Jak často perete?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonym0
24.10.10 16:19

3 pracky denne,je nas 5.

• Citovat
  • Upravit
4823
24.10.10 16:28

Jak kdy to vyjde. Manzel pracuje z domova, takze zadne „extra“ obleceni na to nepotrebuje, zvladne to v domacich teplakach a obyc triku :lol:
Rekla bych, ze peru tak 1-3pracky za tyden - tmave, svetle a mimi vecicky. Plus jednou za cas cervene, povleceni a pripadne neco, co je potreba vyprat na vyssi teplotu.
Ale sem tam se stava, ze peru az tehdy, kdy zjistim, ze nemam zadne spodary nebo manzel trenky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.10.10 16:33

Tak já tedy denně, obden mám plínky a přidávám k tomu další. Nemyslím, že jsem zase tak přehnaně čistotná, ale prostě malý si ublinkne a jdeme komplet do pračky - on i já, případně přehoz z gauče,… teď už to začalo docela zavánět :nevim: Nošené oblečení už dávám do pračky, protože od porodu se víc potím, chlap se taky převléká denně (a nerodil :mrgreen: )Pračka má náplň do 5kg, nemám ráda jednorázové praní v určitý den. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
24.10.10 16:34

Ahoj. Peru podle potřeby, většinou když je plný koš se špinavým prádlem (máme dva - jeden pro Maruščiny věci a jeden pro nás ostatní). Nebo když nemáme co nosit (nejčastěji manžel slipy nebo Anežka kalhotky, já jich mám dost :D ). Peru nárazově, i šest praček najednou (mám-li kde sušit). Odhaduju tak 3-4 pračky týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
24.10.10 16:36

cca 2 pračky denně

• Citovat
  • Upravit
35545
24.10.10 16:37

Sophi no jo, ale vás je jak blešek :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
24.10.10 17:21

Cca 4 pračky týdně, někdy dvě za den a pak třeba 4 dny nic, někdy rozložené v týdnu. Většinou to vychází týdně na jednu světlou, jednu tmavou a dvě dětské.
Nepočítám nárazovky jako ložní, deky, záclony atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
24.10.10 17:32

Tak u nás tak 4-5 praček týdně. Většinou 2 pračky v jeden den, když je koš na prádlo plný, pak pauza než se zas naplní a tak pořád dokola :wink: + pračka monterek co manžel donese jednou za týden z práce.A až přibude mimčo bude zase o pár praček víc :think: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
24.10.10 17:38

tak my jsme 4 a peru cca 2-3 pračky týdně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
25.10.10 07:15

My pereme skoro pořád :mrgreen: Jsme čtyři dospělí a jedno dítě a pereme 1-2 pračky denně, přičemž babička s dědou mají prádla minimálně, většina je našeho a hlavně malého, ten se i několikrát denně převléká :roll:

• Citovat
  • Upravit
8413
29.10.10 10:35

No prát jen o víkendu 3 pračky…světlé, tmavé a červené…vidím jako úplně normální. Nás je 6 a mám 8kg pračku, ale občas musím víc krát. Třeba tmavé prádlo na dvě pračky, většinou je ho víc. Někdy peru i přes týden, takové ty polo náplně pračky, to když malá pročůrá i spací pytel a peřinu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
29.10.10 10:39

Chi Chi já odpovím krátce 3děti manža a já tak pořád :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
29.10.10 10:45

dokud jsme byli s manzelem sami tak jsem prala 1× az 2× tydne 1 pracku. Kdyz se narodila dcera tak ob den, poslednich par tydnu diky nove 7kilove pracce uz peru ob 2 dny nekdy i 3 dny :-)
Vyplatilo se to i pri prani povleceni, uz nemusim prat na nekolikrat ale vejde se vce zaraz. :palec:
Jen to zehleni je desny, takze nase oblecenim zehlim jen to nejnutnejsi, ostatni staci hezky poskladat a u destskeho se nastesti s manzelem stridame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
29.10.10 11:36

Kdo nerad žehlí, doporučuji sušičku prádla…už bych ji nedala za nic na světě. Sice to není zadarmo, ale to, že nemusím žehlit, mi to stonásobně vynahradí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
29.10.10 11:42

Mám pocit, že peru pořád. Určitě každý den - a hned několik praček.

Málokdy se najde den, který by byl bez prádla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný