Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky, nevíte některá, jestli je někde nějaká půjčovna kočárků? Nejlepší pro nás by bylo tak brno nebo jih Moravy…jsme z Uherského Hradiště. Jediné co jsem na internetu našla je ajuty…za postřehy díky…L
Poletíme na dovču a chtěla bych polohovací golfky. Jinak mám doma Zappika, ale sem si říkala, že když si budeme chtět večer dýl posedět, tak že malého možem složit v kočárku, což v Zappkách jaksik nelze…a sporťák tahat nebudem…tož tak…L
aha, a nemáš nějakou kámošku, která by ti ho půjčila. Já si totiž říkala, že kdynys chtěla sporťák, tak bych ti jej půjčila. Ale ten asi máš.....
Tak ať něco seženeš.
ahoj,
tady je jedna v Prostějově, a tenhle golfáč prý jde i polohovat
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
K.
Ahoj, jak to dopadlo s tim pujcenim kocarku? Ja mam problem s polohovanim u sveho kocarku hartan, je sice v zaruce ale nez mne ho opravi potrebuji jiny.
Oživuji diskuzi s tím, že bych potřebovala zjistit, jestli někdě v Brně půjčují kočárky. Volala jsem do Balli na Tomkáči a ti už nemají. Potřebuju na tři dny půjčit golfky. Letím do Zurichu a neche se mi tahat náš Phil. Při nejhorším ho vezmu, ale šiklo by se mi i něco lehčího. Nevíte někdo? Díky.
Zdravím maminky nevíte nějaká o půjčovně kočárků kde je k dostání ten starý proutěný kočárek? děkuji za info. G.
Ahoj, přidávám se s dotazem. Potřebovala bych půjčit kočárek pro dvě miminka (7 a 11 měsíců). Jsem po dopravní nehodě a nemohu se několik měsíců sama postarat o své miminko. Nabídla se mi na pár dní kamarádka, ale sama má miminko a tak sháním, kde by se dal kočárek pro dvě děti půjčit. Děkuji za radu.
Ahoj maminky potřebovala bych pujčit kočar nevite kde přesně v opavě moc děkuji
![]()