Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky!
Prosím Vás o pomoc při výběru kočárku. Miminko se narodí sice až v březnu, ale koupi kočárku chceme pořádně promyslet, tak začínáme s předstihem.
Doufám, že mi některá z Vás poradí ten správný kočárek, ráda dám na Vaše zkušenosti…
Miminko se narodí v březnu, tedy potřebujeme kočárek takový, abychom v něm mohli malý vozit i v roce a přesto se tam vešlo… Měl by být snadno skladný a nezabrat moc místa v kufru auta - často jezdíme.Spíš čtyřkolka, lehký, vhodný zimy - myslím obtížný terén na Vysočině ![]()
Musíš napsat více specifik( otočná sedačka, velký košík, síťka v kočáru, otočná př. kolečka…)je toho plno, a hlavně cenu. ![]()
Jinak mými favority jsou:
peg perego gt3, imlast bolder- trojkolky a nebo 4kolka mutsy, atlantic.
Ty chceš pomoct s výběrem kočárku a nazveš diskuzi Mimi v březnu???
Ahoj Taz ![]()
Fakt by bylo lepší upřesnit své kritéria ![]()
Mými favority zase jsou JEN trojkolky, a to:
Peg Perégo GT3
Jané Slalom Pro
Quinny speedy sx
![]()
Tak mám mimi počátkem dubna, takže je to blízké a zvolila jsem český Patron Bohemia - Apollon Alux. Už ho mám vyzkoušený, takže referuji z praxe, že je opravdu výborný do terénu, do Prahy by byl asi do tramvaje těžký, ale když s tím jezdíš po horším terénu, je opravdu stabilní, lehce se ovládá, má spoustu vychytávek a hlavně vnitřní lůžko je hodbě velké, takže nemusíš hned za chvíli kupovat sporťák…
http://www.patron-bohemia.cz/baby/index.php?…
Ogulaa, ale ten je dot rozměrný do kufru auta, nebo ne ![]()
Mi měli zkraje pro Adámka Tako (naštěstí jen do pěti měsíců), už bych takovlýhle přeplácaný tanky nechtěla (i když ten tvůj není), jsou hrozně těžký. Máme kombika, a stejně jsem ho v autě nevozila, přeci se nesedřu (a spoustu kapsiček a průduchů jsme ani nepoužili) ![]()
Já bych byla jednoznačně pro čtyřkolku Jane Nomad .-) zprvu užijete přídavnou korbičku… v půl roce přejdete do sporťáku a ten je dostatečně prostorný - kolečka nejsou nijak malá, jezdí v poho a hlavně - lehoučký .-) mám a jsem spokojená.V kombinaci s autosedačkou - která lze připnout na podvozek - je to dobrá volba.
Já osobně bych třeba do trojkolky nešla - páč se mi s ní prostě hůř jezdí. ALe záleží, co podnikáte - pokud třeba bruslíš - tak jedině trojkolku.
Nazdárek Taz, myslím že naprosto ideální kočárek je tenhle : www.darababy.cz/…int-exclusiv Má ho kamarádka a je fakt super, přečti si sama . Já oceňuji hlevně ten podvozek, autosedačku a cena je taky super jo a korbička je o chlup větší než třeba u x-landera. Já bych ho brala hned, jen jsem před porodem ještě neměla internet, tak jsem o něm nevěděla
a tak jsem měla hrozně těžkou polskou trojkombinaci a ted mám sporták a ještě přemýšlím o dalších golfečkách - jen takových lehoučkých. Kdežto kdybych měla ten mikrus, tak bych mohla sporťák úplně vynechat, protože díky tomu podvozku se s ním jezdí tak lehce, že je jedno kolik váží, protože se nemusí nadzvedávat do každý zatáčky, tak držim palec a snad jsem trochu pomohla, čauky ![]()
Ahoj,
dulezite je, kolik do nej chces investovat. Pokud nemas omezeny rozpocet, tak bych sla do MUTSY nebo I COO.
Problem vidim v tom, ze chces kocarek do terenu a pritom aby se pohodlne daval do auta. Terenni kocarky jsou vetsinou tezsi…
Terik
Jojo, moje fantazie je trochu slabší-děkuji za změnu názvu diskuze..... ![]()
O cenu mi zatím nejde, zajímá mě co se dá za kolik koupit… Radši do kočárku investuju, jen abysme byli spokojený…
Prakticky nemám jiné požadavky než jsem zadala… Jasně otočná korbička má své výhody, ale nelpím na ní. Nejse mi ani tolik o váhu složeného kočárku jako o to, aby zabral v kufru co nejmíň prostoru… Navíc přesně nevím, co bych měla mít za požadavky na kočárek kromě těch, co jsem zadala…Budu kupovat 1. kočárek a tudíž jsem v jeho používání nezkušená… Proto uvítám názory zkušenějších… ![]()
Jinak všem moc děkuju za reakce, všechny doporučené kočárky ráda prostuduju … ![]()
Taky si rozmysli, zda plánujete druhé mimčo hned po prvním jako my - pak by se ti oplatilo investovat do kočárku, který lze používat jako tandem
To je můj vysněný Phil&Teds
A jinak ti z vlastní zkušenosti potvrdím, že dokud nebudeš s kočárrkem jezdit, nebudeš vědět, co od něho potřebuješ… Osobně mám ráda lehké, hodně pohyblivé a skladné trojkolky - a kamarádka nedá dopustit na robusní čtyřkolku - a vstupní požadavky jsme měly vlastně úplně stejné…
L.
Ahojky,
pokud čekáš březnové miminko, tak už na zimu nejspíš přesídlí do sporťáku, takže bych doporučovala nějakou kvalitní trojkombinaci.
Já bych doporučovala Jane Slalom, Jane Nomad, Peg Perego GT3, Mutsy, Quiny Freestyle nebo Speedy SX.....
Jsou to sice všechno dost drahé kočárky, ale jsou jedny z nejlepších.
Kdyžtak si pohledej nějaké diskuse o nich.
Ahojky
tak já mám březnové mimi a už i dost velké ve 4 měsících 7,32kg a 67cm a musím říct že jsem si vybrala dobře. Koupila jsem Kajtex Jupí kvůli velikosti lůžka…jedno z největších a autíčko mám mazdu 121 a vejde se mi s přehledem když složím jednu sedačku. Skládám ho sama a bez problémů.Takže vepředu já a mimi a vzadu klído může ještě někdo bez omezení sedět. Sice vypadá dost robusně a je trochu těžší, ale opravdu z mé strany naprostá spokojenost. na zimu vyndáme tašku ale s fusakem se určo vejdeme.
Mám dotaz stačí, když si koupím hluboký kočárek do půl roku dítěte? Jak velký má být uvnitř?
edakemlink@volny.cz