Barva oček

66
13.11.07 10:07

Barva oček

Maminky, zajímalo by mě, za jak dlouho se dobarví a ustálí barva oček u miminek?!? :roll: U první dcerky to bylo jasný ve dvou měsících, ale u malého se to snad každý den mění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10813
13.11.07 10:23

nevim kdy se usatli ale ja mam tmave hnede a jeji tata modre -Madlenka mela asi dva mesice jasne modre jako vetsina miminek a postupne tmavly-ted uz ma asi 2-3 mesice tmave zelene-skoro hnede ale moje cokoladova to neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
13.11.07 10:52

Bastinka mela do deseti mesicu jasne modre oci a ted ji uplne zesedly. Ale nadherne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
13.11.07 11:06

oči

většinou se říká zhruba do roku. Ale znám případy, kdy ztmavly i později. Např. já od narození modré, kolem roku modrozelené a dnes tmavě zelené.

pet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
13.11.07 11:35

Anetka měla hodně tmavě modrý oči a od narození pomalu světlaly … to trvalo asi tak 8 měsíců. Teď je má jak pomněnky … prostě nádhera :lol:
btw. oba rodiče jsme modrooký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
13.11.07 12:38

my máme oba s manželem tmavé oči, a Bětka měla „novorozenecké“ modré oči snad jen měsíc, pak jí začaly tmavnout a od druhého měsíce má stále tmavě hnědé...... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
13.11.07 22:36

Ahojky tak my mame s manzelem oba hnede oci.. Honzik bude mit dvanact.. a celou dobu mel svetle modre oci.. Asi v deviti mu zacali tmavnout.. a ted je ma spi do zelena.. ale po hnede ani pamatky.. A tak jsem si poridili druhe dite.. Touzim po tom aby Adelka mela hnede oci.. Ted ma pul roku.. oci jsou stale modre.. ale kazde rano se do nich divam a snazim se tam videt trosicku hnede barvicky.. Svete div se .. ale male flicky uz tam vidim.. a tak doufam ze je opravdu hnede bude mit.. :-)
Babicka a deda maji modre oci.. uplne ty svetle.. a tak nas asi prebijeji :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
13.11.07 22:39

Ahoj,
tak náš Honzík se nenarodil s modrýma očima, ale měl je tmavě hnědé až do černa a to mu zatím i zůstalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
14.11.07 12:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.11.07 10:15

Tak jsem si pročetla všechny diskuze i ty starší. Taky mě strašně zajímá jaké bude mít naše mimi oči, přála bych si modré oči a tmavé vlásky prostě kopii mého přítele. Já jsem tmavovlasá hědoočka, ale mám opravdu hodně hnědé oči až čokoládové. Babička měla jediná v rodině modré jinak všichni hnědé tak doufám, že ve mně nějaký ten geník pro ty modré oči je, akortát mě bude mrzet když bude mít mimi po narození modré a pak ztmavnou:o(

Lucík

• Citovat
  • Upravit
9534
19.11.07 20:41

Ahojky my oba tmavé vlasy a hnědé oči a Kajdula zatím stále modré oči. Z mé strany je měla babička a z manžovo jeho otec tak uvidíme.Ale narodila se s černými vlásky a už je má hnědé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí