Méně častá stolička

6337
3.11.07 08:15

Méně častá stolička

Ahoj holky,

chci se zeptat, u kojených miminek se může stát, že není stolička i několik dní…a jak je to u dětiček, které jsou kojené, ale tak 2× za den dávám příkrm-Bebu, nestačilo mu ode mě.
Malý teď dva dny už nekadil, což je u něj divné, tak si říkám, jestli je to ok, když je kojený+příkrm.

Děkuju Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
272
3.11.07 09:31

Ahojky dcerka byla taky kojená a k tomu přikrmovaná a občas se stalo že jsme stoličku neměli pár dní,ale bylo to bez bolení bříška. Kdyby dítě nekakalo a bolelo ho bříško tak bych spíš zkusila vyměnit Bebu za jiné mlíčko. Někdo říká že Beba u některých miminek může stavět.

Zuzík+Anička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
3.11.07 14:59

Ondrášek taky nemá bolení, tak i proto mi to je divný. Protože jsme na bříško do teď trpěli hodně moc. Tak zkusíme Nutrilon, až dobereme tu Bebu. A dávala jsi HA mléko nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
3.11.07 18:03

Ha jsme nedávali, měli jsme Hami a na noc jsem ji dokrmovala Hami Hajaja a to poapáme dodnes a nikdy jsme s ním neměli problémy, ale každé dítko je jiné. Ale myslím si že to bude v poho, pár dní bez stoličky není problém když nebolí to bříško. Jinak zkus pak vyměnit mlíčko a uvidíš. Nutrilon taky může na některé děti působit. Známa má syn od malička na UM a začali s nutrilonem,ale potom z něj měl zácpu tak přešli na Bebu a ta jim sedí. Holt každý prcek to bere jinak. Nebo zkus Hami na něj jsem zatím neslyšela že by dělal nějaký problémy. Tak hodně štěstí

Zuzík+Anička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
4.11.07 00:16

Muj maly mel a ma do dnes taku dost problemu s kakanim.
Od narozeni kojeni a jeste dneska kojim ale nijak se to nelepsi i kdyz musim rist ze tedka uz se alespon jednou za dva dny vykaka.

Kdyz se malej narodil tak se mi tyden nevykakal…asi si umis predstavit jak ho bolelo brisko a protoze jako nezkusena matka jsem z toho byla vypytlena tak jsem snim padila na pohotovost protoze mel i mensi teplotu. Tam mi mily pan dotor poradil ze jestli maly dlouho nekaka tak mu muzu dat cajovou lzicku pomarancoveho dzusu…nejlepe cerstve vymacknute, takze vlastne pomerancovou stavu, ale opravdu jenom lzicku.
Doma jsme to hned vyzkouseli a ucinek se dostavil do 10 min…takovy ze jsme museli i znova koupat :roll: :lol:
Od te doby jsme to pouzivali pri kazde vetsi zacpe a vzdy s uspechem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
4.11.07 18:25

Já musela od 4 měsíce přidávat pár lžiček příkrmu. Kajda je kojená a klidně mi nekadila přes týden od doby kdy jsem začala přikrmovat je to o hodně lepší. Dneska je kojená přes noc a dopoledne oběd a sváča příkrm a v pohodě.
Ale když ze dne na den přestala kakat volala jsem doktorce co se děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
4.11.07 18:26

Jé ted ale koukám že vy jste ještě malinkatí, zkus zavolat ráno dr a uvidíš určo ti poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
6.11.07 12:09

ahojky,
naší Anetku trápí zácpa od konce šestinedělí. Taky jsem začala přidávat bebu a stejně mi kakala jen tak 2krát týdně, což prý neni nic moc, ale když je částečně kojeno tak to ujde dle naší dr. Teď jsme začali dávat porvní příkrmy, asi před 3mi týdny a je to skoro stejné, chudinka malá, co se natlačí a napláče a nikdo nám neporadil. Dávám jí švestkovou šťávu a to jí trošku pomůže.Myslím, že změnou mléka to nevyřešíš, a prcek je malý na změnu značky.U tak malých se prý nemá měnit značka. Radši se poraď s dr.
Ale aspoň vidím, že v tom nejsme sami… hlavu vzhůru, bude líp :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky