Kočárek Chicco Trio S3 Top

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
19.7.07 09:53

Chicco Trio S3 Top

Dobrý den všem, chtěla bych se zeptat jestli nějaká mamča nemá zkušenosti s tímto kočárkem. Rozhoduji se mezi Chicco S3, Jané Slalom a Peg-Perégo GT3. Čekáme malého v listopadu, takže se spíš přikláním k pevné korbičce a kočárek by měl být trochu stabilnější, proto jsme zavrhli Quinny. U Jané se mi moc nezamlouvá materiál potahu (připadá mi trochu jak šusťák :lol: ), jinak je lehký. GT3 nemá moc výběr v barvách a podvozek je větší (při složení) a je i dražší. Nejlíp mi vychází Chicco S3, ale moc se o něm na fórech nepíše (nebo jsem nebyla úspěšná v hledání :oops: ) Jedinná negativní věc, kterou jsem dosud zjistila je, že sporťák nemá polohování nožiček miminka a nelze opěrku zádíček nastavit do úplného lehu minimka. Děkuji za radu, Lenny

• Citovat
  • Upravit

Máte zkušenost s Chicco TRIO S3 A-FIX?

Přidejte zkušenost s Chicco TRIO S3 A-FIX
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
andela
19.7.07 14:37

Ahoj Lenny,

kočár sice nemám … taky jsem se rozhodovala a dlouze pátrala … chicco se mi děsně líbil, ale pak jsem od něj upustila, bo nemá to polohování nožiček, a nemá nafukovací kola. Te´d váhám mezi Jané a Peg perego, a asi půjdu do PP.

Našla jsem jen tohle … jináč nic … tak šťastnou volbu ;-)

http://emimino.cz/modules.php?…

http://emimino.cz/modules.php?…

• Citovat
  • Upravit
1
19.7.07 15:20

Ahoj Andelo,

taky se mi designově nejvíc líbí Chicco. Letošní kolekce S3 nemá už nafukovací kolečka (prodavačka netušila, proč je změnily), ale zase je nemůžeš píchnout. Potřebuji kočárek do terénu a do města minimálně. Co se týká toho polohování nožiček, pořád doufám, že až bude potřeba, tak se to bude dát nějak vyřešit (nějaký nástavec třeba z jiného kočárku apod.) sice už to není origoš, ale snad něco vymyslíme. Protože zatím je to jediná věc, co mi na S3 vadí.
Taky jsem vybírám mezi těmito 3 kočárky, ale materiály potahu u Jané mi fakt připadají jako dost lacině (což je škoda) :( jinak je Jané moc pěkný. PP má zase pro nás moc velký podvozek (po složení) a výběr ze 3 barev potahů je dost málo :cry: a ta cena taky není nejmenší :oops:
Ale každý kočárek má něco..... :wink: žádný neni perfektní, proto to dilema :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
28.7.07 10:29

Ahoj holky..

chci se jen optat jestli se bavite o tomto kocarku http://www.babylife.cz/…kce---chicco-:,–(a-trio-s3-top-07-+-combi-fusak-3v1-zdarma

u me je to totiz favorit..strasne se mi libi,ma super material,a ze nema nafukovaci kola,jsem jedine spokojena,moje svagrina mela jeste nafukovaci kola a porad je nekde pichala nebo ztracela cepicky z ventilku a kolo uchazelo..a to polohovani zadicek u ty sportovni verze? me to vubec nevadi..a jak si pamatuju u svagrovy,tak mala v tom ani lezet nechtela..furt chtela cucet ven..takze u me tento kocarek vyhral i v teto barevne kombinaci..

Kocarky Jane,jsou pekne,ale po 2 mesicich jsem videla u mych kamaradek jak se textil na korbicce zacal osoupavat a trhat..a PP je taky krasny kocarek,ale ma nafukovaci kola a celkove spodek je dost mohutny.

Takze vsem preju stastnou volbu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
1.11.07 21:04

Ahoj holky, dneska jsem byla na procházce v obchodě s kočáry a narazila jsem tam na chicco S3(4) měl ve předu 2 menší otočné kola, ale hlavně měl super barvu, růžovo-černou. Na netu to nemůžu nikde najít. Nevíte náhodou někdo, kde to hledat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
18.12.10 10:02

Ahoj holky, moc se mi líbí Chicco Trio S3, každý mě ale zrazuje, že se barva kočárku rychle vyšisuje. Máte někdo s tímto kočárkem zkušenosti? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
20.1.11 23:47

ahojky mate nekd zkusenost s timto kocarkem? Uz ho mame koupenej a strasne moc se mi libi. Jen se bojim stability a jak dlouho se Vam mimi veslo do hluboky korby? Vadilo to ze neni polohovani nozicek? A hlavne nevysisovala barva? Mam modro,cerno, sedou variantu. Dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
6.2.11 09:32

Ahoj, me taky nikdo neodopovedel a presto jsem se rozhodla ho koupit. Stabilni je dost, diky sve pevne konstrukci a taky tezisti. Polohovat nozicky nejdou, to je pravda, ale i kdyz jsem mela polohovaci nozicky na kocarku pro prvni dite, tak to stejne bylo na prd a nozky mu pak couhaly pres tu polohovaci cast ve vzduchu a to byl pro nej horsi pocit, porad se snazil nohy krcit k sobe, tak jsem mu je pak nepolohovala a mel je na stupinku na nozky oprene a pohoda :palec: Navic deti ve veku sportaku si zdrimnou tak na max hodinku, pokud se tak vubec v kocarku stane, takze bych to neresila :wink: Preji, at se ti kocarek libi a hlavne at nam dobre slouzi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana 3318
14.2.11 15:16

mám Chicco už 8 měsíců a musím napsat jen samou chválu. Hluboká korbička je polohovací, to byla paráda, protože v 5 měsíci mi dcera už nechtěla jemom ležet, takže mohla už i trochu koukat ven. Kolečka jsou taky parádní, neměli jsme žádný problém. To se nestává moc často, od kamarádek vím, že ty kolečka u kočárků jsou velký problém, ale já žádný neměla.

jana :-D

• Citovat
  • Upravit
9918
15.2.11 16:19

Diky Jani :hug: A prosim te mas nafukovaci kola nebo klasicka? Ptala jsem se dodavatele a nafukovaci neni problem objednat a vymenit za ty klasicka, ale vzdycky kdyz zase ctu holky, co resi pichnuti kola na prochazce, tak to by me asi trefil slak :cert: :-D A vyuzili jste korbicku i jako autosedacku? Mame v planu jet na dovolenou autem (delsi casovy usek) a tak prave zvazuji, ze bych pro tuto prilezitost pouzila korbicku, ktera by k tomu ucelu mela byt vhodna :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
16.2.11 21:07

Ahoj holky. Já měla S3 jen sportovní verzi s nafukovacími koly. Využívaná byla asi dva roky a teď jí má švagrová další dva roky. Jezdíme křížem krážem a nepíchly jsme ani jednou.
Jen mi vadilo, že je sporťák dost dlouhý a stříška je ve velkém větru vzadu taková nestabilní, jinak na ovládání kočárek OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.2.11 22:58

Chicco S3

Kočárek Chicco S3 můžu jen doporučit. Je stabilní díky celkovému řešení konstrukce a těžišti. Na hluboké korbičce jsem ocenila držadlo, díky kterému se dobře a pohodlně přenáší (jsme v bytě 2. patro, malého jsem doma nachystala a pohodlně snesla). Moc dobré je polohování korbičky a možnost použití v autě místo autosedačky).
Sporťák nemá polohování nohou, ale je dostatečně prostorný a hlavně dlouhý – do roka a půl se malému nohy stále vešly na sedák. Mřížka pod sedákem se šikmo k nánožníku (ano mohli udělat mřížku nastavitelnou do vod. polohy, pak by to bylo ideální), ale i když byl větší, nohy jsou podepřené nikde nevisí. Sportovní kočárek jsme využívali až do 3 let. Můj syn nechtěl spát doma, tak jsme chodili každý den na procházku spát a vešel se do kočárku bez problémů. Což majitelky jiných značek říct nemohou. I do hluboké korbičky jsme se vešli dobře, malý je v srpnu a hl. korbičku jsme využili až do konce 7 měsíce. U sporťáku jsem také ocenila nastavitelnou střížku (slunce, vítr). Kočárek je velice dobře ovladatelný, potah se dobře udržuje. Jezdili jsme i po Podvozek stačí občas promazat silik. mazáním. Přední kolo není odpružené, ale díky konstrukci je odpružení zadních kol dostačující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
27.2.11 09:53

Holky dekuji moc za rady, hodne jste mi pomohly a ujistili v dobre koupi :wink: :kytka: :kytka: Kocarek uz mam doma, je opravdu hodne stabilni a i kdyz mame v byte 60 zarubne a nebo ruzne zdene oblouky, tak jsem s nim naprosto bez problemu manervrovala. Velice snadno se s nim jezdi. Korba je obrovska, to mam opravdu radost a autosedacka skvela. Sportak slozime az pozdeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucinka-hh
8.3.11 19:57

Ahoj, máme S3 od února a děsně celý vrže když se vjede na sebemenší hrbolek. Máte s tím také někdo problém? jinak je super, krásně se ovládá, jen to vrzání mi leze na nervy :-?

• Citovat
  • Upravit
9918
8.3.11 20:25

Jj, taky nam vrze konstrukce. Docetla jsem se, ze staci silikonovy sprej a ze to je klasicky problem vsech plastovych konstrukci, tak to extra neresim :nevim: a nez vyjedu, tak ho prostrikame tim silikonem, tak snad to pomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí