Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
No a nám právě když tam přímo sedí tak tu boudičku když zavřu tak se dcera musí přikrčit. Jinak se dá zavřít dost to je pravda, ale celkově v tom sportáku je jako sardel takže ho budeme muset vyměnit za jiný. Ještě uvažujeme o x-landeru než o golfáčové sedačce.
Také přemýšlíme o tomto kočárku. Jak máš prosím velké dítě, aby se nám tam vešlo na zimu. díky
Ahoj, já v kočárku vozím roční dítě, ale starší, téměř tříletá dcera se do něj vejde úplně v pohodě a ještě má rezervu. A ta má 95cm a 14kg. Když vidím, jak velké děti v tom sportáku někdy jezdí, tak mě napadá, že je to kočárek použitelný snad do 4 let. A co se týče hluboké korby, tak ta je rozměrově jednoznačně jedna z největších, hlavně je obdélníková a ne oválná, takže fusak se tam krásně vejde.
Jinak ted prodávám celý kočárek v záruce do 1/2010 oranžovošedý, v perfektním stavu za 6500,–
Ahoj
Taky jsme měli tento kočár a nesouhlasím s tím,že by se do něj vešlo větší dítě.Vlastně proto jsme ho taky prodali.Náš Matěj měl v září v roce 70 cm a 9 kg a v bundě a fusaku mu byl sporťák docela úzký.Taky mi vadilo,že měl boudičku skoro na hlavě.Teď máme sporťák x-lander xt a ten je daleko prostornější.Ale abych jen nehanila, s Mirkusem jsme byli moc spokojení,dokud jsme jezdili s korbičkou nebo autosedačkou. Klidně bych si ho pořídila znovu,ale s tím,že se pak prodá a pořídí jiný sporťák.
Na fotce je Matýskovi 9 měsíců a kočár je mu akorát. V roce měl hlavu nacpanou na boudičce.
dobry den mame kočarek asi 7 mesicu a strašne mam začali rezavet, kolečka a chromova čast ramu . Chci se zeptat jestli se to stava nebo jestli je to jen nahoda . Take se chci zeptat jak casto a čim se to udržuje . DEKUJI ZA ODPOVEDI
Zdravim vsechny,
kocarek mame 2,5 roku, syn moc nechce chodit, cili jezdime porad i v tom sportaku.
Od narozeni byl velkej (4,5 kg), cili to taky byl duvod koupe.
Jedine minus je rozvor kolecek, takze do dveri nekterych mestskych starsich obdchodu se nevejdeme. Ale asi je to bezna sire.
Ale jinak do lesa, kamkoli po trave, nerezavi, jen dofukuju kolecka.
A ty nove vezre s novou brzdou, skoda, ze uz ho mam:-))
Tak pa neprihlasena Alison
To jsem jeste ja, Alison,
nase dite ma ve 2letech 3 mesicich 17kg, 95 cm, kocarek sportak ma akorat, podnozniky jeste v poloze sikme, pak dam kolmo, az bude vetsi,, samozrejme, ze na vysku mu hlavu korbou ve sportaku nezakryju, trup ma syn dlouhy.
Ale hluboky mel taky max do 7mesicu, prece jen mel 6kg v 6 tydnech. V roce 14kg.
Ale je pravda, ze autosedacka mu byla brzy na delku kratka.
Ale velka vyhoda je ta nataceci naprava.
Proklickujete vsechno a neboli vas ruce ze zvedani do zatacek.
pa
Alison
Ja se menuji Iveta .
ten kočarek jsme reklamovali , že je rezavi po 6 mesicich ježdeni a reklamaci neuznali jen nam vimenili kolečka za nove , ale ram zustal stejne rezavi . Nevim co stim ted budeme delat . Asi pujdeme do televize nebo k soudu . nevim jak mame postupovat .
Ahoj,
my jsme taky tenhle kočárek měli. Dvakrát jsem reklamovala brzdy. Byl to strašný problém. Dokud byl kočárek fain, tak byla příjemná i prodavačka, ale jakmile jsme měli problém, tak úplně otočila.
Resumé: Nedoporučuji, anebo doporučuji koupit jen hlubokou korbu a pak se rozhodnete jestli to dokoupíte nebo ne
Lucka
Ahojky všem co jsou v očekávání a vybírají si kočárek. Ráda bych Vám doporučila kočárek Mikrus Alu Sprint…na webkách krásný, kouzelný jednoduchostí…dlouho jsem hledala krám, kde bych se na něj koukla a osahala si ho…našla jsem v Chrudimi kočárky Nec…můžu jen doporučit. Dnes jsem si domů přivezla černobílou variantu…korba, sporťák, vajíčko, nožníky, fusak, pláštěnku, moskytiéru, polštářek, dečku, kšíry, za 20.450 a jsem nadmíru spokojená s přístupem personálu, který byl velmi ochotný přendávat jednu věc za druhou, jednu barvu za druhou…Původně jsem měla vybrán kočárek od Protona, ale tam mě odradila malá korbička a ještě menší sporťák, kde jsem mluvila s paní, co se do ni nevešlo 1.5 letý dítě, ale nevím…sama čekám první
Další věc byla cena…s tím co mám teď bych se do ní určitě nevešla a tady už nic nepotřebuju. Mikrus je napodobenina Mutsy, ale s větší korbou a že je skutečně velká…jde o grif v přendávání korby za vajíčko nebo sporťák, ale to se všechno naučím. adaptéry k sedačce máme, takže můžem z vesela drandit ![]()
je prima, že kolečka drží a natáčí se pouze kloub, který se dá zaaretovat
jde o zvyk, ale už se moc těším, až si tam toho našeho svcrčka budu vozit ![]()
krásý večer všem…
Ahoj,já tento kočárek měla a nemůžu si ho vynachválit. Opravdu velká korba,pěkný napohled a dobře se s ním jezdilo. ![]()
Anonymní, nevím, jak to s tou boudou myslíš, ale my máme u sportáku takovou, že naopak tam můžu sedící dítě zavřít úplně, takže když jen drobně prší nebo fouká vítr, nemusím jí dávat pláštěnku. Možná máš jiný typ, ale taky už máme golfáče, od podzimu, ale ted v zimě jezdím taky s velkým sportákem.