Jak často perete?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8413
29.10.10 12:58
Cappy píše:
Mám pocit, že peru pořád. Určitě každý den - a hned několik praček.Málokdy se najde den, který by byl bez prádla

jejda, to musí být na palici…

A proč tak často? Máte málo oblečení nebo nesneseš hromádku nevypraného pádla? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
29.10.10 13:04
DanMaj píše:
Cappy píše:
Mám pocit, že peru pořád. Určitě každý den - a hned několik praček.Málokdy se najde den, který by byl bez prádla

A proč tak často? Máte málo oblečení nebo nesneseš hromádku nevypraného pádla? :think:

Právěže máme hodně věcí :roll:
Všechno, co najdu na zemi, je pro mě automaticky špimavé a letí do koše.
Moje dítě je čuník, zamaže se ani nemrknu.
A tatínek má špinavé zaměstnání, každý den peru jeho pracovní oblečení (jeho práce je „voňavá“ a nesnesla bych, aby mi to smrdělo po bytě :-? ).
Látkové pleny taky hodně udělají.
Zatím mě to baví, takže se to dá :mrgreen:
Ale s pračkou na 8kg prádla by to bylo ještě lepší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
29.10.10 13:05

Holky jak jsem psala, já peru denně, máme tedy nápln do 5kg, ale já si takovou pračku vybrala schválně. Doopravdy nemám ráda, když koš přetéká :mrgreen: Raději si každý den něco vyperu, mám pak pocit, asi kdyby se mi něco stalo, že mám vše v cajku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
29.10.10 14:31
Cappy píše:
DanMaj píše:
Cappy píše:

A proč tak často? Máte málo oblečení nebo nesneseš hromádku nevypraného pádla? :think:
Právěže máme hodně věcí :roll:
Všechno, co najdu na zemi, je pro mě automaticky špimavé a letí do koše.
Moje dítě je čuník, zamaže se ani nemrknu.
A tatínek má špinavé zaměstnání, každý den peru jeho pracovní oblečení (jeho práce je „voňavá“ a nesnesla bych, aby mi to smrdělo po bytě :-? ).
Látkové pleny taky hodně udělají.
Zatím mě to baví, takže se to dá :mrgreen:
Ale s pračkou na 8kg prádla by to bylo ještě lepší :hug:

Tak to máš vlastně recht. Můj, jak kdysi dělal na traktoru, tak jsem prala častěji, než teď, když mám 4 děti. Věčně mu vše smrdělo naftou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
29.10.10 14:34

Jsme dva a peru 1× týdně cca 2-3 pračky, někdy navíc povlečení, modráky, ručníky, prostě podle potřeby. Beru to tak, že to je potřeba a ten můj taky, je rád, že mu to prádlo samo skáče do skříně, tak ještě aby říkal, že peru moc často :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
6.11.10 17:28

Tak ženský schválně jsem si dala k pračce tužku a kus papíru a když pustím pračku tak udělám zářez. Jsem totiž taky moc zvědavá kolik toho properem za měsíc. Mno jen pro ilustraci dnes je 6.11. a čárek už je tam 11 :zed: (ale je fakt že já na začátku měsíce převlíkám postele, takže dvě pračky jsou ložní).
Dnes jsem hodinu skládala vypraný suchý prádlo a včera kluci třídily ponožky :potlesk: šo jim to ale fakt úžasně, od teď už to nedělám :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
11.12.10 19:42

Dlužím vám odpověď na testovací čárkování :wink:
listopad 2010 30dní = 29praček :pankac:
(ale… kluci byli marodní, měla jsme je celý Listopad doma, takže odpadlo hromada hadříků ze školky a z venku.)
Zkusím si čárkovat i prosinec :lol: a pak se uvidí jestli fakt 1/1den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
2.3.15 09:16

Často peru 2× týdně a o víkendu 3 pračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
2.3.15 16:14

Peru vlastně každý den, když v týdnu někdy vynechám, tak potom doháním o víkendu.
Jsme 3 a mám malou pračku na pouhá 3 kg. Jiná se mi ale do koupelny nevejde, tak holt peru a peru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
2.3.15 16:17

Peru, když je potřeba a to je cca 3-4 do týdne.
Ráda žehlím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
2.3.15 16:22

Jsme 4.Z toho 2 malé děti. Takže peru týdně 2 pračky, protože chodím do práce. O víkendu peru celkem 6 praček. Mám ji na 8 kg. Prádlo je všude, bud v koši, na sušáku, nebo se prácě pere atd. Uvažuju i sušičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
2.3.15 16:31

Dětské prádlo peru tak 2× do týdne. Své a manželovo peru každý druhý víkend. To je pak naráz třeba 6 praček.
Pak ty hromady prádla naráz vyžehlím a mám zase 14 dní klid. Nesnáším vytahování žehlícího prkna kvůli pár kouskům. A sušička u nás kvůli nedostatku místa nehrozí. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22469
2.3.15 16:37

V bytě jsem sama, ale mám v bytě zvířata, která se volně pohybují. Pračku mám obvyklou plněnou vrchem - na kolik je kilo? Na 4 nebo na 5? V ruce peru nerada. Po práci zvládnu vyprat jenom jednu pračku, druhá už zasahuje do nočního klidu. Tři nebo 4 pračky týdně? Třídím i podle barev. Kvůli zvířatům peru často povlečení a přehozy přes gauč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
13.12.17 19:45

Dvakrát týdně přibližně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie