Nová pračka dělá fleky na světlém prádle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.6.17 19:49

Nová pračka děla fleky na světlem pradle

Ahoj holky mam novou pracku asi 5 měsicu a posledni dobou mi na světlim oblečení děla fleky takove hnědéí až šedé, které už pak neodstranim. Už jsem nechala preačku projet octem na 95 a stale to děla. Uděla to třeba jen na jednom kusu oblečeni z cely varky ale ten kus už je bohužel na vyhazov. Nestalo se Vám to taky někomu a co vam na to pomohlo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2927
26.6.17 20:00

No to jsem zvědavá na odpovědi, taky se mi to občas stane a nejvíc mi naštve, kdyz to udělá na novým oblečení nebo na značkovým…Mě napadlo, jestli tam někde nezustane při praní přichycenej gel, prášek a nevyžere to… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1245
26.6.17 20:11

A co bublifuk, nepouzivate??? Ja takhle znicila mnoho kusu obleceni, nez jsem zjistila, co to dela…Do pracky slo relativne ciste obleceni a po vyprani hnedy fleky, ktery se nedaly uz vyprat…Pracku jsem mela v zaruce, tak jsem volala opravare, ale nic nenasel…az jsem casem zjistila, ze fleky dela bublifuk :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
26.6.17 20:16

Mně to udělalo, když jsem nasypala prostředek přímo do bubnu. Nedáváš něco přímo k prádlu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24Martina
26.6.17 20:18

@martanek29 jj,bublifuk. Mám stejnou zkušenost.
Taky mi to dělal opalovací krém :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.6.17 20:32

Ja pravě davam jen prašek a avivaž :zed: Nová pračka a už tolik oblečeni zničenýho děla mi to asi měsic :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.6.17 20:40

@martanek29 ja to mam i na svych tričkach a z bublifukem si nehraju a nejsem si jista jestli děti si hrali ted někdy v posledni době :-(

• Citovat
  • Upravit
1038
26.6.17 20:43

Mozna avivaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
26.6.17 20:47

Mně tohle dělala aviváž- Lenor a pak ještě nějaká z Lidlu. Změnila jsem ji a je po problému. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.17 20:52

Je pravda že sem ted zacala použivat cocolino zkusim světle jen prašek a ocet

• Citovat
  • Upravit
1107
26.6.17 20:56

Mám stejnou zkušenost, taky se mi občas stane, že vytáhnu z pračky totálně flekate oblečení (třeba jen jeden kus), které nejde už vyprat. Nechápu, z čeho to je..používám jen na střídačku praci gely - kapsle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
26.6.17 21:17
@Anonymní píše:
Je pravda že sem ted zacala použivat cocolino zkusim světle jen prašek a ocet

já například právě Cocolino používám nejvíce a fleky mi nedělá. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
26.6.17 22:14

Máš pořádně vyčištěnou gumu kolem dvířek? Tam se zanáší takové bahýnko a čas od času zlobí. Ale mě to teda šlo pak vyprat :think:. Ta guma by se měla utírat po každém praní.
A možná by nebylo na škodu napsat značku pračky. Třeba zjistíš, že to dělá více majitelkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.17 22:50
@Aries6 píše:
Máš pořádně vyčištěnou gumu kolem dvířek? Tam se zanáší takové bahýnko a čas od času zlobí. Ale mě to teda šlo pak vyprat :think:. Ta guma by se měla utírat po každém praní.
A možná by nebylo na škodu napsat značku pračky. Třeba zjistíš, že to dělá více majitelkám.

to sem čistila bylo tam něco jako v sušicce jako prach :zed: Mam pračku LG.Tu sem měla i předtim na 5kg pradla ted jsem pořidila na 8 a jsem neštastna

• Citovat
  • Upravit
256
26.6.17 23:45
@Anonymní píše:
Ahoj holky mam novou pracku asi 5 měsicu a posledni dobou mi na světlim oblečení děla fleky takove hnědéí až šedé, které už pak neodstranim. Už jsem nechala preačku projet octem na 95 a stale to děla. Uděla to třeba jen na jednom kusu oblečeni z cely varky ale ten kus už je bohužel na vyhazov. Nestalo se Vám to taky někomu a co vam na to pomohlo?

Zkusila bych zmenit avivaz a mozna i praci prostedek. Me to taky delalo a zmenila jsem oboje a mam klid. Asi to byla ta avivaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová