Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Počkej a mas tmavé vlasy nebo je chceš barvit na tmavo? Hele ideální by bylo vědět jakou barvu ti dává kadernice a koupit si stejnou.
@Kriss Tina píše:
Počkej a mas tmavé vlasy nebo je chceš barvit na tmavo? Hele ideální by bylo vědět jakou barvu ti dává kadernice a koupit si stejnou.
Kadernice pouziva nejake hogo fogo barvy ze Skandinavie, micha nekolik odstinu k sobe. To byl muj prvni napad, at mi proda namichanou od ni. To neproslo…
Vlasy mam tmave a barvim na tmavo.
Můžu doporučit tuhle, nemá podtóny do červena, je dost tmavá, ale není tak tvrdá jako černá.
L'Oréal excelence odstín 3.11
@Anonymní píše:
Kadernice pouziva nejake hogo fogo barvy ze Skandinavie, micha nekolik odstinu k sobe. To byl muj prvni napad, at mi proda namichanou od ni. To neproslo…
Vlasy mam tmave a barvim na tmavo.
V tom případě bych sáhla spis po prelivu, když by to chytlo nějak blbě, tak se to vymeje. Celkove barvy z drogerie chytají tmavě, takže když si das třeba tmavě hnědou, skoncis černá.
Já jsem tedy přírodní blond, ale mám dobrou zkušenost s italskou barvou Herbatint. Je sice dost drahá, ale dokáže nabarvit nabarvené vlasy a odrosty do jednoho tónu, taky je poměrně šetrná.
Ahoj holky, moje kadeřnice je v porodnici, objednaná jsem až na léto (předpokládá, že v omezeném režimu pár klientek zvládne).
).
Už mám vidět odrost, tak mi manžel nabídnul, že mě obarví doma (prý svou mamku barvil často
Poraďte mi, prosím, barvu, se kterou máte dobrou zkušenost. Doma jsem se nikdy nebarvila.
Vlasy mám tmavě hnědé, až černé, mikádo.
Díky za tip.