barva očí

1
15.6.09 10:59

barva očí

Ráda bych se zeptala: nášemu chlapečkovi jsou 4 měsíce a obě oči se mu zabarvují do hněda, ale v pravém se mu roh oka nezabarvuje a zůstává stále stejný. Nemáte někdo zkušenost, jestli je možné, že ten roh oka zabarví dodatečně, nebo to signalizuje, že bude jiné barvy. Dík moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15.6.09 11:50

Ahoj, taky řešíme barvu očí u malého, taky má 4 měsíce a oči má momentálně modro-hnědé a hodně záleží na světle jak jím proniká. Čekáme tedy jestli je bude mít zlaté po tatínkovi nebo modrošedé po mě :roll:
Neboj oči se prý mění až do jednoho roku, takže času na dobarvení dosti, dokonce jsou u nás v rodině případy změny barvy i v 6ti letech 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
15.6.09 11:50

Ahoj, Jenik mel asi do 9mes modre oci a pak se mu jedna ctvrtka oka zabarvila do hneda a tim to (zatim) skoncilo. :) Jsou mu dva a ctvrt. Me se to naopak libi. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
15.6.09 13:39

Ahoj, narodila jsem se s modryma ocima, potom mi ztmavly a zhruba v roce zezelenaly. V asi sesti mi ve svetle zelenych ocich naskakaly hnede tecky (nebo spis puntiky) a tak je to doted. Takze mozne je vsechno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
15.6.09 15:02

Ahoj, ve 4 měsících je podle mě ještě moooc brzo na ustálení barvy očí. Naše starší dcera má 2 roky a 4 měsíce a barva očí se jí pořád mírně mění :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
15.6.09 15:02

ahoj,
mé neteři se zbarvilo jenom jedno oko. Jedno zůstalo modré a druhé se zabarvilo do hněda :)
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
15.6.09 17:41
matesatko píše:
ahoj,
mé neteři se zbarvilo jenom jedno oko. Jedno zůstalo modré a druhé se zabarvilo do hněda :)
 M.

Měla jsem takovou spoužačku na střední. V pasu měla napsáno:
oči: modré,
zvláštní znamení: pravé oko hnědé :lol::lol:

takže ano je možné, že bude jen kousek oka do hněda, ale je ještě brzo na to, aby se dalo určitě jestli to tak už zůstane napořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
16.6.09 17:55

Ahojky
oci se opravdu muzou menit az do puberty,takze bych si tim hlavu nelamaa…I kdyby mu zustal jiny flicek,tak co :)
Jinak nas Davidek ma ocicka tmave modro sede,takove klasicke novorozenecke „boruvkove“ nekdy az fialove a ted ve 3mesich kdyz mu zasviti svetlo tak se tam rysuje cosi do hneda…
Ja mam oci tmave hnede,chlap modre a uvidime co bude mit syn :)
doufame ze hnede :)

Moje sestrenice ma holcicku a ta ma od narozeni oci hnede,od 3mesicu tmave hnede,takze taky nemusi byt modre a pritom je jeji chlap blondaty ,byla plet a pomenkove oci…

• Citovat
  • Upravit
1180
16.6.09 23:11

No jo, to je ošemetné. U nás nás nejvíc „vypekla“ dcera :lol: Já mám oči hnědé a manžel zelené. Dcera je měla nejdřív tmavě modré, pak světle modré (ale tak divně) a nakonec v roce už byly krásně šedé (fakt zvláštní barva a hodně výrazná). Za měsíc jí budou 4 roky a oči jsou stále krásně šedé s nádechem do zelena - přesně jako můj brácha :lol: Jde v jeho šlépějích :lol: Přitom naši mají oba oči hnědé a tyto zvláštní oči měl jen náš děda a jinak nikdo v rodině - tedy kromě bráchy a teď naši Julky. U Saši se čekalo, že by to konečně mohl být hnědooký brunet (dcera je plavovláska po manželovi :wink: ). Tak brunet asi opravdu bude (po mě), ale oči měl po narození dlouho hoooodně tmavě modré, pak mu postupně zesvětlaly a teď v půl roce už je má krásně do zelena - takže jako tatínek :lol: Já prý měla po narození oči úplně černé a pak zesvětlaly na hnědou a tak už zůstaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí