golfky i do terénu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
34
4.7.07 23:29

golfky i do terénu

prosim o tip na golfky, se kteryma se da jet i na prochajdu do lesa nebo po kocicich hlavach, nechci za ne davat vic nez 3500. Hlavne by mely mit inteligentne vyresena madla, aby clovek pri jizde neslapal na zadni kolecka - nejsme s manzelem ani jeden nijak velky, ale kamoska takovy golfky ma a to je k zblazneni. Tak jestli takovy zazrak mate, dejte prosim tip. dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
792
4.7.07 23:37

ahoj, podle mě zázrak docela chcete.-)) za tu cenu určitě.-)) já se rozhodovala mezi golfkama a sportakem a nakonec vyhral JANE NOMAD - je to jeden z nejlehcich sportaku… a i lecjaky teren zvladneme. Po jednom diteti se da sehnat i relativne za dobrou cenu. Ale pod pet tisic asi ne.-( Kazdopadne bych volila golfky s vetsimi kolecky..neco jako JANE CARERA… a spojenou rukojeti - lepe se vodi - kdyz mas treba v druhe ruce psa nebo dite - ktere chce zrovna jit peso :)
asi jsem neporadila moc dobre - ale jak rikam: vetsi kolecka, pevnejsi konstrukce, spojena rukojet - snad najdes podle takovych kriterii i ve tve limitovane cene.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
5.7.07 09:30

spojená rukojeť už nejsou golfky, ale sporťák. Ale to je jen takový nepatrný detail… Ale kdy už holky konečně tenhle rozdíl pochpíte… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.7.07 10:37

Ahoj,
máme golfky od Zekixy - Alu Champ (snad to píšu správně) a mají super velká kola - zadní kolečka jsou jen 2 a velikostně jsou skoro stejné jako u sporťáku a ve předu jsou 4 na golfáč docela velká kolečka. Zatím máme mimčo malé, takže ho používáme jenom při cestování, ale ještě nás nezklamal. Překvapilo mě, že se nechá ovládat jednou rukou, i když nemá spojenou rukojeť (reakce na předcházející odpověď - některé golfáče mají spojednou rukojeť - určitě to je jeden od Inglesiny a jeden od Jané). Zdá se mi i hodně stabilní - i když měl pověšených hodně tašek na rukujeti, tak se nezvrhnul. Jezdí se mi s ním i líp než s „velkým kočárkem“ a to jsem vybírala takový, aby měl zatáčecí přední kola. Jeho nevýhodou je, že je na golfáč docela těžký (asi 10kg).
Nový stojí asi kolem 4000,–Kč, my jsme kupovali starší za 2300,–.

Kita

• Citovat
  • Upravit
7366
5.7.07 10:47

kito a jaký máš velký kočárek? (su zvědavá, co)

Vypadaj fakt dobře, ty golfky.

Já až dosud byla přesvědčená, že golfové hole jsou to právě kvůli té „golfové“ rukojeti. Ale jak jsem psala, je to jen nepatrný detail

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.7.07 12:11

Velký kočárek mám Moon T4, nejdříve jsem z něj byla nadšená, ale to už pomalu vyprchává. Na Zekiwu si zatím nemůžu stěžovat. Jen jsme byli nejdříve překvapeni, kolik místa zavere v kufru (chtěli jsme jí na cestování, právě, aby jsme měli místo v kufru na ostatí věci), ale stačili odendat zadní velká kola a je po problému.
 Kita

• Citovat
  • Upravit
792
5.7.07 12:16

noemmi řada golfek se nyní vyrábi se spojenou rukojetí - právě kvůli snažší manipulaci..... .-) napříkad Jane, PerPerego či Inglesina… a mužu říct, že jsou to pořád golfky - skladné, lehké… byt nedostojí názvu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
5.7.07 13:05

ahoj maminy,
když tu tak rozebíráte ty golfíky, tak nemáte náhodou některá zkušenosti s Hauck Sprint? Mají ho teď v obchoďáku za 1500 Kč. Nebude za tu cenu asi nic extra, ale má stříšku, polohování zádíček i nánožníku, tak snad by mi na cestu do obchodu nebo na nějaké to cestování posloužil. Co myslíte?

http://www.medabeda.cz/…6-49553.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.7.07 22:23

Já si myslím, že dobré jsou teď od Chicco. Májí terení kola a kolečka daleko od sebe. Vážně o nich uvažuji.
 http://www.babylife.cz/…robnosti.php?…

Sonina

• Citovat
  • Upravit
868
5.7.07 23:54

Ahoj,

tak my máme ABC Design Mobile … bohužel je to už starší kolekce, takže jsem jen na netu našla jen tady …

http://www.detskydum.cz/detail.aspx?…

http://www.detskydum.cz/obr/931_1.jpg

cena : 2.190,– Kč

Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.7.07 12:07

Výborný je tenhle od ABCdesign
http://www.babyportal.cz/…-s-vzor-2007
má o něco větší kolečka než normální golfka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
7.7.07 00:51

Ahoj,
my máme TFK Buggster a je super právě i do horšího terénu, lesní cestu s kamínkama a štěrkem nebo kočičí hlavy zvládne v poho…
Je to cenově sice už trochu jinde, ale jsou super…
Je to takový sporťák v golfkách :lol: , bezvadně se ovládá a je lehký (7 kg)…
 Sisi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4