Půjčovna kočárků

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
215
24.7.07 14:45

Půjčovna kočárků

Holky, nevíte některá, jestli je někde nějaká půjčovna kočárků? Nejlepší pro nás by bylo tak brno nebo jih Moravy…jsme z Uherského Hradiště. Jediné co jsem na internetu našla je ajuty…za postřehy díky…L

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3496
24.7.07 20:59

Ahoj, a na co potřebuješ půjčit kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
24.7.07 21:51

Poletíme na dovču a chtěla bych polohovací golfky. Jinak mám doma Zappika, ale sem si říkala, že když si budeme chtět večer dýl posedět, tak že malého možem složit v kočárku, což v Zappkách jaksik nelze…a sporťák tahat nebudem…tož tak…L

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
25.7.07 11:26

aha, a nemáš nějakou kámošku, která by ti ho půjčila. Já si totiž říkala, že kdynys chtěla sporťák, tak bych ti jej půjčila. Ale ten asi máš.....
Tak ať něco seženeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
25.7.07 22:28

ahoj,
tady je jedna v Prostějově, a tenhle golfáč prý jde i polohovat
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
25.3.11 18:50

Pujcovna Kocarku

Ahoj, jak to dopadlo s tim pujcenim kocarku? Ja mam problem s polohovanim u sveho kocarku hartan, je sice v zaruce ale nez mne ho opravi potrebuji jiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
16.7.12 17:09

Oživuji diskuzi s tím, že bych potřebovala zjistit, jestli někdě v Brně půjčují kočárky. Volala jsem do Balli na Tomkáči a ti už nemají. Potřebuju na tři dny půjčit golfky. Letím do Zurichu a neche se mi tahat náš Phil. Při nejhorším ho vezmu, ale šiklo by se mi i něco lehčího. Nevíte někdo? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.14 19:36

Zdravím maminky nevíte nějaká o půjčovně kočárků kde je k dostání ten starý proutěný kočárek? děkuji za info. G.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.7.14 17:38

kočárek pro dvě děti

Ahoj, přidávám se s dotazem. Potřebovala bych půjčit kočárek pro dvě miminka (7 a 11 měsíců). Jsem po dopravní nehodě a nemohu se několik měsíců sama postarat o své miminko. Nabídla se mi na pár dní kamarádka, ale sama má miminko a tak sháním, kde by se dal kočárek pro dvě děti půjčit. Děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.17 11:38

Ahoj maminky potřebovala bych pujčit kočar nevite kde přesně v opavě moc děkuji :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí