Jané Nomád

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
930
23.7.07 10:55

Jané Nomád

Ahoj mamky,

chtěla bych si pořídit kočárek Jané Nomád,máme teď Quinny Zapp a Icoo Platon 4 air,ten je děsně težkej a tak bych ho chtěla vyměnit za Nomáda,
ale chci se zeptat máme tady štěrkové,polní,a nerovné terény,bydlíme sice v nové zástavbě,ale ty cesty tady nestojí za nic.Přežije kočárek a nebude Domísek moc vydrncanej?A jaká je asi plocha na spinká myslím celková délka?Díky za Vaše rady.

Markéta a Domísek 17měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
23.7.07 11:32

Ahoj, doufám, že trochu poradím- Nomad je absolutně lehoučkej, vím o čem mluvím, mám už druhé mimi :-) plocha i šířka na ležení je super- větší jsem u ostatních kočárků snad ani nenašla. My bydlíme na malém městě takže cesty taky nic moc, chodíme často i do lesa a dá se to zvládnout, ale na nějaké maxi terény to není, zkrátka nafukovací kola by byla lepší, ale přednosti u Nomada tento detail naprosto zastíní :-) Jinak ještě super prostornej nánožník, bezva pláštěnka a skvěle k němu pasuje fusak aesthetic.wcs

• Citovat
  • Upravit
930
23.7.07 12:39

:)

Mockrát děkuju a co štěrkové cesty a sníh???

Díky Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3650
23.7.07 14:20

My máme Jané Nomád, jsem s ním spokojená, ale do těžších terénů bych ho spíš nedoporučovala. Jezdím po městě a vše OK, sníh tu skoro nebyl, takže nemůžu posoudit, ale kdykoliv jedeme třeba po lesní cestě nebo nerovném povrchu, tak to není to pravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
23.7.07 14:27

Ahoj,
co takhle koupit Slalom místo Nomáda (podle mě se liší jen podvozkem) :idea: Je asi o 2000Kč dražší, ale má nafukovací kola a bez problémů s ním projedeš štěrkem i sněhem :wink: Obojí mám vyzkoušeno (i lesní cesty, bláto apod.) a nebyl problém 8)

Tady mají akci na loňskou modrou barvu za 11760,–Kč:
 http://www.kocarky.cz/…rky-jane.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
25.7.07 21:57

Ahojky připojím se trochu dotazem-máme jané slalom kočárek a atosedačku rebel-je to ale adaptérová verze-poradíte mi na které golfky bych mohla tuto sedačku na:,–(it?Moc jsem o tom nenašla,jen vím,že by jsme tam neměli mít „Pro“Dííííííííííky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
26.7.07 01:41
monina píše:
Ahojky připojím se trochu dotazem-máme jané slalom kočárek a atosedačku rebel-je to ale adaptérová verze-poradíte mi na které golfky bych mohla tuto sedačku na:,–(it?Moc jsem o tom nenašla,jen vím,že by jsme tam neměli mít „Pro“Dííííííííííky

Tak jediné golfky, na které bys mohla na:,–(it tuto autosedačku, jsou Jané Carrera vyrobené před rokem 2006. Ale jsou to takové ty komfortnější a větší golfky, které téměř nahradí sporťák. Tady jsou ty novější v bezadaptérové verzi: http://www.handypraha.cz/…-detail.html
 http://www.spuntik.cz/?…

Můžu se zeptat, proč sháníš golfky, když máš podvozek od Slalomu? Kvůli objemu při složení?

Rozměry při složení podle www.handypraha.cz
Slalom: 85×61×49cm
Carrera: 90×36×39 cm

Petta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
30.7.07 07:43

Petto,díky moc a jak si psala sháním je opravdu kvůli prostoru v autě,když jedu na nákup,tak mám plný kufr-kufr malý sice nemáme,ale nic jiného se tam už nevejde :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
30.7.07 22:59

Ahoj, máme nomada dva roky a maximální spokojenost. Přední kola se dají zaaretovat, takže je to i na nerovný terén. Ve sněhu jsme jeli jen párkrát a nebylo to nejhorší, naštěstí nebyla tuhá a sněhová zima, tak jsme to zvládli bez problémů.
Vydrncané mimko určitě nebude, dá se nastavit odpružení. Kočárek je veliký a Honzík se nám tam vešel s fusakem a v kombinéze v roce a půl a to je velikej.
Kočárek je lehoučkej a skladnej, akorát nám pořád dře zadní kolo o brzdu, dvakrát jsme to reklamovali a vždy bez problémů závada odstraněna akorát to začíná dřít zase :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.8.07 14:03

JANE NOMAD

:D máme NOMAD ¨a je bezvadnej tak jako Slalom,zatím žádnej problém-lehký a skladný kočárky,navíc prostorný lůžka!!! :D :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
46
2.9.07 14:41

Ahojky, ráda se připojím k této diskuzi :D
Máme Nomad 2007 v kompletu - vajíčko, hluboká korba a sporťák. Od půli dubna, kdy se malý narodil jsem jezdili s hlubokou korbičkou a dnes jsem po prvné na:,–(ili sporťák :D takž premiera :wink:
Máme 4,5 měsíce. Někdo řekne brzy, ale zkoušela jsem ho tam dát a docala si lebedil… :D . Odpo uděláme zkušební jízdu a uvidíme.
Prozatím jsem s kočárkem spokojená…tak snad mě v budoucnu nezklame???? :?
Jediným problémem (zatím) je ta zpropadená brzda… :(
Jinak si myslím, že zima jej otesuje maximálně. U prvního syna jsme měli Quiny ve 4kolce (nafukovací kola…, ruční brza…), a pro druhého syna jsem si „vydupala“ NOMAD…
Tak doufám, že mě v zimně nezklame…protože jinak budu od manžela poslouchat:„vidíš já jsem ti to říkal, že jsme měli koupit pořádný kočár…!“
Líbil se mi, že sporťák je prostorný, široký,lehce složitelný, lehký a snadno ovladatelný jednou rukou :)
Původně jsme chodili i kolem Casulaplay S6, ale přišel mi těžší a hůře se s ním manipuluje jednou rukou (vyzkoušeno u kamarádky) a navíc nás odradila prodavačka informací, že při skládání sporťáku je „prý“ nuto sundat boudičku…(tak nevím…no teď už je to fuk :D ), „španěl jako španěl“ :D
Kočárek máme, spokojenost je taky a doufám, že to tak zůstane :D :lol: :wink:
Stejně jak tak čtu různé diskuze o různých kočárcích…100% kočárek neexistuje..na každém je něco a 100lidí 100názorů a zkušeností :D
Tak papá a hezkou neděli :D
Evelinecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.5.08 19:33

váha Nomadu

Mohl by mi prosím někdo napsat kolik váží skutečně Jané Nomad ?
Děkuji moc za odpověď.

Lenka

• Citovat
  • Upravit
34
15.7.08 21:05

mám slaloma i nomada a nemohu si ani na jeden kočár stěžovat,užívám rok a naprosto v pohodě,ani brzda nepadá ani potah nešisuje,mám modely 2007,jsme spokojená,slaloma koupila nového a nomada na inzerát za dobrý peníz kvůli skládání do auta,jelikož stále cestujeme, a mohu jen doporučit, Nomad lehounký a skvělý na skládání a dostatek místa co se týče lůžka na délku i pro větší dítko - slalomek více do terénua krapet kratší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
28.8.08 06:09

http://www.elinka.eu/…to360281.jpg kočárek pro veliké pohodlíčko dítěte a pro svou lehkost a skladnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí