Kočárek Chicco Trio S3 Top

Máte zkušenost s Chicco TRIO S3 A-FIX?

Přidejte zkušenost s Chicco TRIO S3 A-FIX
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4999
3.7.12 17:25

Už jsem ho prodala a nové majitelce jsem řekla at si to zkusí že jsem měla straxh :D ale mooc diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janíííííííík
3.7.12 22:12

Chicco s3

Tak super :-). Já ještě na jedno dítko a pak ho taky zkusím prodat :-).

• Citovat
  • Upravit
4999
3.7.12 22:30

Ja ho prodala za 7tisic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janulka5
24.7.12 09:43

Pročítám tady diskuse a moc by mě zajímalo zda-li je tento kočárek vhodný i na in-liny? Našla jsem ho na internetu v tyrkysové barvčce, tak mě moc zaujal, ale chtěla bych si ho pořídit hlavně kvuli bruslí, pač sháním kočárek tříkolku se kterým se dá jezdit na bruslích. Děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Janíííííííík
1.8.12 10:21

Chicco s3

Ahoj. Na bruslích nevím, nejezdím, ale píší tam, že ne. Spíš se kryjí. Ale já osobně si myslím, že by to šlo, je stabilní. Na brusle je tříkolka TFK má různá kolečka na výměnu a je dobrý. Jen je dost velký a těžký.

• Citovat
  • Upravit
Baileyska
28.8.12 02:17

kočáárek

Ahojky holky, jaký by jste mi mohli doporučit elegantní kočárek do města??? Velice se mi líbí chicco black label edition ale bojím se podvozku v zimě :(

• Citovat
  • Upravit
112
11.9.12 15:22

Ahoj holky tak já jsem si také koupila chicco trio s3 a sem zvědavá zatím sem se do něj uplně zakoukala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
romana 22
4.10.12 21:21

chicco trio s3

Ahojky prosim o radu koupila jsem si take tento kocarek chicco trio s3z bazarku ale nebylo tam na polohovani zad to operado ten pasek newboli co to je nevite kde to sehnat dekuji za pomoc a radu

• Citovat
  • Upravit
Ivvvvv
23.10.12 15:09

kočárek Chicco

Ahoj, kočárek Chicco máme, Amálce je už 1,5r. Že nemá poloh. nožiček u tohoto kočárku nevadí, protože sám o sobě je hodně prostorný a Amálka spí na boku, umí se tam uvelebit dle svého, polohování zad je akorátní, sporták je určen pro starší děti, je to v poho. Na hory je taky dobrý - doporučuji pak koupit univerzál zimní fusak. Co mne osobně na něm vadí, ale opět nevím zda tím netrpíme jen My - je po čase vrzání celé konstrukce a hl. kolečka - vozím neustále u sebe silikonový sprej a čas od času musím stříknou. Ale slyšela jsem, že to je u většiny kočárků normální. Jinak kočárek celkově je výborný - pěkný - cenově od ostatních dostupný..Máme černo-stříbrný Spokojenost - kdyby fota na fb - Iveta Stančeva :D

• Citovat
  • Upravit
romca30
28.5.13 20:02

Mila maminko já mam chicco trio s3 a jsem nadmíru spokojena, jen mi vadí to ze autosedacka je docela dost jako by do sedu ze se mi zda ze Maly v ni hodně Sedi místo toho aby spise ležel. CO dodat..jinak Pegperego je výborný taky drahzsi, ale asi 1 mezi kocarky:-) :)

• Citovat
  • Upravit
15.4.14 12:59

Chicco S3

Co se tyka tech in-linu s trojkolkou Chicco S3 tak rozhodne ne. :! Je to vyslovne zakazane v navodu (brusle, behani apod). No a hlavne z duvodu bezpecnosti, maloktery kocarek ma uvnitr zajisteni takove aby miminko pri prevrhnuti nevypadlo.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.17 09:02

..my ho máme a zatím jsem nespozorovala nic co by mi na něm vadilo a to jsem náročná:) Takže já můžu doporučit u nás spokojenost :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí