Jaký profesionální dětský šampon?

5950
5.5.23 11:03

Jaký profesionální dětský šampon?

Zdravím, doporučíte mi šampon na dětské vlasy, řekneme od pěti let? Moc nechci klasický šampon z drogerie (používáme Alverde, ale nevyhovuje), nemělo by to mít nějaké příšerné složení (ale na čistě přírodním taky netrvám).

Koukala jsem na Revlon Professional, ale trochu mě odrazuje, že takhle značka stojí i za lacinými toaletkami Charlie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14615
5.5.23 11:14

A co od toho samponu ocekavas, v čem vám vadily ty předchozí? Těžko něco doporucovat, kdyz nevíme, v čem je problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7365
5.5.23 11:58

Já kupují dceři přírodní šampon. Teď máme urtekram, je fajn. I kondicioner ve spreji stejné značky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
5.5.23 13:09

A proc chces profi? V cem vidis benefit?

Vyborny je treba Welleda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3021
5.5.23 13:21

No a potřebuješ uhlazovat kudrnaté, něco aby zbytečně neplihly jemné…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
5.5.23 16:49

Díky za reakce.

Po klasických šamponech z drogerie svědí hlava. Přírodní šampony (vyzkoušela jsem Welledu, Laveru, Nobilis Tilia a určitě ještě něco) nemyjí dobře, to samé ty rádoby přírodní jako třeba to Alverde.

Sama jsem přešla na Kérastase a jsem hodně spokojená, tak bych něco podobného chtěla dopřát i dětem. Vlasy jemné, rychle se zacuchají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
5.5.23 17:09
@blobfish píše:
Po klasických šamponech z drogerie svědí hlava.

Urtekram Baby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
5.5.23 18:28

@blobfish a jak se pozná, že dětem nemyjí dobře? Mé dítě si dlouhá léta zatím myje hlavu jen občas čistou vodou a problém nemá, šamponem jen když si třeba nasype písek do vlasů nebo mu smrdí kouřem od ohně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
5.5.23 18:30
@blobfish píše:
Díky za reakce.

Po klasických šamponech z drogerie svědí hlava. Přírodní šampony (vyzkoušela jsem Welledu, Laveru, Nobilis Tilia a určitě ještě něco) nemyjí dobře, to samé ty rádoby přírodní jako třeba to Alverde.

Sama jsem přešla na Kérastase a jsem hodně spokojená, tak bych něco podobného chtěla dopřát i dětem. Vlasy jemné, rychle se zacuchají.

Ony myji, ale holt tak nepeni, protoze nektere latky proste neobsahuji. Je to dan za to, ze se tim ty vlasy nenici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
5.5.23 19:41

@Lucie_Sx Tak Kérastase taky nepění a myje dobře, ne každý nepřírodní šampon má nepěnivou složku. Ještě jsem neobjevila přírodní šampon, po kterém bych měla pocit umyté hlavy - ne během mytí, ale po uschnutí.

@AnastazieB Šampony pro děti zkouším nejdřív na sobě, sama mám dlouhé vlasy. A prostě to není tak hezký, příjemný na dotek i na pocit, nebo jak to říct. No poo by pro mě nebylo vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
5.5.23 21:19

@blobfish ale dospělé vlasy jsou úplně jiné než dětské. „Profesionální“ šampony bych si nedala na hlavu já, natož abych s nimi myla hlavu malým dětem. Je to úplně zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
8.8.23 20:02
@blobfish píše:
Zdravím, doporučíte mi šampon na dětské vlasy, řekneme od pěti let? Moc nechci klasický šampon z drogerie (používáme Alverde, ale nevyhovuje), nemělo by to mít nějaké příšerné složení (ale na čistě přírodním taky netrvám).Koukala jsem na Revlon Professional, ale trochu mě odrazuje, že takhle značka stojí i za lacinými toaletkami Charlie :mrgreen:

U dcery používám tenhle, Eliah Sahil, za mě, nemá konkurenci.
 https://www.biooo.cz/…p-13904.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast