Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím, mám pocit, že jsem tu kdysi četla diskuzi a návod jak dostat příkrmy z oblečení obvzláště nevypratelnou mrkev, ale nemůžu se dopátrat, poradíte, díkes
![]()
Zkus zlucove mydlo nebo sul na skvrny (obe lze koupit v DM drogerii) Me tim pustlilo snadu plne vsechno.
Verveve
To by mě taky docela zajímalo, neb zrovna včera jsem se rozčilovala po praní a to jsem to prala v Lovele, jak tu doporučuje Lucie… tak nevím…
Úplně nejlepší je vyvěsit na sluníčko, ale kde ho v tomhle počasí vzít? Viďte…
tak me zabiralo zlucove mydlo nebo to mydlo „s jelenem“,ale jen tehdy,kdyz se vypralo pospineni hned…ne treba do minuty,ale jeste nez to poradne zaschlo..
pokud byly skvrny zatajeny a ususeny (treba po krmeni tatkou
nebo vetsiho rozmeru,zabral mi na vsechno Vanish..
ale pak poradne vymachat…
Jaana
Tohleto jsem řešila Vanishem. Je to snad jediná reklama, která nelže .. Vanish, skvrn a špíny se zbavíš. Ale musí to být ten tekutý, kamarádka měla jakýsi v prášku a ten nevypral nic. Opravdu na ten růžový tekutý nemůžu říct nic špatného. Stojí sice dost, ale mně se už mockrát vyplatil, nejvíc asi opravdu při zavádění příkrmů a znovu teď, když čmáráme propiskama a fixkama bohužel i po oblečení. Anik
Tak já jsem se snažila skvrnu hned namočit a vyprat, poku se zadařilo šlo to dolů,ale jakmile jsem se k tomu dostala za pár hodin už bylo pozdě. Taky jsem zkoušela Vanish a řekla bych že asi nejlepší řešení. A na www.mimibazar.cz jedna paní rpodává čistič ve spreji a maminky si moc chváli,je tedy dražší než třeba Vanish,ale nastříká se na skrvnu a je po problém, já jsem ho tedy ještě nezkoušela,ale chválu jsem na něje slyšela velkou.
Zuzík+Anička
Holky ja normalne zjistila,ze se to vypere casem
.Proste nekolikatym pranim uz tam ta skvrna neni.Samozrejme ze sem taky plasila a hned to namacela a mydlila Ominem Biancem,to zmizelo hned,ale na co sem zapomnela fakt zmizelo casem.Ale rekla bych ze banany jsou uplne nejhorsi,lip mizi ta mrkev.
holky u me slo praskovy vanish dat do mensi kyblik s horkou vodou nechat nekolik hodin.slo zmizet.pak vyprat do pracky lovela.at se podari zmizet.ahoj jana
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Odkaz na tu diskuzi o mrkvi. Treba tam bude jeste neco.