Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Dobrý den len sa chcem opytat či je možné po zákroku obočí ho upravit a ako mám ho hrubé docela by som ho chtěla mat tenšie dakujem
@Markéta188 píše:
A to máš permanent? Nebo nechápu jak to myslíš…
Ano permanentní obočí něco jako pudrove
@Monika111222 píše:
Ano permanentní obočí něco jako pudrove
Permanent lze odstranit, ale je to záležitost na 5-10 sezení. Navíc je to dost finančně masný a pokud to máš čerstvý, tak zúžit půjde hodně těžko.
Kosmetička ti ho před zásahem nenamalovala, aby si tvar odsouhlasila?
@Markéta188 píše:
Permanent lze odstranit, ale je to záležitost na 5-10 sezení. Navíc je to dost finančně masný a pokud to máš čerstvý, tak zúžit půjde hodně těžko.
Kosmetička ti ho před zásahem nenamalovala, aby si tvar odsouhlasila?
Ano vše sme probrali souhlasila sem ale řekla sem ze sa mi zdá že to bude hrubší paní říkala že mi to tak bude slušet já by sem chtěla jen o 1cm to zúžit
A jak dlouho to máš? Mne to přijde čerstvé. Po vyloupání to vypadá dost jinak.. světlejší a jemnější..
@Monika111222 píše:
Ano vše sme probrali souhlasila sem ale řekla sem ze sa mi zdá že to bude hrubší paní říkala že mi to tak bude slušet já by sem chtěla jen o 1cm to zúžit
Musíš si stát vždy za svým! A taky rada pro příště - lepší užší (to se dá dodělat vždy).
Jak jsem psala, zúžit lze, ALE je to vážně časově i finančně náročné.
Taky otázka, zda to ta stejná kosmetička bude schopna odstranit.
Já si nechala odstraňovat permanent, ale byl už 2 roky starý. Nevím, jak to bude s čerstvým….
@Tajemnadama píše:
To je tetovani? Strasny…
Permanent a tetování je něco jiného…
@K82 píše:
A jak dlouho to máš? Mne to přijde čerstvé. Po vyloupání to vypadá dost jinak.. světlejší a jemnější..
To je taky pravda. Já si nechala dělat už 3. a poprvé jsem to obrečela, jak je tmavé a po 2m jsem šla na korekci a nakonec žádala ještě o tmavší ![]()
@Markéta188 píše:
Permanent a tetování je něco jiného…
Permanentni tetovani. ![]()
Užší už to nebude, světlejší jo.