kocarek Panther Junior Active + Anketa velikost korbicky

Anonymni
3.7.07 16:36

kocarek Panther Junior Active + Anketa velikost korbicky

Ahoj,

mate nekdo zkusenosti s timto kocarkem?

K videni treba na www.best4baby.cz

Zaroven bych Vas chtela poprosit o mensi anketu: 1)Porodni vaha a delka? 2)Rozmery korbicky/tasky pouzivaneho kocarku? 3)Do kolika mesicu se Vam vesel mrnous do hluboke korbicky nebo tasky?

Moc dik. Urcite ta anketa pomuze pri vyberu prvniho kocarku..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2318
3.7.07 20:28

Ahoj,

vyjádřím se jen k anketě. Matýsek měl porodní váhu 4,26 a 54 cm. Korbu u kočáru máme stejně dlouhou jako většina současných kočárů a sice 72 cm. Vešli jsme se tam do půl roku a pak putoval do sporťáku. Sporťák máme polohovací do lehu, takže bez problémů. V hlubokým ho to stejně nebavilo, protože z něj není vidět ven, takže jsme byli všichni spokojení :-)

Dobře vyber,
L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
3.7.07 21:18

Ahoj,

zkušenost s Pantherem nemám, ale koukala jsem na něj v Brně v Chiccu a zaujal mě svou prostorností! Taky se mi líbila ta opěrka na nohy, že si ji můžeš prodloužit, upravit na délku jak potřebuješ :wink:

K anketě:
1. syn 4,80 kg a 55 cm, 2. syn 4,50 a 54 cm - oba jezdili v hlub. kočárku Chicco a korba měla přibližně jako u Panthera 80×50 cm…
a oba se tam vešli ještě do 8 měs. :wink:

Sisi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
3.7.07 21:21
sisinka píše:
Ahoj,

zkušenost s Pantherem nemám, ale koukala jsem na něj v Brně v Chiccu a zaujal mě svou prostorností! Taky se mi líbila ta opěrka na nohy, že si ji můžeš prodloužit, upravit na délku jak potřebuješ :wink:

K anketě:
1. syn 4,80 kg a 55 cm, 2. syn 4,50 a 54 cm - oba jezdili v hlub. kočárku Chicco a korba měla přibližně jako u Panthera 80×50 cm…
a oba se tam vešli ještě do 8 měs. :wink:

Sisi

Ty bláho, Sisi, jsem si myslela, že Sára byla kus…byla, ale tvůj první syn byl ještě větší 8O 8O , ufff. Taky jsi rodila normálně? Udělalo mi radost, že tvůj druhorozený byl menší, takže dobrý vyhlídky do budoucna :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
3.7.07 21:25

Ženský, já zírám :-) Myslela jsem si doteď, že jsem porodila velký dítě! :-)

Amynka: druhý syn byl u nás taky menší, jen 3,70, ale taky byl o 12 dnů dřív :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
3.7.07 21:29

Lasicka - 3,70…to je pro mě sen, fakt. Mudra si ze mě dělá srandu, že příště budu mít malýho kluka :lol: :lol: hmmm, to jí tak budu věřit. Sára byla 4 dny po termínu, vyvolávaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813

pardon nepatri to ke kocarku-ale konecne nasi Amynku nekdo uklidnil-diiiiiiiik za ni-chi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
gabinka píše:
pardon nepatri to ke kocarku-ale konecne nasi Amynku nekdo uklidnil-diiiiiiiik za ni-chi :wink:
:-) :lol: :lol: :-) :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
3.7.07 21:35

Amynka: klíííd! Já byla taky na nervy, že zase budu rodit slona, břicho jsem měla obr, dr. mě strašila, že bude asi zase větší a pak takovej drobeček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
3.7.07 21:40
Lasicka píše:
Amynka: klíííd! Já byla taky na nervy, že zase budu rodit slona , břicho jsem měla obr, dr. mě strašila, že bude asi zase větší a pak takovej drobeček :-)

:lol: to je hezkýýý, kolik měl ten první, smím-li se zeptat
Ale my úplně odbočili, doufám, že se nebude Anonymní zlobit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
3.7.07 21:46

Omluva zakladatelce diskuse :oops:

Amynka: první měl 4,26 a 54 cm, od první kontrakce do konce 7 hodin, šitá jsem byla až hrůza. Druhej porod proběhl během 4 hodin, ještě na příjmu jsem si myslela, že to asi nejsou kontrakce a že mě pošlou domů. Šití sice taky bylo, ale mnohem menší. Druhej porod si nemůžu vynachválit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
3.7.07 23:44

Také se omlouvám, ale nedá mi to :oops: :wink:

Amynko ,

a ty jsi rodila Sáru normálně??? No potěš… :roll: Jak jsi to zvládla?
Já mám oba císařem, prvního Samíka bych nikdy normálně neporodila, bo byl zadečkem dolů :roll: Hrozně se tenkrát radili, jestli mě nechat rodit normálně nebo SC…Naštěstí pro všechny rozhodli pro císaře, když pak viděli, co že jsem to porodila za macka :lol: :lol: :lol:
U druhého se taky radili, ale vzhledem k 1. porodu a váze dítka volili zase raději císař…
No já čekala, že se mi narodí 5 kg obřík a on byl Rodýsek menší :)
No ale porody stály oba za prd - teda hlavně potom… :roll:

Lasicko ,
u 1. jsem taky měla bolesti 6-7 hod. než mě vzali pod kudlu :wink:
a u 2. takových 12 hod., už od večera až do rána, ta noc byla nekonečná :roll:

No a proto jsem vždy při koupi kočárku chodila s metrem a měřila a hledala dosti prostorný kočárek!!!
No a proto jsem si taky toho kočárku Panther všimla, protože je velmi prostorný :wink:
(To jsem to zachránila, co???)
 http://www.sirmi.ic.cz/smajl/476.gif

Sisi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
4.7.07 07:40

Já bych tu délku korby nehrotila. U nás v diskusi přesazují holky svoje mimča do sporťáku už ve 4 měsících, jen aby viděly ven a neřvaly, takže myslím, že to moc význam nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
4.7.07 16:14

Já na to moc nejsem dávat tak malé děti do sporťáku… :roll: V korbičce mi připadají víc chráněné a nesjíždí…
Mě teda děti v korbě neřvaly, jinak záda byla polohovací, takže jak už byli kluci větší, tak se klidně i z korby mohli koukat ven :wink:
Vždycky je lepší mít větší korbu, ono narvat tam v zimě mimi ve fusaku a dece…jsou korby které jsou dětem malé už ve 2 měsících :evil:

Sisi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
4.7.07 17:20

Já se vyjádřím jen k té anketě:

1. porodní váha 3240 g, délka 49 cm
  2. hluboká korba kočárku (Roan Marita): délka 80cm, šířka cca 37 cm
  3. vozila jsem do 10 měsíců v hluboké korbě, ale syn by se tam vešel i v 1 roce (měřil 74 cm)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí