Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ještě připojuji odkazy na tyto golfáče.Prosím o radu jaký z těchto tří by byl nejvhodnější - Pikolo 1524, Verve, TFK Buggster (co do prostoru pro dítě- jsme větší, skladnosti a spolehlivosti)Díííííííííky moc Ivča
A teď koumám, že jsem zmotala u Pikola čísla je to typ 1525 a ten druhý odkaz je na spor´ták od pikola…pardon.
Ivčo,
tak z těchto golfek je určo nejspolehlivější TFK Buggster
No a na 100% je nejprostornější, vím to, protože ho mám a s Vervem jsem ho porovnávala, jsem s ním moooc spokojená! Pokud jste dlouháni, tak ty Pikolo jsou pro vás malé, délka zád. opěrky je jen 42 cm-to je fakt málo. Jinak často čtu názor těch mamin, co ho viděly, že je to šunt
Na skladnost bude ale asi nejlepší (?)
Verve je designově moc pěkný, ale taky není moc prostorný už pro větší děti, bouda je nízko a navíc nemá skoro žádné polohování (jen 2 polohy sedu)
Jinak je ale lehounký…
Buggster je velmi prostorný i pro dlouhánky, náš malý má 97 cm a ještě se vejde i vyspinká
Zád. opěrka je 50 cm a je velmi široký, je stabilní a velmi dobře se ovládá ![]()
Pokud bys chtěla vidět nějaké fotky, i s detaily a jak je skladný, mrkni na MMB do mého albíčka, mé ID je 5203… ![]()
Sisi
Moc děkuji,
hodně jsem četla i na MMB.Dneska jsme malou po:,–(ili do buggstera a při složené boudě (stříšce) jí škrtala o hlavu…což se mi moc nezamlouvá…ještě jsem jí po:,–(ila do Youpa-LA quicksmart http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a tam měla místa nad hlavou ještě celkem dost, ale když jsem se s ním projela po krámu, přišlo mi, že ty klouby od držadla se nějak vyklají! Nic moc pevnost! tak jsme šli dál a našli XADVENTURE VIBE více http://www.baby-cafe.cz/modules.php?… a ty jsou moc pěkné a hlavně má terka doooost místa nad hlavou.Jen nevím jak jsou kvalitní…nevíš o nic něco? Já buggstera chtěla taky, jen mi zarazilo, jak málo místa má nad hlavou Terka mezi pod boudou…žádné!
Moc děkuji za odpověď Ivča
Hezký den všem,
už několik dní se ,,vrtám,, ve všech možných diskusích a stále nevím… Poradíte mi?Zahlédla jsem tyto golfky PIKOLO 1521, hodně se podobají i golfkám typu TFK Buggster a Verve. Jedná se mi o to, že naše potřebujeme lehké skladne golfky, jsme dlouhání a stále kopem u běžných golfek do spojovací tyčky mezi zadními kolečky, tak si myslím, že trojkolka atd. je lepší pro nás. Navíc Terezce je 19měsíců a tak chceme golfky, které jí nebudou malé co se výšky sedu a zad týče. Polohovací extra být nemusí. MOOOOOOOOOOOOC prosím o radu.Díky Ivča