Barva stěny v kuchyni

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1.3.20 13:35

Barva stěny v kuchyni

Zdravím. Máte někdo tip, nebo barevné cítění, ab jste mi poradili jakou barvou vymalovat jídelnu? Jídelna navazuje na kuchyň. V kuchyni jsou červenobílé obklady a židle v jídelně a červeným polstrováním na zádech a sedadlech. Kuchyň a jídelní stůl je v dekoru dub. Do teď jsme měli vymalováno na červeno, ale chtela bych to změnit. prostor to je velky, cca 5m x 6m. Moc děkuji za tipy a rady. Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1.3.20 14:01

Mne se líbí jemnější barvy, vybrala bych nějakou béžovou/capuccino aby ladila k dekoru dubu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.3.20 14:02
@123muminek123 píše:
Zdravím. Máte někdo tip, nebo barevné cítění, ab jste mi poradili jakou barvou vymalovat jídelnu? Jídelna navazuje na kuchyň. V kuchyni jsou červenobílé obklady a židle v jídelně a červeným polstrováním na zádech a sedadlech. Kuchyň a jídelní stůl je v dekoru dub. Do teď jsme měli vymalováno na červeno, ale chtela bych to změnit. prostor to je velky, cca 5m x 6m. Moc děkuji za tipy a rady. Hezký den

Volila bych bílou. Červenou nosím ráda, ale v bytě leda na drobnostech. Je dost agresivní. Takže stěny co nejnenápadnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
1.3.20 14:07

Já bych volila taky nějakou světle mocca, k červené a bílé se skvěle hodí a dodá prostoru teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9164
1.3.20 15:45

Smetanová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie