Barefoot pro úzkou nohu

neonka
6.6.18 10:21

Barefoot pro úzkou nohu

Ahoj, prosim o radu- existuji barefoot pro uzkou nohu? Dcera je celkove utla, ma uzkou nohu i uzky kotnik…kdyz jsem videla par typu barefoot kdysi v obchode, vesla by se do nich na sirku „dvakrat“… rada bych ji poridila nejake letni barefoot jen do prirody, na chatu atd, kde to plni ucel, ale zadne uzsi jsem na netu nenasla… diky! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81537
6.6.18 10:25

Dcera má https://www.littleshoes.cz/…li-kito-pau/
a jsou úzké dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.18 10:29

Tak změř dcerce důkladně nohu obresli ve stoje obě nohy (můžou se lehce lišit) a změř délku a šířku nohy a pak napiš výrobcům ideálně třeba na Fleru a oni dcerce ušijí na míru :) no pak najít obchod který se specializuje pouze na BF obuv a tam jistě poradí a i vyzkoušíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
6.6.18 10:38

Moje dcerka ma taky uzkou nohu a na podzim budeme kupovat filli..akorat ta cena no…i froddo jde na uzkou nohu, ale ma horsi tvar spicky a podrazka je tuzsi :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
6.6.18 10:42

Jeste bobux jsou hodne uzky :think: treba by sly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neonka
6.6.18 10:45

@Lama @zinna @Kristyna.Vechtova moc diky za info! :D kouknu na to. :palec:

• Citovat
  • Upravit
81537
6.6.18 10:47

Bobuxy máme tydle: https://www.littleshoes.cz/…smoke-aktiv/ a jsou užší.
Pak měla holka kozačky bobuchy a ty byly vcelku široký, respektive přes kotík a nárt jí nedržely a děsně v nich klapala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
6.6.18 10:55

@Lama Lama muzu se zeptat jak jdou stahnout kolem nohy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
6.6.18 10:58

Barefoot splňují i sandálky Nike - sunray protect. Mám je na syna, který je celkově drobný, úzká noha, úzký kotník. A jsou mu krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
6.6.18 10:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81537
6.6.18 11:11
@zinna píše:
@Lama Lama muzu se zeptat jak jdou stahnout kolem nohy?

Dobře, i okolo té úzké - teda ty Bobuxy. kemperky nejdou, je to guma a drží to dobře.
Třeba s keenama jsme měli problém u obou - by ten pásek snad obmotaly okolo kotníku 2× a v místě, kde to potřebovali mít dotáhnouté už ten sucháč nesuchal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
6.6.18 11:41

@Lama Lama diky, se mi ty bobuxy libily, ale bala jsem se, ze mi z nich bude mala vypadavat :D ma ted pedipedky, jarni byly v pohode, ale letni jsou moc siroky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35432
6.6.18 12:01

Bobux :palec: Dcerka má úzkou nožku, nízký nárt, vyzáblý kotníčky a Bobuxy jí padnou perfektně :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neonka
7.6.18 19:41

Moc vsem dekuji za rady, urcite neco vyberu :D :kytka:

• Citovat
  • Upravit
neonka
12.6.18 10:18

Ahoj holky, tak jsem nakonec koupila tyto barefoot, na ktery jsem tady mela od Vas odkaz, a jsou opravdu super, uz od pohledu na uzkou nohu! Dceri sice porad trochu sirsi, ale polovicni nez ty, co jsem zatim videla. :D Akorat jsem teda neodhadla velikost a jsou ji velky :lol: ale tak aspon je bude mit do prirody nebo na chatu na podzim. :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková