Barva spáry do bílých obkladů

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1598
17.5.13 19:04

Barva spáry do bílých obkladů

Mám vybraný cihlový a bílý obklad od rako koupelny samba. Absolutně netuším jakou barvu spáry dát do těch bílých obkladů. Bílou barvu nechci a a ani šedou. V barvě cihlové se bojím aby to moc nevyčnívalo. Poradí prosím někdo? jo a chci udělat ještě na rohovou vanu pásek z mozaiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6536
17.5.13 19:08

Hnědá by nemusela být špatná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
17.5.13 19:10

A jaká bude barva mozaiky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
17.5.13 19:10

Do bílých obkladů - bílou spáru - v čem je problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
17.5.13 19:11

Ja bych svetle cihlovou, oranzovou..vubec bych se toho nebala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
17.5.13 19:12

Takhle nějak to bude vypadat, jenom chci na té vaně udělat ten žlutý proužek z mozaiky, a právě mám strach z těch spár. Bílé neeeeee. A hnědou nevím jak to může vypadat, neumím si to představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
17.5.13 19:12

No já myslím, že spárovka v rozmíchaném stavu se dá taky tónovat, ne? Akorát je potřeba ty spáry dělat v nějakém logickém pořadí, aby nebylo pak moc vidět, když se do odstínu přesně „netrefíte“… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
17.5.13 19:13

@pet14 bila spara casem zajde..je lepší dat barevnou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
17.5.13 19:13

@pet14 V čištění těch spár problém vidím, měli jsme je dřív v bytě a drhla jsem je kartáčkem, časem uplně zašly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
17.5.13 19:15

Tak můžete dát žlutou, okrovou, oranžovou, béžovou, něco co bude ladit s obkladačkami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
17.5.13 19:16

@-Sára presne tak..ja bych se svetle oranzove vubec nebala..bude to pekny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
17.5.13 19:16

Pardon, tím svým příspěvkem jsem chtěl říct, že si zvolíte nějakou svou „favoritní“ barvu podle barevného vzorníku a tu si domícháte… Takže škála velice široká, těžko radit.
(Kromě cihlově červené a hnědé bych si tam uměl představit třeba světlou okrovou, pískovou nebo bledě béžovou - což jsou v podstatě názvy pro jednu barvu. liší se jen o málo… Zrovna tak by spárovka mohla být „desert pink“ - pouštní růžová - což je přechod mezi lila a světle pískovou… Těch možností je fakt nepřeberně.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
17.5.13 19:18

Já bych dala takovou barvu spárovačky jakou máte druhou barvu obkladů, takže cihlovou, oranžovou, bílou spárovačku bych nedávala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
17.5.13 19:59

Podle mě jakákoliv jiná než bílá už bude vypadat jak kocourkov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
17.5.13 20:09

@-Sára Vím, že šedou nechceš, ale já ti musím napsat jak moc jsem s ní spokojená, koupelnu máme už 6 let a není na té spáře vůbec nic vidět, nemusí se drhnout a nezašedne ti :lol: :lol: Ne opravdu je naprosto suprová, kdybych dělala novou koupelnu znova bych si dala tuhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný