Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Chicco TRIO S3 A-FIX?
Přidejte zkušenost s Chicco TRIO S3 A-FIXAjla píše:
ahojky mate nekd zkusenost s timto kocarkem? Uz ho mame koupenej a strasne moc se mi libi. Jen se bojim stability a jak dlouho se Vam mimi veslo do hluboky korby? Vadilo to ze neni polohovani nozicek? A hlavne nevysisovala barva? Mam modro,cerno, sedou variantu. Dekuji za odpoved
Ahojky kočárek jsme měli a byla jsem maximalne spokojena, barvicky se nevysisovaly a malej v korbicce byl 8 měsícu a polohování nožiček vůbec neřeš je to moc prostorný kočárek myslím že na jiný určitě nemá,papa lucka
vodaziva píše:
Holky dekuji moc za rady, hodne jste mi pomohly a ujistili v dobre koupi![]()
![]()
Kocarek uz mam doma, je opravdu hodne stabilni a i kdyz mame v byte 60 zarubne a nebo ruzne zdene oblouky, tak jsem s nim naprosto bez problemu manervrovala. Velice snadno se s nim jezdi. Korba je obrovska, to mam opravdu radost a autosedacka skvela. Sportak slozime az pozdeji.
Ahojky vybrala jsi dobře měli jsme ho taky a se portákem budeš určitě spokojená taky
je velice prostornej ![]()
vodaziva píše:
![]()
Kocarek uz mam doma, je opravdu hodne stabilni a i kdyz mame v byte 60 zarubne a nebo ruzne zdene oblouky, tak jsem s nim naprosto bez problemu manervrovala. Velice snadno se s nim jezdi. Korba je obrovska, to mam opravdu radost a autosedacka skvela. Sportak slozime az pozdeji.
Ahojky vybrala jsi dobře měli jsme ho taky a se portákem budeš určitě spokojená taky
vodaziva píše:
![]()
lulunka píše:Ajla píše:Ahojky kočárek jsme měli a byla jsem maximalne spokojena, barvicky se nevysisovaly a malej v korbicce byl 8 měsícu a polohování nožiček vůbec neřeš je to moc prostorný kočárek myslím že na jiný určitě nemá,papa lucka
ahojky mate nekd zkusenost s timto kocarkem? Uz ho mame koupenej a strasne moc se mi libi. Jen se bojim stability a jak dlouho se Vam mimi veslo do hluboky korby? Vadilo to ze neni polohovani nozicek? A hlavne nevysisovala barva? Mam modro,cerno, sedou variantu. Dekuji za odpoved
Taky si myslim, ze na zadny jiny co se tyce prostoru na nej nema
maximalni spokojenost
Ahoj, kočárek mám také. Používám již rok a jsem moc spokojená. Prostorný, lehký, velmi dobře ovladatelný. Malý šel do sporťáku v 6. měsících , nechtěl být v korbě. I když nejde uplně do lehu, tím, jak je dlouhý, tak se celý vešel na tu zádovou část. A doteď v něm krásně chrupe. Jediné co, tak by mohl být větší košík a lépe zadělaná stříška. Zase je super, že jde sklopit až dopředu a je vzdušný. Za mě i manžela spokojenost. Při nevlídném počasí se dá stejně pláštěnka…
@Janíííííííík píše:
Já mám kolekci 2010.
a prala jsi někdy už ta potahy vevnitř?
Co se týče potahů v hluboké korbě tak ano, vnitřek mám bílý a pak kousek tmavě modré - to přesahuje přes plastovou vaničku, je to v kuse. Prala jsem ho v ruce a v pohodě. Co se týče sporťáku, tak ten čistím vodou a hadříkem přímo na konstrukci. Musím říct, že údržba je snadná…
Aha já ho prodávám a zaboha nemůžu ty skvrny v ruce vyprat tak jsem to chtěla hodit do pračky(s te korby) ale mám strach je to divná látka vevnitř…
Aha, no já zatím bez problémů. Ale do pračky bych to asi nedávala, jestli to nemáš čistě bílé a máš tam i jinou barvu. Známá to dala do pračka, měla chicco, ale jiný typ. Barevně bílo-černý a ta černá ji do bílé pustila a měla to takové divně ušmudlané. Tak nevím…
No mám červenej, ale radši to riskovat nebudu, abych ho vůbec prodala ![]()
Taky bych to radši neriskovala. Tak ještě zkusit nějaké prostředky na skvrny…
Tak to musím vyzkoušet, štve mě, když se lidi za mnou otáčí, co to jede za rachotinu
děkuji za radu