Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj! Kupuji první kočárek (trojkombinaci). Prošla jsem všechny možné recenze a doporučení, řekla bych, že mám celkem představu, jaké vlastnosti by kočárek měl mít. Krom toho, že se mi nedaří kočárek mých požadavků najít, tak mám problém i s barvou. Vzhledem k tomu, že malé čekáme v létě, nechci kupovat čistě černý. Při nejlepším nacházím celomodré nebo celočervené, což mi připadá dost tristní… Chtěla bych prostě něco veselého, barevného nebo s hezkým vzorem či jiným zpestřením, příjemného pro mě i pro malé. Nemáte někdo, prosím, tip, kde a jak hledat barevné kočárky?
Navíc když jsem se o barvě zmínila prodejcům, tak mě akorát odbyli, že si mám rozmyslet, jestli je pro mě důležitá funkčnost nebo design. Ráda bych spojila obojí.
Rozpočet mám cca. 18 tis., tak si říkám, že to by snad měl být dostatečný manipulační prostor…
Díky za reakce a případné tipy!
Barevne se vzory jsou napr. kocarky Firkon
Typ Verano maji ruzne barvy se vzory. Jsou to pekne a dobre kocarky za slusnou cenu.
Neporadim, v kocarkach jsem se nikdy nevznala. ale podporuji te, na barevnem urcite nebudou tolik videt fleky.
@hermina.svobodova chce to najít značku, co dělá různé barevné kombinace
taky se mi třeba nelíbí čistě černé (a to černou miluju).. první kočár Roan - má skvělé barevné kombinace, fakt se mi líbí, druhý quinny speedi, taky super kombinace, my máme tedy kávu, ale mohli jsme mít žlutý atd..
Ono je to těžké, hodně maminek nechce barevné kočárky, proto se moc vícebarevných kočárkových látek nevyrábí. Nehledě na to, že každý výrobce 1× ročně musí obměnit design. Opravdu bych vybírala hlavně podle svých parametrů a pak teprve řešila design.
zkuste do vyhledávače zadat dětský kočárek a podle toho najít svou představu.
Vím že DorJan nebo jak se ta značka jmenuje, mají barevné kombinace a vzory. Každopádně s tím také opatrně, protože já měla první kočárek zeleno žlutý, právě DorJan a na léto to byla hrůza, všechny včely, muchy a vosy se za námi táhly. Takže doporučuji decentní vzor i barvu kvůli hmyzu ![]()
U spousty kocarku lze nechat usit barevnou strisku
napr takto
Barevny a jeste limitka http://www.kocarky.cz/…tovana-edice
Dorjan treba dela taky barevny…
Chce to hledat ![]()
Eva
@hermina.svobodova Nevím, jestli je dostatenčně barevný, ale veselý je dost
mám bílý Dorjan s černými puntíky, funkčně jsem s ním naprosto spokojená - zvládá i terén a sníh ![]()
Lonex, vršek barevnej, vnitřek sporťáku černej, ale dá se tam ušít vložka…
Vůbec nepíšeš jaký by to měl být kočárek.
A jako veselý vzor u nás berou tento. Je to grafit ( šedá, ne modrá) s barevnými kytičkami. S oročnými koly i s pevnými a houpacím rámem.