Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Monika111222 píše:
Vlaskovani
A to není tetování? Oni ti to nenakreslili jak to bude vypadat?
@Tajemnadama píše:
Permanentni tetovani.
Užší už to nebude, světlejší jo.
Dostala jsi mě ![]()
Mně se to líbí. Zakladatelka je tmavý typ, až se to vyloupne, bude to lepší. Ale i takhle je to pěkné obočí.
Motáš dvě věci dohromady - není to vláskování, je to pudrové obočí. A jestli to máš úplně čerstvé, tak po zahojení bude jemnější i užší. Čerstvý permanent je prostě výrazný. Vyčkej se soudy až po vyhojení ![]()
No co, Brooke Shield měla také Brežněva a jak po ní kluci pálili.
@Markéta188 píše:
To je taky pravda. Já si nechala dělat už 3. a poprvé jsem to obrečela, jak je tmavé a po 2m jsem šla na korekci a nakonec žádala ještě o tmavší
Tak opravdu ještě počkej. Mne třeba, naopak, mrzí, že to někam takové, jako po zákroku. Zesvětlalo tom opravdu hodně a ty vystinovsne časti se pak skoro úplně ztratí.
@LiduNe píše:tiez si myslím že to není tak hrozné uvidim po týdnu
Mně se to líbí. Zakladatelka je tmavý typ, až se to vyloupne, bude to lepší. Ale i takhle je to pěkné obočí.
@CarolS píše:
Motáš dvě věci dohromady - není to vláskování, je to pudrové obočí. A jestli to máš úplně čerstvé, tak po zahojení bude jemnější i užší. Čerstvý permanent je prostě výrazný. Vyčkej se soudy až po vyhojení
Dobře ďakujem
Ahoj holky tak sem spokojená chtělo to čas mne se líbí este to není konečne už teď vypadá krásně ![]()
@Monika111222 píše:
Ahoj holky tak sem spokojená chtělo to čas mne se líbí este to není konečne už teď vypadá krásně
Unifikovaná reklama na Nike?
@Monika111222 píše:
Ahoj holky tak sem spokojená chtělo to čas mne se líbí este to není konečne už teď vypadá krásně
Mne se to líbí a ver, že to stejně ještě trochu zesvětlala.
@Monika111222 píše:
Ono to ještě zesvětlá. Je to pěkné. Jinak je to pudrové obočí.