barva kočárku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3384
25.7.07 21:00

barva kočárku

můze mit kluk cerveny kocarek dik za radu a nazory Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2073
25.7.07 21:07

Ahoj
ja mylsim, ze je uplne jedno jakou barvu ma kocarek. A take mylsim, ze se to dneska az tak neresi. Jestli se ti libi, tak proc ne.
Verveve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
25.7.07 21:08

ahoj!
mě osobně to problémy nedělá :wink: můj syn má i panenku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
25.7.07 21:09

Ja jsem u prvniho ditete nechtela cerveny kocar, kdyby to byl nahodou kluk. Ted mame 2 letou dceru a je ji uplne jedno, jakou ma kocar barvu.
V lednu cekame druhe a uz jsem rozhodnuta, ze jdu do cerveneho. Ale priznam se, ze je to kvuli me, protoze cervene kocary se mi proste libi. A taky jsem to konzultovala s manzelem, jestli mu nebude vadit tlacit cerveny kocar, kdyz je chlap :-) Cerveny pry ne, ale ruzovy by mu vadil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
25.7.07 21:21

Já myslím, že červená je i pro kluka, říkali mi to i v obchodě.Dnes se stejně barvy moc neřeší. Původně se mi olíbyl světlince modrý, ale počkali jsme, až co to bude a nakonec koupili červený, ale myslím, že proč by holčička nemohla nít taky modrý? :wink: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
25.7.07 21:38

Ahoj!

Myslím, že kluk v červeném kočárku lépe vynikne, než třeba „růžová“ holčička.

My měli a máme pro kluky červenou autosedačku a i nad červeným kočárkem jsem hodně uvažovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
25.7.07 21:38

Ahoj,

já měla na holku modrý kočárek, prostě se mi líbil a neřešila jsem to.

Akorát musíš brát lidi s rezervou, třeba mě se stalo na městě, že mě zastavila jedna známá mamky a nevěděla že mám holku a podle barvy si to usoudila po svém koukla do kočárku a povídá, je to je krásný chlapeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
25.7.07 21:42

My máme pro Davču taky červený kočárek, i autosedačku, kámoška má pro svého chlapečka taky červený kočárek a ještě vím minimálně o jedné známé, co má kluka v červeném kočáru.
Když můžou chlapi jezdit na červených motorkách a v rudých autech, proč by nemohli mrňousové mít červené kočárky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
25.7.07 21:43

Tak ja suhlasim so zizalou :) my mame na kluka cerveny, a vynikne v nom jeho vacsinou modre oblecenie, na malu budeme mat sportak modry :)
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
25.7.07 21:45

Ahojky,
přidám slovo do diskuze

Já takto řešila, zda kluk může jezdit v šedo-oranžovém kočárku…dle mě ano…ale okolí mě to moc nebralo…ale co hlubokej jsme měli oranžovo-šedý a sporťák máme červený.
A opravdu klukům mooooooooooc červená sluší. Jsem moc ráda, kdy na prďolku seženu něco červeného, vždy mu to moc sluší.

A tedy holka může přeci všechny barvy (i modrá) a kluk také snad krom té růžové (i když např. můj šéf i jeho syn nosí i růžovou košili či tričko)
Ona se ta móda mění :wink:

Hlavně vyber ať se líbí tobě a hrdě si můžeš vozit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
25.7.07 22:04

Nevidím v tom žádnej problém. Klidně bych vozila kluka i v růžovým, když se mně to bude líbit.
Lidi sou schopní Anči říkat, že je kluk, i když má červený tepláky, růžový tričko a šáteček s holčičkou, takže podle lidí bych neřešila vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
25.7.07 22:05

Taky jsem pro, Matýskovi zase strašně sluší červená trika 8) . Má jich hodně, i mikiny a vypadá to úplně normálně.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
25.7.07 22:09

Ahoj - pokud se to líbí mamině tak nevidím problém.
Jedna kamarádka měla na klučinu vínovo-béžový kočárek, a druhá má teď červeno-černý,a musim říct, že když v tom pak ten kluk sedí, je to úplně jedno, kočárek je krásnej.
Na mě měla mamka modrej protože nebyly ultrazvuky :lol:
a jinak - dle barevné typologie červená údajně patří mezi mužské barvy, protože má bojovný náboj! :lol:
samozřejmě je to otázka vkusu, a mamce se pak může stát, že ji budou stavět takové ty důchodkyně, které staví kolemjdoucí, což já fakt zbožňuju!!!!!! :twisted: - a budou říkat „jéjej, on je v tom kluk, a já myslela že je to holčička, když vidim červenej kočárek!“

• předsudky. Moje holčička zase byla považována za chlapečka, neboť jsem jí oblékla bílou čepičku s bleděmodrým proužkem (která byla eště k tomu po mně, haha)
    tak čau
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
25.7.07 22:12

Bibino - :lol: :lol: naše malá když seděla v kočárku (měli jsme khaki-béžový) - a měla na sobě sytě růžovou (opravdu hodně růžovou) teplákovou soupravu - a potkal nás známý, koukl do kočáru, tam malá celá v růžovym a v růžovym kloboučku - a povídá: „Jé, TEN UŽ JE VELIKEJ!!“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
26.7.07 11:55

Ahoj

tak já mám na Vendulku červený Slalom Pro a kupovala jsem ho s tím, že kdyby druhé byl chlapeček, tak aby to k němu „šlo“. Jde opravdu o to , co komu vyhovuje. Já jsem z těch maminek, se přiznám :lol: , že bych nedala holčičku do modrého kočárku a chlapečka bych nenavlékla do růžové. Ale nikoho neodsuzuji a je to o vkusu každé maminky. :D :D .

Bibinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4