Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Andrea-Grey Je tu diskuze o Barfu. Taky si tam chodím pro podporu a rady. Taky totiž začínám ![]()
@Andrea-Grey www.manwe.eu, tam nejdeš vše potřebné. Jinak dort dělám sulcový - koupím pracečí packy, zaliju vodou a vařím. Oberu kosti + další mňamky podle libosti (krůtí srdíčka, žaludky, zeleninu…), přeliju do misky, nechám ztuhnout a servíruju.
Letos jsem dělala ještě krém, rozmixovala jsem rybičky s tvarohem a zdobičkou jsem udělala na dortu věk.
Zbytek krému (resp. rybičkové pomazánky) měl manžel k večeři.
Feňule si myslím pochutnala.
Já se hodně inspiruju knihou BARF od Kateřiny Novosádové. Má tam i kompletní jídelníčky podle věku pejska.
@Andrea-Grey Jeste bych kdyztak doporucila knizku Natural Dog Food, je sice drazsi, ale taky jsem z ni dost cerpala.
Začínala jsem s Novosádovou a pak už jsem se snažila i podle kondice a váhového limitu od chovatelky. Kde udávala průměrnou váhu ve vývoji jeho rodičů. Brala jsem to tedy podle samce - jeho otce. Pak také mi poradila hodně paní z barfshopu v Praze. Teď v jednom roce jsme přešli na Carnilove, kvůli stěhování a nedostatku prostor na maso. Přišlo mi to jako nejlepší alternativa.