Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, prosím vas na mých oblíbených šatech vznikl neodstranitelny flek, potřebovala bych je obarvit, mají koralove rozovobledeoranzovou barvu a navíc neonovou - doporucite me někdo obchod vi něco s barvami na oblečení. Ted jsem v nemocnici, nemůžu poslat foto… Budu rada za jakýkoliv typ. Dekuji
@mumisek79 Ahoj, já měla velmi dobrou zkušenost s vyvařováním. Ale jednalo se spíše o dětské světlé věci na kterých byly flíčky od mlíčka či prvních příkrmů. Na co nepomohl vanish ani super drahé přípravky na odstranění skrn, tak pomohlo vzít zavařovací hrnec a nechat věci tak 10 min. probublat varem. V týdnu jsem tak zkusila vyvařit i barevné oblečení a nedopadlo to dobře, vyvařily se mi tam světlá místa, tak bych též potřebovala poradit nějakou dobrou barvu na oblečení - a hlavně, aby mi to pak nepouštělo a nemusela jsem toto oblečení prát zvlášť.
@nani77 píše:
A fakt nepomohl ani Vanish na ten flek?
Mě to taky napadlo, když jsem to včera četla. Ale sama mám s těmito odstraňovači na výraznějších barvách problém s tím, že to trošku změní i barvu.
Ale @mumisek79, obarvit se ti to na 99% nepovede.
Co je to za materiál? Od čeho je flek? Je to už asi zaprané, že?
@Aries6 flek je od černého slizu, grrrr a samozrejmne po mem hevementnim cisteni jsem to okolo dost vybelila/zesvetlila a ted tam na te neonove barvě flek záři…mozna ty barvy Textilart