Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, sporťák mi zatím přijde v pohodě a to v něm Martin zatím leží. Vejde se v pohodě, nohy mu nepřepadávaj a místo tam ještě má taky (měří 71cm) a až bude sedět, tak na tý ploše, na který teď leží, bude mít vlastně jenom zadek + opěradlo pod záda. My jsme kočárek kupovali a u Hradce Králové, přesněji u Opatovic v areálu Vesna http://www.babytrend.cz , dřív jim ty stránky normálně fungovali, asi je zrušili. Byli tam moc ohotní, ke kočáru jsme ještě jako dárek dostali osušku (cena 260Kč) a overálek (cena 150Kč).
Ahoj holky, tak koukám,že ošahat si tenhle kočárek v reálu není jen můj problém. Nicméně se mi podařilo na ulici odchytit jednu maminu, co ho měla a naštěstí byla velmi ochotná a veškeré moje dotazy zodpověděla. Takže u nás rozhodnutí už padlo a kočárek jsme objednali v barvě č. 16, oranžovobéžová kombinace, snad se nám bude líbit. Četla jsem tu, že se vám zdá hodně levný - ano je, ale drahej kočár není zárukou kvality. Vím o čem mluvím. Na první dceru jsme měli hodně drahou trojkombinaci a neosvědčila se mi, takže stejkně jsme kupovali extra sporták a na druhý mimčo jsem ho už nechtěla. Taky se mi podařilo zjistit, že to není jen napodobenina Mutsy, ale je to vyráběno v jejich licenci, jen ne v Holandsku, ale v Polsku. Ale upřímně, co dneska není vyráběno v Polsku nebo Číně, že? Tak přeju hodně štěstí s kočárkem a hlavně zdravá miminka. R.
Ahoj Magdo ![]()
Takže paní s ním byla taky spokojená?
Dáš nám sem pak nějaké fotky?Podle netu se někdy docela liší ![]()
Ta oranžová je moc pěkná,pořád zůstává mým favoritem spolu s modro-béžovou ![]()
Pardon, že vám sem lezu do diskuze, ale 1.Magda je nový název pro anonymní
![]()
Ahojky, tak už jsem tu konečně za sebe. taky se mi zdálo divný, proč píšu jako magda, když magda nejsem.
Alice, fotku ráda dám, ale kočárek jsme objednali až na polovinu prosince, tak nevím, jestli to pro tebe bude ještě aktuální. Kdy máš termín? já 26.12.
Tak držím palce, at je vše o.k.
P.S. paní byla spokojená moc a hluboká korba je opravdu hodně prostorná, určitě mnohem víc než u našeho kočáru od HAUCKu, který jsme měli pro starší dceru a nemám strach, že se nám tam nevejde fusak. Fusak budeme zřejmě kupovat Freeline s beránkem.
Tak papa. R.
Ahojky, tak už jsem tu konečně za sebe. taky se mi zdálo divný, proč píšu jako magda, když magda nejsem.
Alice, fotku ráda dám, ale kočárek jsme objednali až na polovinu prosince, tak nevím, jestli to pro tebe bude ještě aktuální. Kdy máš termín? já 26.12.
Tak držím palce, at je vše o.k.
P.S. paní byla spokojená moc a hluboká korba je opravdu hodně prostorná, určitě mnohem víc než u našeho kočáru od HAUCKu, který jsme měli pro starší dceru a nemám strach, že se nám tam nevejde fusak. Fusak budeme zřejmě kupovat Freeline s beránkem.
Tak papa. R.
Ahoj holky, koukám, že ta diskuze se tady trochu pozasatvila, ale já mám nový přínosný informace, aspon teda doufám. POdařilo se mi zjistit kamenný obchod, kde je kočárek k vidění a možný osobně objednat. Je to v Kladně, www nemají, ale adresu bych zaslala zprávou. Dneska jsme se tam byli podívat a jsem fakt nadšená. I manželovi se moc líbil, konstrukčně, a to je co říct. Paní byla velmi ochotná a předvedla nám celou trojkmobinaci. Prý zatím měli jen jedinou reklamaci na vyapdlý lanko u pbrzdy, oprava proběhla na místě. Takže my do něj opravdu jdeme. Tak držím palce, at se i vy všechny rozhodnete správně. ahoj R.
ahoj, já bych moc ráda ten kontakt na obchod v Kladně, kde sehnat Mikrus alu sprint…nemůžu na něj nikde narazit. Moc dík:) Martina
(mail:mongolia@centrum.cz)
Ahoj holky,
taky jsem rozhodnutá pro tento kočárek, ale nikde jsem ho zatím neviděla. Potkala jsem ve městě paní s Mutsy a ta mi ho dokonce nechala povozit. Strašně se mi líbil, takže jdu do Mikrusu
ještě si domluvit barvu, našla jsem ho tady: http://www.kocarky.cz/…-sprint.html za 9990,– což je super
ještě ukecat manžu, že už je čas a koupit ho ![]()
Nevíte někdo, kde sehnat brzdné kotouče na micrus alu sprint?
Ahoj. Prodáváme tento kočárek v zeleno-šedé kombinaci.Tak pokud byste měla některá zájem, pošlu více info+foto.Kočár je kupovaný ve Valašském Meziříčí a je ještě rok v záruce.
E-mail: Kpetra@t-email.cz
Ahojky mamky, koukam, ze pisi pozde,ale kdyby nahodou jeste nekdo o tomto kocarku uvazoval, pridam take sve zkusenosti. Kocarek mame jiz temer rok a jsem s nim spokojena. Pravda je tezsi ve srovnani s ostatnimi,ale pri kaskaderskych kouskach Toma stale drzi stabilitu. Je nam 11 mes. a stale jezdime v hluboke korbe (v 9mes jsme meli cca 72 cm), prijde mi to praktictejsi, nebot nam nepadaji hracky, Tom zde sedi, lezi, stoji a ruzne prelejza
Mame stare ksiry,ktere jsem uchytila za boudicku horolezeckyma karabinama a uz mame i vyzkouseny parakotoul vpred. Kocar drzi bez problemu. Jezdime s nim v kazdem pocasi, myslim,ze dostava zabrat. (snih, blato, lesy…) Zatim nemame zadne velke zavady. Jen nam v zime na Sumave kruply karabinky drzici nakupni kosik,ale ty jsem lehce vymenila za jine. Pokud je horsi teren, zaaretujete kolecka a jedete dal. A pravda trochu nebrzdil,ale to jsme opravili namazanim a vymenou pruzinek v brzdach (zvladne stredne schopny tatinek
) Mame i autosedacku s adaptery, take skvela vec a nebyl s ni zadny problem. Sportak, stejne tak jako korba se da dat z obou stran a zatim nebyli taktez zadne problemy,ale v tom jsme toho jeste moc nenajezdili, jen za tepla. Toma to v tom nebavi, neda se v nem tolik vrtet a prelejzat. No a to je snad vse, kdyby mel jeste nekdo nejaky dotaz ozvu se. Jinak kocarek byl kupovan v obchode v Kladne, pani je prijemna a vse rada ukaze a popr. opravi. Tak hezke rozhodovani ! ![]()
Ahojky všem, jak vyplývá z diskuse a mých předchozích přípspěvků, kočárek máme taky a to už téměř 3/4 roku. Kočárek by byl fajn, ale cca po 8 měsících začal nepříjemně cvakat a přestal brzdit. Zjistili jsme, že se ulomily zuby v tom plastovém brzdovém kolečku, nejpíš stejný problém, jako měla asi „anonymní“, když se ptala, kde brzdný kotouček sehnat. Musím reagovat na Alici, kočárek je taky koupebný v Kladně a paní byla opravdu velmi příjemná, když jsme kočárek kupovali, ale jak jsem přišla reklamovat, otočila o 360 ne-li víc stupnů! Je velice neochotná uznat chybu, prý jsme si to koelčko ulámali sami použitím hrubé síly! A navíc prý máme starý typ koleček, na který už se náhradní díly nevyrábí. Podotýkám, že kočár je koupený v prosinci 2007, takže ještě zdaleka mu nevypršela záruka. Takže když nedošlo k řešení během 30denní reklamační lhůty, obrátila jsem se na ČOI a čekám ne jejich radu co dál a nejspíš využiju svého práva na odstoupení od smlouvy a kočár vrátíme. Přiznávám, že mě to mrzí, kočárek je skvělý a designově úžasný, praktický a prostorný, ale kyž mi nebrzdí, tak na co mi je??? Jinak ta brzda je asi celkově problém , protože se zasekává snad každýmu, kdo tento kočárek má, ale nám vždycky stačilo utáhnout šroubek a prostříknout silikonem a vše fungovalo.
Takže, kdo uvažujete o koupi, vemte v úvahu i tento fakt. Radka
Ahoj, já tento kočárek mám a i když je tak levný tak je zkrátka super. Hluboká korba, bez problému, je hodně velká a prostorná. Malá má ted 70 cm má tam fusak a ještě dost místečka. Vajíčko též výborné i nasazení na kočárek. Natáčecí náprava je jeho velké plus a první zkoušky na sněhu na výbornou. Jediné co je trošku nevymyšlené je sporták
Když malá úplně sedí ani boudička ji nepřekryje hlavičku, takže měníme za golfky, ale jinak jsme byly moc spokojené.