Barevné kontaktní čočky - nedioptrické

644
12.2.14 13:41

Barevne cocky

Zdravím všechny co mají zkušenosti s barevnými čočkami- nedioptrickými. Chci se s vámi poradit. Objednala jsem si misty blue - středně krycí, mám svou barvu zeleno modrou. Ale po nasazení jsem zjistila ze mi čočka nepřekreje celou duhovku. Modrá čočka mi mou duhovku nepřekreje až k zornici, ale kolem zornice mám normální svou barvu. Jaké čočky si mám objednat aby to překrylo barvu až k mé zornici? Když jsem měla středně krycí tak si mám objednat krycí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5342
12.2.14 14:05

Nikdy ti barevná čočka nepřekryje celou duhovku, pak bys špatně viděla, musí v té čočce být vůle pro zvětšení/zmenšení zornice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
12.2.14 14:10

Takže v mém případě zvětšené že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
12.2.14 14:24

Já si myslím, že ten pruh tam máš jenom při pozorování z určitě vzdálenosti. Při „jiném pohledu“ může být ta plocha celá vyplněná čočkou, záleží jak zrovna ostříš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
12.2.14 14:42
@MSM20 píše:
Zdravím všechny co mají zkušenosti s barevnými čočkami- nedioptrickými. Chci se s vámi poradit. Objednala jsem si misty blue - středně krycí, mám svou barvu zeleno modrou. Ale po nasazení jsem zjistila ze mi čočka nepřekreje celou duhovku. Modrá čočka mi mou duhovku nepřekreje až k zornici, ale kolem zornice mám normální svou barvu. Jaké čočky si mám objednat aby to překrylo barvu až k mé zornici? Když jsem měla středně krycí tak si mám objednat krycí?

To ti nepřekryjí žádné takto, musíš tam mít vůli, aby jakmile se ti zornice rozšíří(ve tmě) jsi viděla. ;) Kdyby tam byla jen malá škvírka, tak ti tam ta namalovaná duhovka bude za nedostatku světla překážet a neuvidíš..To by se jedině ta namalovaná duhovka musela smršťovat nebo roztahovat společně s tou tvojí vlastní a takové barevné čočky zatím asi nikdo (bohužel) nevymyslel.. :think: Vím to z vlastní zkušenosti, taky jsem jedny barevky dost dlouho nosila, byly fakt krásné a tohle mi také vadilo, ale dalo se to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
12.2.14 16:15

Jéžda :roll: Vykasli se na barevny cocky, akorat si tim vypestujes problem s ocima..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová