Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj mamky,
chtěla bych si pořídit kočárek Jané Nomád,máme teď Quinny Zapp a Icoo Platon 4 air,ten je děsně težkej a tak bych ho chtěla vyměnit za Nomáda,
ale chci se zeptat máme tady štěrkové,polní,a nerovné terény,bydlíme sice v nové zástavbě,ale ty cesty tady nestojí za nic.Přežije kočárek a nebude Domísek moc vydrncanej?A jaká je asi plocha na spinká myslím celková délka?Díky za Vaše rady.
Markéta a Domísek 17měsíců
Ahoj, doufám, že trochu poradím- Nomad je absolutně lehoučkej, vím o čem mluvím, mám už druhé mimi
plocha i šířka na ležení je super- větší jsem u ostatních kočárků snad ani nenašla. My bydlíme na malém městě takže cesty taky nic moc, chodíme často i do lesa a dá se to zvládnout, ale na nějaké maxi terény to není, zkrátka nafukovací kola by byla lepší, ale přednosti u Nomada tento detail naprosto zastíní
Jinak ještě super prostornej nánožník, bezva pláštěnka a skvěle k němu pasuje fusak aesthetic.wcs
Mockrát děkuju a co štěrkové cesty a sníh???
Díky Markéta
My máme Jané Nomád, jsem s ním spokojená, ale do těžších terénů bych ho spíš nedoporučovala. Jezdím po městě a vše OK, sníh tu skoro nebyl, takže nemůžu posoudit, ale kdykoliv jedeme třeba po lesní cestě nebo nerovném povrchu, tak to není to pravé.
Ahoj,
co takhle koupit Slalom místo Nomáda (podle mě se liší jen podvozkem)
Je asi o 2000Kč dražší, ale má nafukovací kola a bez problémů s ním projedeš štěrkem i sněhem
Obojí mám vyzkoušeno (i lesní cesty, bláto apod.) a nebyl problém ![]()
Tady mají akci na loňskou modrou barvu za 11760,–Kč:
http://www.kocarky.cz/…rky-jane.php
Ahojky připojím se trochu dotazem-máme jané slalom kočárek a atosedačku rebel-je to ale adaptérová verze-poradíte mi na které golfky bych mohla tuto sedačku na:,–(it?Moc jsem o tom nenašla,jen vím,že by jsme tam neměli mít „Pro“Dííííííííííky
monina píše:
Ahojky připojím se trochu dotazem-máme jané slalom kočárek a atosedačku rebel-je to ale adaptérová verze-poradíte mi na které golfky bych mohla tuto sedačku na:,–(it?Moc jsem o tom nenašla,jen vím,že by jsme tam neměli mít „Pro“Dííííííííííky
Tak jediné golfky, na které bys mohla na:,–(it tuto autosedačku, jsou Jané Carrera vyrobené před rokem 2006. Ale jsou to takové ty komfortnější a větší golfky, které téměř nahradí sporťák. Tady jsou ty novější v bezadaptérové verzi: http://www.handypraha.cz/…-detail.html
http://www.spuntik.cz/?…
Můžu se zeptat, proč sháníš golfky, když máš podvozek od Slalomu? Kvůli objemu při složení?
Rozměry při složení podle www.handypraha.cz
Slalom: 85×61×49cm
Carrera: 90×36×39 cm
Petta
Petto,díky moc a jak si psala sháním je opravdu kvůli prostoru v autě,když jedu na nákup,tak mám plný kufr-kufr malý sice nemáme,ale nic jiného se tam už nevejde ![]()
Ahoj, máme nomada dva roky a maximální spokojenost. Přední kola se dají zaaretovat, takže je to i na nerovný terén. Ve sněhu jsme jeli jen párkrát a nebylo to nejhorší, naštěstí nebyla tuhá a sněhová zima, tak jsme to zvládli bez problémů.
Vydrncané mimko určitě nebude, dá se nastavit odpružení. Kočárek je veliký a Honzík se nám tam vešel s fusakem a v kombinéze v roce a půl a to je velikej.
Kočárek je lehoučkej a skladnej, akorát nám pořád dře zadní kolo o brzdu, dvakrát jsme to reklamovali a vždy bez problémů závada odstraněna akorát to začíná dřít zase ![]()
máme NOMAD ¨a je bezvadnej tak jako Slalom,zatím žádnej problém-lehký a skladný kočárky,navíc prostorný lůžka!!!
![]()
Ahojky, ráda se připojím k této diskuzi ![]()
Máme Nomad 2007 v kompletu - vajíčko, hluboká korba a sporťák. Od půli dubna, kdy se malý narodil jsem jezdili s hlubokou korbičkou a dnes jsem po prvné na:,–(ili sporťák
takž premiera ![]()
Máme 4,5 měsíce. Někdo řekne brzy, ale zkoušela jsem ho tam dát a docala si lebedil…
. Odpo uděláme zkušební jízdu a uvidíme.
Prozatím jsem s kočárkem spokojená…tak snad mě v budoucnu nezklame???? ![]()
Jediným problémem (zatím) je ta zpropadená brzda… ![]()
Jinak si myslím, že zima jej otesuje maximálně. U prvního syna jsme měli Quiny ve 4kolce (nafukovací kola…, ruční brza…), a pro druhého syna jsem si „vydupala“ NOMAD…
Tak doufám, že mě v zimně nezklame…protože jinak budu od manžela poslouchat:„vidíš já jsem ti to říkal, že jsme měli koupit pořádný kočár…!“
Líbil se mi, že sporťák je prostorný, široký,lehce složitelný, lehký a snadno ovladatelný jednou rukou ![]()
Původně jsme chodili i kolem Casulaplay S6, ale přišel mi těžší a hůře se s ním manipuluje jednou rukou (vyzkoušeno u kamarádky) a navíc nás odradila prodavačka informací, že při skládání sporťáku je „prý“ nuto sundat boudičku…(tak nevím…no teď už je to fuk
), „španěl jako španěl“ ![]()
Kočárek máme, spokojenost je taky a doufám, že to tak zůstane
![]()
Stejně jak tak čtu různé diskuze o různých kočárcích…100% kočárek neexistuje..na každém je něco a 100lidí 100názorů a zkušeností ![]()
Tak papá a hezkou neděli ![]()
Evelinecka
Mohl by mi prosím někdo napsat kolik váží skutečně Jané Nomad ?
Děkuji moc za odpověď.
Lenka
mám slaloma i nomada a nemohu si ani na jeden kočár stěžovat,užívám rok a naprosto v pohodě,ani brzda nepadá ani potah nešisuje,mám modely 2007,jsme spokojená,slaloma koupila nového a nomada na inzerát za dobrý peníz kvůli skládání do auta,jelikož stále cestujeme, a mohu jen doporučit, Nomad lehounký a skvělý na skládání a dostatek místa co se týče lůžka na délku i pro větší dítko - slalomek více do terénua krapet kratší
http://www.elinka.eu/…to360281.jpg kočárek pro veliké pohodlíčko dítěte a pro svou lehkost a skladnost