstí mám sušičku, tak si to můžu dovolit.
Já osobně toho myslím ušpiním malinko, manžel zase nemá moc věcí, takže furt točí dokola pár kusů, takže peru hlavně na syna, pak na manžela. Mě samotné by asi stačila jedna pračka za 14 dnů.
Jo a nesnáším odnášení čistých suchých věcí do skříně, odkládám to tak dlouho, jak jen to jde a pak je tam vztekle házím :lol:

Promin,ale vazne jsem to nejak nezaregistrovala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
24.10.10 13:20

plínky obden, tmavé asi jednou týdně, světlé jednou za dva týdny, červené asi jednou za měsíc. A krom nárazové praní (povlečení a tak)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
24.10.10 13:21

tak to jsem zvedava kolik toho budu prat az se narodi dalsi clen do rodiny :roll: .Prat pro mne je parada,jenze se pak nikdy nemuzu dokopat k tomu zehleni a rovnani,trideni 8-)Ale jinak dekuji,vidim ze jsme na tom tak nejak stejne…jen nechapu,ze se chlap tak divi a jeste k tomu kdyz to nedela on :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
24.10.10 13:26

Já peru obden tmavé a 1× týdně světlé.Adam má někdy 2 sady oblečení na den,někdy i 3 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
24.10.10 13:29

Ahoj, pro dceru peru 1× týdně. Pro mě a manžela 1× měsíčně, ale 8-9 praček. Peru jednu za druhou kvůli sušičce, aby se nemusela pokaždé nahřívat. A peru ve všední den, abych zbytečně nerušila sousedy. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
24.10.10 13:37

Já peru jednou za týden bílé,jednou za týden barevné a jednou za týden oblečení malého,ale to bych nemusela,jelikož má náš syn víc oblečení,než my dva s manželem dohromady :lol: a pak nepočítám povlečení a prostěradlo,to když převlíkám postel,tak to letí do pračky hned najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
24.10.10 13:46

My máme dvou člennou rodinu, tedy mnžel a já a peru tak jdnou za 14 dní. Pračku tmavého a druhou svetlého, někdy světlé nasbírám až tak za 3 týdny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
24.10.10 14:51

Manžel se diví taky furt a u nás je to na 4 lidi v průměru tak 5-6 praček týdně. Plínky už neperu, ale i tak. S plínama to bylo vysloveně denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
24.10.10 15:16

ahoj, ja periem plienky kazdy druhy den, 1× manzelove biele kosele a tielka do prace, 1× svetle pradlo, 1× tmave pradlo a 1-2× maleho pradlo. mam na mysli 1×tyzdenne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
24.10.10 16:15

denně 1pračku a nebo týdně až 8praček (tento týden během dvou dnů) but jsme prasata nebo já moc úzkoprsá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný