Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Chicco TRIO S3 A-FIX?
Přidejte zkušenost s Chicco TRIO S3 A-FIXAhoj Lenny,
kočár sice nemám … taky jsem se rozhodovala a dlouze pátrala … chicco se mi děsně líbil, ale pak jsem od něj upustila, bo nemá to polohování nožiček, a nemá nafukovací kola. Te´d váhám mezi Jané a Peg perego, a asi půjdu do PP.
Našla jsem jen tohle … jináč nic … tak šťastnou volbu ![]()
Ahoj Andelo,
taky se mi designově nejvíc líbí Chicco. Letošní kolekce S3 nemá už nafukovací kolečka (prodavačka netušila, proč je změnily), ale zase je nemůžeš píchnout. Potřebuji kočárek do terénu a do města minimálně. Co se týká toho polohování nožiček, pořád doufám, že až bude potřeba, tak se to bude dát nějak vyřešit (nějaký nástavec třeba z jiného kočárku apod.) sice už to není origoš, ale snad něco vymyslíme. Protože zatím je to jediná věc, co mi na S3 vadí.
Taky jsem vybírám mezi těmito 3 kočárky, ale materiály potahu u Jané mi fakt připadají jako dost lacině (což je škoda)
jinak je Jané moc pěkný. PP má zase pro nás moc velký podvozek (po složení) a výběr ze 3 barev potahů je dost málo
a ta cena taky není nejmenší ![]()
Ale každý kočárek má něco.....
žádný neni perfektní, proto to dilema
![]()
Ahoj holky..
chci se jen optat jestli se bavite o tomto kocarku http://www.babylife.cz/…kce---chicco-:,–(a-trio-s3-top-07-+-combi-fusak-3v1-zdarma
u me je to totiz favorit..strasne se mi libi,ma super material,a ze nema nafukovaci kola,jsem jedine spokojena,moje svagrina mela jeste nafukovaci kola a porad je nekde pichala nebo ztracela cepicky z ventilku a kolo uchazelo..a to polohovani zadicek u ty sportovni verze? me to vubec nevadi..a jak si pamatuju u svagrovy,tak mala v tom ani lezet nechtela..furt chtela cucet ven..takze u me tento kocarek vyhral i v teto barevne kombinaci..
Kocarky Jane,jsou pekne,ale po 2 mesicich jsem videla u mych kamaradek jak se textil na korbicce zacal osoupavat a trhat..a PP je taky krasny kocarek,ale ma nafukovaci kola a celkove spodek je dost mohutny.
Takze vsem preju stastnou volbu..
Ahoj holky, dneska jsem byla na procházce v obchodě s kočáry a narazila jsem tam na chicco S3(4) měl ve předu 2 menší otočné kola, ale hlavně měl super barvu, růžovo-černou. Na netu to nemůžu nikde najít. Nevíte náhodou někdo, kde to hledat?
Ahoj holky, moc se mi líbí Chicco Trio S3, každý mě ale zrazuje, že se barva kočárku rychle vyšisuje. Máte někdo s tímto kočárkem zkušenosti? Děkuji ![]()
ahojky mate nekd zkusenost s timto kocarkem? Uz ho mame koupenej a strasne moc se mi libi. Jen se bojim stability a jak dlouho se Vam mimi veslo do hluboky korby? Vadilo to ze neni polohovani nozicek? A hlavne nevysisovala barva? Mam modro,cerno, sedou variantu. Dekuji za odpoved
Ahoj, me taky nikdo neodopovedel a presto jsem se rozhodla ho koupit. Stabilni je dost, diky sve pevne konstrukci a taky tezisti. Polohovat nozicky nejdou, to je pravda, ale i kdyz jsem mela polohovaci nozicky na kocarku pro prvni dite, tak to stejne bylo na prd a nozky mu pak couhaly pres tu polohovaci cast ve vzduchu a to byl pro nej horsi pocit, porad se snazil nohy krcit k sobe, tak jsem mu je pak nepolohovala a mel je na stupinku na nozky oprene a pohoda
Navic deti ve veku sportaku si zdrimnou tak na max hodinku, pokud se tak vubec v kocarku stane, takze bych to neresila
Preji, at se ti kocarek libi a hlavne at nam dobre slouzi ![]()
mám Chicco už 8 měsíců a musím napsat jen samou chválu. Hluboká korbička je polohovací, to byla paráda, protože v 5 měsíci mi dcera už nechtěla jemom ležet, takže mohla už i trochu koukat ven. Kolečka jsou taky parádní, neměli jsme žádný problém. To se nestává moc často, od kamarádek vím, že ty kolečka u kočárků jsou velký problém, ale já žádný neměla.
jana ![]()
Diky Jani
A prosim te mas nafukovaci kola nebo klasicka? Ptala jsem se dodavatele a nafukovaci neni problem objednat a vymenit za ty klasicka, ale vzdycky kdyz zase ctu holky, co resi pichnuti kola na prochazce, tak to by me asi trefil slak
A vyuzili jste korbicku i jako autosedacku? Mame v planu jet na dovolenou autem (delsi casovy usek) a tak prave zvazuji, ze bych pro tuto prilezitost pouzila korbicku, ktera by k tomu ucelu mela byt vhodna ![]()
Ahoj holky. Já měla S3 jen sportovní verzi s nafukovacími koly. Využívaná byla asi dva roky a teď jí má švagrová další dva roky. Jezdíme křížem krážem a nepíchly jsme ani jednou.
Jen mi vadilo, že je sporťák dost dlouhý a stříška je ve velkém větru vzadu taková nestabilní, jinak na ovládání kočárek OK.
Kočárek Chicco S3 můžu jen doporučit. Je stabilní díky celkovému řešení konstrukce a těžišti. Na hluboké korbičce jsem ocenila držadlo, díky kterému se dobře a pohodlně přenáší (jsme v bytě 2. patro, malého jsem doma nachystala a pohodlně snesla). Moc dobré je polohování korbičky a možnost použití v autě místo autosedačky).
Sporťák nemá polohování nohou, ale je dostatečně prostorný a hlavně dlouhý – do roka a půl se malému nohy stále vešly na sedák. Mřížka pod sedákem se šikmo k nánožníku (ano mohli udělat mřížku nastavitelnou do vod. polohy, pak by to bylo ideální), ale i když byl větší, nohy jsou podepřené nikde nevisí. Sportovní kočárek jsme využívali až do 3 let. Můj syn nechtěl spát doma, tak jsme chodili každý den na procházku spát a vešel se do kočárku bez problémů. Což majitelky jiných značek říct nemohou. I do hluboké korbičky jsme se vešli dobře, malý je v srpnu a hl. korbičku jsme využili až do konce 7 měsíce. U sporťáku jsem také ocenila nastavitelnou střížku (slunce, vítr). Kočárek je velice dobře ovladatelný, potah se dobře udržuje. Jezdili jsme i po Podvozek stačí občas promazat silik. mazáním. Přední kolo není odpružené, ale díky konstrukci je odpružení zadních kol dostačující.
Holky dekuji moc za rady, hodne jste mi pomohly a ujistili v dobre koupi
Kocarek uz mam doma, je opravdu hodne stabilni a i kdyz mame v byte 60 zarubne a nebo ruzne zdene oblouky, tak jsem s nim naprosto bez problemu manervrovala. Velice snadno se s nim jezdi. Korba je obrovska, to mam opravdu radost a autosedacka skvela. Sportak slozime az pozdeji.
Ahoj, máme S3 od února a děsně celý vrže když se vjede na sebemenší hrbolek. Máte s tím také někdo problém? jinak je super, krásně se ovládá, jen to vrzání mi leze na nervy ![]()
Jj, taky nam vrze konstrukce. Docetla jsem se, ze staci silikonovy sprej a ze to je klasicky problem vsech plastovych konstrukci, tak to extra neresim
a nez vyjedu, tak ho prostrikame tim silikonem, tak snad to pomuze.
Dobrý den všem, chtěla bych se zeptat jestli nějaká mamča nemá zkušenosti s tímto kočárkem. Rozhoduji se mezi Chicco S3, Jané Slalom a Peg-Perégo GT3. Čekáme malého v listopadu, takže se spíš přikláním k pevné korbičce a kočárek by měl být trochu stabilnější, proto jsme zavrhli Quinny. U Jané se mi moc nezamlouvá materiál potahu (připadá mi trochu jak šusťák
), jinak je lehký. GT3 nemá moc výběr v barvách a podvozek je větší (při složení) a je i dražší. Nejlíp mi vychází Chicco S3, ale moc se o něm na fórech nepíše (nebo jsem nebyla úspěšná v hledání
) Jedinná negativní věc, kterou jsem dosud zjistila je, že sporťák nemá polohování nožiček miminka a nelze opěrku zádíček nastavit do úplného lehu minimka. Děkuji za radu, Lenny