Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky
Chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti s tímto kočárkem ![]()
http://www.darababy.cz/…int-exclusiv
Neznám, nevím ![]()
Ale nedávno si ho tu chválila Lilla28 v téhle diskuzi, tak jí napiš ![]()
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Janinko,právě tam jsem na něj narazila ![]()
Podle popisu vypadá super,ale zdá se mi podivně levný ![]()
alice zastávám názor jako ty. Ale koukám, asi s ním nikdo zkušenost nemá. Ale též se mi líbí
Noemmi,asi ne ![]()
Nevím,je mi prostě podezdřelý že stojí tak málo na to že je tak vychytaný!
Nechtěla bych kočár se kterým nemá nikdo zkušenosti ![]()
Asi vyhraje GT3 PP ![]()
no já doufám, že než se narodí další dítko (tak za 2 roky), něco už o něm bude. Tak at dobře vybereš ![]()
Noemmi,díky ![]()
Na GT3 jsem tady četla samou chválu,akorát stojí dvakrát tolik ![]()
Ale radši si připlatím za kvalitu a ověřenost ![]()
Vím, že odpovídám již dosti pozdě, ale nedá mi to: Kočárek Mikrus Alu Sprint mám a nemohu si ho vynachválit. Máte-li někdo nějaké konkrétní dotazy, ptejte se.
ahoj, mohla by si mi ho odmerat v reali, aky je siroky a dlhy, ci by nam vosiel do vytahu? A ci hupe?
dakujem
zuzka
Ahoj, mě se kočár taky velice líbí a chtěla jsem se zeptat, jestli je hluboká korba polohovatelná. Díky Hanka
Ahojky, omlouvám se za zpoždění, ale byli jsme pryč. Takže¨: rozměry podvozku 61cmx75cm, s nasazenou hlubokou korbou přidat tak 2cm u sporťáku, pokud je položený na 180° přidat cca 14cm. S rukojetí jsem to neměřila, protože se dá úplně zvednout.
Nehoupe a zatím jsem to nepostrádala.
Hluboká korba polohovatelná není, ale za to je pořádně prostorná.
Ahojky, jenom jedno upřesnění co se týče houpání, né že by nehoupal vůbec to zase jó, jenom to není takové to houpání jako na moři, protstě se s ním jenom tak pohupuje.
Ahojky
Tak můžu říct že po tom všem co jsem si o tomhle kočárku přečetla jsem pro něj rozhodnutá na 100% ![]()
Jen škoda že s ním nemá zkušenosti víc maminek,ráda bych se o něm dozvěděla něco víc ![]()
Ahoj ktrollik,
chtela jsem se zeptat, jak si s kocarkem Mikrus alu sprint spokojena, co se tyce jizdy po horsim terenu (napr. kostky na chodniku, sjizdeni z obrubniku, nerovny chodnik, cesta v lese apod.).
Diky za odpoved ![]()
prochajda*
Ahojky, vzhledem k tomu, že bydlíme v horách (jizerských) tak v obtížném terénu jezdím pořád a spokojenost největší. Když už narazím na nějaký velký hup, tak zaaretuju kolečka, pořádně se opřu a je to. Je fakt, že je trochu těžší, ale alespoň pořádně drží a neskáče jak postřelená srnka na každým hrbolu. Já vážím cca 63kg, Marťas +-8kg a nemám sebemenší problém někam vyjet a to je to u nás všude do kopce.