Kočárek Patron

Anonymni
1.7.07 21:02

kočárek Patron

Ahojky, chtěla bych se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s kočárem Patron.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
1.7.07 21:22

Ahoj,
kočárek Patron F4 máme, teď v něm sice už dcerka nejzdí, protože od dvou let lítá jedině po vlastních. Máme s ním ale velmi dobrou zkušenost. Oproti jiným kočárkům je uvnitř dost prostorný, dcerka v něm v těch dvou letech pohodlně spala a měla dost místa. Perfektní je i ta vyndávací taška ze které pak vytáhneš to prkno a máš docela slušný fusak. Kamárádka si koupila stejný a obě jsme ho používaly jako hluboký i sporťák. Malá je dost živé dítě a kočár vydržel docela dost.
 Jana

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
2.7.07 00:30

Já mám od Patronu sporťák Syrix S3 a moc spokojená nejsem. Prostorný sice je, máme nafukovací kolečka, takže se s ním jezdí dobře i v terénu, ale velkou slabinou a dosti podstatnou je to, že kočárku jaksi nefungují brzdy. Když byl nový, tak asi měsíc v pohodě. Nejdřív přestala fungovat přední brzda, tu jsme si nechali poslat poštou novou. Fungovala asi zase měsíc. Zadní brzdy přestaly záhy fungovat taky, kočár není prakticky možné zabrzdit. Před obchodem, v autobuse, při tom, když se chci třeba jen vysmrkat… Poslali jsme ho na reklamaci, brzdy vyměnili, napsali něco v tom smyslu, že došlo k opotřebení nesprávným používáním (!?!), ale že výměnu provedou zdarma nad rámec záruky… A kočár opět po krátké době nebrzdí. Já jsem chtěla český kočárek, chtěla jsem podporovat naše zboží. Když to však hraničí s bezpečím mého dítěte, tato předsevzetí mě záhy přešly.
 Radka

• Citovat
  • Upravit
6149
2.7.07 08:02

ahoj, mám Apolon Alux a naprostá spokojenost, kočárek je hodně variabilní a hlavně stabilní, což tady na místních „tankodromech“ opravdu oceňuji! Neocenitelná je taky velká prostornost, takže z něj mimčo jen tak nevyroste. Takže za mě doporučuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
2.7.07 10:41

ahoj mám taky Patrona a jsem s ním spokojená brzdí a všechno funguje tak jak má.takže Ti ho můžu doporučit je opravdu prostorný a jak tu někdo psal výborný na nerovný terén a do horského prostředí.

mám trojkombinaci Fenix F3.

Přeju dobrý výběr Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.5.14 23:31

I my máme patrona mám korbu amina na je skvělá k ni i sportotovni sedačku ergu…skvělá pro menší děti ale pak mám i Fénix klasiku z hlubokyho sportak ten sem mela jako startovní pak dokupovala :).mam i golfkym jsem naprosto spokojena…pravda ze brzdy nám tak odešli ale manžel si s tím prohrál a v po ho…já bych jiný nechtěla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.1.15 08:04

Podvozek

Ahoj, chtěla jsem se zeptat na podvozek Patrona. Přemýšlím, který do terénu bude nejvhodnější. F4 (Delta 4) je jasná, ale moc tuhá na řízení, tak rozmýšlím, jestli F4R nebo F3R. Poradíte někdo zkušenější? Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.1.15 08:34

@Syringa
Právě se budeme stěhovat na vesnici, tak už raději předpokládám spíš lesní vycházky, ale celkově tu bude tak půl napůl. Pořád dumám nad tou trojkou ještě, sice jsem to nikdy moc nevyhledávala, ale tahle vypadá celkem obstojně i do terénu (velká kola). Pořád se nějak bojím té F4ky, že s tím ani pořádně nezatočím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
27.1.15 09:05

Ahoj, já mám 4 pevná kolečka (mám Apollon Alux) a jezdím v pohodě jak v terénu, tak ve městě. A jezdím často MHD. Vytočila jsem se i v obchodě s hodně úzkou uličkou (jen tak tak na šířku kočárku). Nadzvedneš vepředu, nadzvedneš vzadu a jsi tam :-).
Tu manipulaci na malém prostoru si časem natrénuješ a v terénu jsou 4 velká pevná kola super, ať je to lesní nebo polní cesta, rozbité chodníky a nebo Šumava (a šutrovitá cesta nahoru na Poledník :-) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.1.15 09:06

@Syringa
Ja jsem k nim taky trochu skeptická… Ale říkám si, že to třeba nemusí být pravda :nevim: no to bude rozhodování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.1.15 09:11

@Aleenk
Tak to je bezva. U nás je to právě taky samá hrouda, kopec, les a pole a popravdě si neumim představit, že bych se courala jen po vsi pořád dokola :lol: jak moc.je to odpružené vůbec? Nevyskakuje z toho někde na kořenech dítě z korby? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
27.1.15 09:41

@wessie Napsala jsem SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.16 13:25

Jak u Delty F4R a Delty F4 je možné si upravit tu pružnost podvozku. Dole u zadních kol jsou páčky, kterými upravíte tu pružinu a tím pádem změníte pružnost kočárku. A do terénu bych se nebála jít s tou F4R. Pak je ještě dobrý podvozek Lambda 3R do terénu, taky od Patronu. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí