Barva očí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
38
7.6.06 09:53

Barva očí

Jen tak pro zajímavost. Kdy se miminkům změní barva očí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
7.6.06 09:56

jukni do starších diskusí, dej vyhledat, už se to tu řešilo
 G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
7.6.06 10:15

Ahoj Peto,

Alešek měl při narození tmavě šedivé a na konci prvního měsíce se mu změnily na tmavě hnědě až černé a ty má dodnes :-)
Modré oči se mění prý víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
7.6.06 10:20

Simonka má od narození tmavě hnědé až černé. U nás se žádná změna nekonala …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
7.6.06 10:28

Někde jsem četla, že oči se vybarví do stálé barvy do 3.měsíce, někde zas do půl roku. Takže někdy v tomhle období. Ale mám pocit, že pokud se už narodí světlonký blonďáček s poměnkovýma očima, je to už geneticky dáno a oči mu moc neztmavnou. A naopak, z černookého modrooký asi taky nebude. Nebo jo? Měl někdo takovou radikální změnu ?

Milu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
7.6.06 10:35

Dalis měl tmavé oči, nedalo se říct, jestli černé, hnědé nebo modré, pak mu začaly světlat a tak od půl roku se ustálily 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
7.6.06 10:41

Ahojky,taky si myslím,že barva očí se ustaluje asi okolo půl roku,pak můžou spíš změnit odstín,než barvu,ale nejdříve se mění okolo panenek,tak okolo 6 týdne se dá už odhadnout,podle barvy okolo panenek,jak to bude vypadat :) Aspoň u nás to tak bylo.Původně šedomodré a dnes hnědozelené :) A to jsem moc chtěla modré oči po taťkovi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
7.6.06 10:57

Ahoj, Ráchelka měla po narození taky šedomodré oči a teď má hnědozelené. Moc jsem si přála, aby měla tmavěhnědé po taťkovi, a teď to tak vypadá, že je má po mé mamce :) Nejdůležitější je ale, že je zdravá :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
7.6.06 12:45

Ahojky.

Matýsek měl po narození šedomodré oči. Myslela jsem, že aspoň jediné, co by měl po taťkovi by byla barva očí, ale néééééé. Má je tmavě hnědé pomě :lol: Změnili se mu asi ve 3měs. Kamarádce holčině se oči měnili do roka. Už jen ale odstín. Ne barva jako taková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
7.6.06 12:55

Ahoj,
tak u nás se změna nekonala, máme od narození modroočku :-).
Ale kamarádky synovi se změnila barva z modrých na hnědé až v 10 měsících. A pak věřte tomu, co se píše :D .
 P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky