Barva na tmavé vlasy - tip

Anonymní
14.5.23 12:56

Barva na tmavé vlasy - tip

Ahoj holky, moje kadeřnice je v porodnici, objednaná jsem až na léto (předpokládá, že v omezeném režimu pár klientek zvládne).
Už mám vidět odrost, tak mi manžel nabídnul, že mě obarví doma (prý svou mamku barvil často :mrgreen: ).
Poraďte mi, prosím, barvu, se kterou máte dobrou zkušenost. Doma jsem se nikdy nebarvila.
Vlasy mám tmavě hnědé, až černé, mikádo.
Díky za tip.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
14.5.23 13:54

Počkej a mas tmavé vlasy nebo je chceš barvit na tmavo? Hele ideální by bylo vědět jakou barvu ti dává kadernice a koupit si stejnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.23 14:29
@Kriss Tina píše:
Počkej a mas tmavé vlasy nebo je chceš barvit na tmavo? Hele ideální by bylo vědět jakou barvu ti dává kadernice a koupit si stejnou.

Kadernice pouziva nejake hogo fogo barvy ze Skandinavie, micha nekolik odstinu k sobe. To byl muj prvni napad, at mi proda namichanou od ni. To neproslo…
Vlasy mam tmave a barvim na tmavo.

• Citovat
  • Upravit
13165
14.5.23 14:30

Můžu doporučit tuhle, nemá podtóny do červena, je dost tmavá, ale není tak tvrdá jako černá.
L'Oréal excelence odstín 3.11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
14.5.23 15:00
@Anonymní píše:
Kadernice pouziva nejake hogo fogo barvy ze Skandinavie, micha nekolik odstinu k sobe. To byl muj prvni napad, at mi proda namichanou od ni. To neproslo…
Vlasy mam tmave a barvim na tmavo.

V tom případě bych sáhla spis po prelivu, když by to chytlo nějak blbě, tak se to vymeje. Celkove barvy z drogerie chytají tmavě, takže když si das třeba tmavě hnědou, skoncis černá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
14.5.23 15:59

Já jsem tedy přírodní blond, ale mám dobrou zkušenost s italskou barvou Herbatint. Je sice dost drahá, ale dokáže nabarvit nabarvené vlasy a odrosty do jednoho tónu, taky je poměrně šetrná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí