Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
@Ariadne a jak je dcera spokojená, pokud není teda ještě maličká? 😁
Je s tím jménem v pohodě. Jen kluci ve škole vymysleli hlášku Bára kára a to se jí nelíbilo. Nicméně si myslím, že se dá vymyslet hláška na jakékoliv jméno. Já jsem Tereza a užila jsem si dost. Nejraději má ale Barborku. Barcu a Baru.
Taťánu myslíš nebo Táňu? Znám jen jednu a Barunek moc. Ale je taky hezká. Tak nevím, asi bych šla spíš do Táničky.
Kdyby se to psalo Tatiana, tak bych hlasovala asi pro tu. Takhle to mam nerozhodne ![]()
@Anonymní píše:
@babanci myslím Táňu 🙂 Táňu znám právě jen jednu a Barborky asi dvě 😁
No ale Táňa je oficiálně Taťána, ne? Případně Tatiana, Taťjana, Tanja. ![]()
@Anonymní píše:
@lucad77 oficiálně ano, já bych ale volila verzi Táňa
Aha, tak verzi Táňa bych nedavala vubec. Cely zivot se ji vsichni budou takhle dokolecka ptat na jmeno, jako se ted ptame my na emiminu. Ja bych se stydela jako dospela zena prijit na urad a predstavovat se Tana, Bara, Dasa, Misa… V takovem pripade dejte Barboru ![]()
Od včerejška nad tím přemýšlím a mě se teda moc líbí Tatiana, takto psána. Do toho bych šla. Zrovna čekáme narození vnučky, tak jména taky řešíme. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, jaké jméno se vám víc líbí Barunka nebo Tánička?
Barunka, když dáte Barboru, tak ji také můžete říkat Borinka. Táňa je pěkné, ale přijde mi to jak pro kočku. Tohle jméno bych nedala. Popravdě ani tu Barču. Spíš třeba Viktorii, Andreu nebo Amálii.
@kikacek Viktorek a Amálek je u nás naokolo spoustu, takže to právě moc nechci 🙂
@Anonymní píše:
@lucad77 oficiálně ano, já bych ale volila verzi Táňa
To zní moc rusky.. když toto jméno, dala bych verzi Tatiana.
@Ariadne a jak je dcera spokojená, pokud není teda ještě maličká? 😁