Barva fasády a kamene?

Anonymní
20.11.18 15:30

Barva fasady a kamene?

Ahojky :mavam: resim takove dilema, stavime baracek a nevim jakou vybrat barvu fadady a umeleho kamene… :think: libila by se mi asi ciste bila s sedym kamenem a nebo nejaka slonova kost se svetle hnedym kamenem..strechu mame cernou, okna tmave hnede a podbyti v barve oken..co myslite vy? jake domecky mate vy holky? popripade fotecky..dekuji moc za tipy :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1935
20.11.18 15:47
@Anonymní píše:
Ahojky :mavam: resim takove dilema, stavime baracek a nevim jakou vybrat barvu fadady a umeleho kamene… :think: libila by se mi asi ciste bila s sedym kamenem a nebo nejaka slonova kost se svetle hnedym kamenem..strechu mame cernou, okna tmave hnede a podbyti v barve oken..co myslite vy? jake domecky mate vy holky? popripade fotecky..dekuji moc za tipy :kytka:

Ahoj.

Nechápu anonym. To jako příbuzní a okolí nesmí vědět o „snaženíčku“ zvelebení Vašeho bydlení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
20.11.18 16:38

No vzhledem k tomu, ze uz mate jinou barvu střechy a oken - což pro mne byla podmínka sladit, tak je celkem jedno, co k tomu das. Volila bych spíše tu světlou bezovou a hnědý kamen, aby se to netlouklo s hnedymi okny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
20.11.18 17:02

Nejdřív bych vybrala kámen jakožto výraznější prvek. Podle toho, který se vám bude líbit nejvíc, bych vybírala barvu fasády. Se vzornikama v ruce, dávat si to k sobe. Tak jediné objevíte nejhezčí kombinaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
20.11.18 17:03

My budeme mit bilou fasadu a nad a pod okny sede pasy kamene. Ale mame seda okna a antracitovou strechu. V tvem pripade bych volila tu hnedobezovou variantu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí