Kočárek Chicco Trio S3 Top

Máte zkušenost s Chicco TRIO S3 A-FIX?

Přidejte zkušenost s Chicco TRIO S3 A-FIX
Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucinka-hh
8.3.11 21:14

Tak to musím vyzkoušet, štve mě, když se lidi za mnou otáčí, co to jede za rachotinu :zed: děkuji za radu :-)

• Citovat
  • Upravit
lulunka
15.4.11 13:40

odpověd

Ajla píše:
ahojky mate nekd zkusenost s timto kocarkem? Uz ho mame koupenej a strasne moc se mi libi. Jen se bojim stability a jak dlouho se Vam mimi veslo do hluboky korby? Vadilo to ze neni polohovani nozicek? A hlavne nevysisovala barva? Mam modro,cerno, sedou variantu. Dekuji za odpoved

Ahojky kočárek jsme měli a byla jsem maximalne spokojena, barvicky se nevysisovaly a malej v korbicce byl 8 měsícu a polohování nožiček vůbec neřeš je to moc prostorný kočárek myslím že na jiný určitě nemá,papa lucka

• Citovat
  • Upravit
lulunka
15.4.11 13:42
vodaziva píše:
Holky dekuji moc za rady, hodne jste mi pomohly a ujistili v dobre koupi :wink: :kytka: :kytka: Kocarek uz mam doma, je opravdu hodne stabilni a i kdyz mame v byte 60 zarubne a nebo ruzne zdene oblouky, tak jsem s nim naprosto bez problemu manervrovala. Velice snadno se s nim jezdi. Korba je obrovska, to mam opravdu radost a autosedacka skvela. Sportak slozime az pozdeji.

Ahojky vybrala jsi dobře měli jsme ho taky a se portákem budeš určitě spokojená taky :) je velice prostornej :)

• Citovat
  • Upravit
lulunka
15.4.11 13:44
vodaziva píše:
Holky dekuji moc za rady, hodne jste mi pomohly a ujistili v dobre koupi :wink: :kytka: :kytka: Kocarek uz mam doma, je opravdu hodne stabilni a i kdyz mame v byte 60 zarubne a nebo ruzne zdene oblouky, tak jsem s nim naprosto bez problemu manervrovala. Velice snadno se s nim jezdi. Korba je obrovska, to mam opravdu radost a autosedacka skvela. Sportak slozime az pozdeji.

Ahojky vybrala jsi dobře měli jsme ho taky a se portákem budeš určitě spokojená taky :) je velice prostornej :)

• Citovat
  • Upravit
lulunka
15.4.11 13:44
vodaziva píše:

• Citovat
  • Upravit
9918
15.4.11 14:00
lulunka píše:
Ajla píše:
ahojky mate nekd zkusenost s timto kocarkem? Uz ho mame koupenej a strasne moc se mi libi. Jen se bojim stability a jak dlouho se Vam mimi veslo do hluboky korby? Vadilo to ze neni polohovani nozicek? A hlavne nevysisovala barva? Mam modro,cerno, sedou variantu. Dekuji za odpoved
Ahojky kočárek jsme měli a byla jsem maximalne spokojena, barvicky se nevysisovaly a malej v korbicce byl 8 měsícu a polohování nožiček vůbec neřeš je to moc prostorný kočárek myslím že na jiný určitě nemá,papa lucka

Taky si myslim, ze na zadny jiny co se tyce prostoru na nej nema :palec: maximalni spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janíííííííík
15.5.12 15:11

Chicco s3

Ahoj, kočárek mám také. Používám již rok a jsem moc spokojená. Prostorný, lehký, velmi dobře ovladatelný. Malý šel do sporťáku v 6. měsících , nechtěl být v korbě. I když nejde uplně do lehu, tím, jak je dlouhý, tak se celý vešel na tu zádovou část. A doteď v něm krásně chrupe. Jediné co, tak by mohl být větší košík a lépe zadělaná stříška. Zase je super, že jde sklopit až dopředu a je vzdušný. Za mě i manžela spokojenost. Při nevlídném počasí se dá stejně pláštěnka…

• Citovat
  • Upravit
4999
30.6.12 16:43

Ahoj holky máte někdo kočárek chicco trio s3 2011? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janíííííííík
1.7.12 22:07

Chicco s3

Já mám kolekci 2010.

• Citovat
  • Upravit
4999
1.7.12 22:14
@Janíííííííík píše:
Já mám kolekci 2010.

a prala jsi někdy už ta potahy vevnitř?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janíííííííík
1.7.12 22:27

Cicco s3

Co se týče potahů v hluboké korbě tak ano, vnitřek mám bílý a pak kousek tmavě modré - to přesahuje přes plastovou vaničku, je to v kuse. Prala jsem ho v ruce a v pohodě. Co se týče sporťáku, tak ten čistím vodou a hadříkem přímo na konstrukci. Musím říct, že údržba je snadná…

• Citovat
  • Upravit
4999
1.7.12 22:38

Aha já ho prodávám a zaboha nemůžu ty skvrny v ruce vyprat tak jsem to chtěla hodit do pračky(s te korby) ale mám strach je to divná látka vevnitř…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janíííííííík
1.7.12 22:43

Aha, no já zatím bez problémů. Ale do pračky bych to asi nedávala, jestli to nemáš čistě bílé a máš tam i jinou barvu. Známá to dala do pračka, měla chicco, ale jiný typ. Barevně bílo-černý a ta černá ji do bílé pustila a měla to takové divně ušmudlané. Tak nevím…

• Citovat
  • Upravit
4999
1.7.12 22:48

No mám červenej, ale radši to riskovat nebudu, abych ho vůbec prodala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janíííííííík
1.7.12 22:50

Taky bych to radši neriskovala. Tak ještě zkusit nějaké prostředky na skvrny…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4