Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den..
Mam problém s Přítelem před dvěma měsíci sme.sa nasťahovali ho pronájmu. Bylo to těžke ,moja.mama.nam pomaha živobytím…pritel začal pracovat, výplatu dostane až o mnesic, co je ještě daleko. Je strašně linej stale je na pc, nebo mobilu v domácnosti neudala vůbec nic…s dětmi taky nepomáhá… Ja dostavam rodičovský a alimenty co je 13 000 kc.. najem si dělíme na půl co je 10 000 pro každého… Ale uz mnesic mi nedal. vubec nic na živobytí ani drogerii… Pritel dela na serveru kde.ma niaku částku penez, vůbec mi o tom neřekl…Moja.mama ma stale dotuje abychom přežili..Uz nevim.co mam. delat sem jako v zakletom kole, ze vsechno delam ja a moja mama a on se jenom přiživuje nedava na jidlo a ani na svoji dceru ani korunu..prosim mate niaky napad..? Děkuji
@Kriss Tina píše:
Vykopnout ho?
To nemůžu lebo mi dava polku najmu. Vybavujem.si příspěvek ma bydlení ale prave cekam na druhy doklad a ten se mi vybavuje 7 mnesicu..
13000,–. A dáváš 10 000 za nájem?
Jak dlouho se to tak dá vést?
@Monika 50 pred 2 měsících jste se nastěhovali, ale už měsíc ti na nájem nedal…
Prima partie…
Jo chyba…na nájem asi ano, ale na nic jiného…
Tak doufám, že vaříš jen sobě a dětem…
Příspěvek upraven 28.02.20 v 22:21
@Monika 50 píše:
To nemůžu lebo mi dava polku najmu. Vybavujem.si příspěvek ma bydlení ale prave cekam na druhy doklad a ten se mi vybavuje 7 mnesicu..
No pokud dobře čtu, tak bydlíte 2 měsíce a z toho ti měsíc nic nedal. Tak si najdi sama levnější byt a prizivnika pošli do oběhu.
@mamule42 píše:
To seš na tom dobře že máš 20000 na nájem.
Nejsem pritel.mi da najem. pulku ale ja si vybavujem příspěvek na bydleni abych vsechno zvladla..Ale jsem. slovenka potrebuji jeste pas a na ten pas cekam 7 mnesicu… Takze ho musim trpiet… Najhorsi ke ze na jidlo.mi vubec nedava peníze ačkoli ma na účte…
@Monika 50 píše:
Nejsem pritel.mi da najem. pulku ale ja si vybavujem příspěvek na bydleni abych vsechno zvladla..Ale jsem. slovenka potrebuji jeste pas a na ten pas cekam 7 mnesicu… Takze ho musim trpiet… Najhorsi ke ze na jidlo.mi vubec nedava peníze ačkoli ma na účte…
Vsak mu nic nevař, nedávej. Jasny jak facka ne, řekni že taky nemáš. ![]()
@mamule42 píše:Nejsem pritel.mi da najem.pulku ale ja si vybavujem příspěvek na bydleni abych vsechno zvladla..Ale jsem.slovenka potrebuji jeste pas a na ten pas cekam 7 mnesicu… Takze ho musim trpiet… Najhorsi ke ze na jidlo.mi vubec nedava peníze ačkoli ma na účte …
To seš na tom dobře že máš 20000 na nájem.
@Marusee píše:
13000,–. A dáváš 10 000 za nájem?Jak dlouho se to tak dá vést?
Dliuho uz ne… Nevim jak dale..sem. zufala…uz davno by sel pric… Jenom proste jeho prijotity su uplne ine on ma svoj zivot ktory si zije… Ja si vybavujem prispevek na bydleni ale sem. slovenka a cekam na pas 7 mnesicu…tak dlouho musim jeste cekat…mama.mi pomaha, vi jaky je to lenoch a nic neumi ale inu moznost nemam…
![]()
@Monika 50 píše:
Dliuho uz ne… Nevim jak dale..sem. zufala…uz davno by sel pric… Jenom proste jeho prijotity su uplne ine on ma svoj zivot ktory si zije… Ja si vybavujem prispevek na bydleni ale sem. slovenka a cekam na pas 7 mnesicu…tak dlouho musim jeste cekat…mama.mi pomaha, vi jaky je to lenoch a nic neumi ale inu moznost nemam…![]()
![]()
No a k čemu ti je takový lenoch co ma ine priority?
@Petra Z píše:
Prima partie…
Tak doufám, že vaříš jen sobě a dětem…Příspěvek upraven 28.02.20 v 22:21
Ja varim jako pre.mna a pre deti ale i on se naji…musim varit pre deti aby mneli jidlo a základné potreby… Ale jemu je vsechno jedno ak ma svoje potreby pc, mobil, cigara… O deti sa nestará, uz vubec nejsme jak par zhnusil semi nedělá absolutne nic jenom cumi do mobilu..aked mu meco reknem. Tak jednym uchom.dnu a druhým ven…
@Monika 50 na pas čekáš 7 měsíců? Nebylo by snazší zajet na Slovensko a nechat si ho tam udělat na počkání? A s chlapem udělej krátkej proces, takovej tě akorát oškube.
@Petra Z píše:Ja varim jako pre.mna a pre deti ale i on se naji.....musim varit pre deti aby mneli jidlo a základné potreby… Ale jemu je vsechno jedno ak ma svoje potreby pc ,mobil ,cigara… O deti sa nestará ,uz vubec nejsme jak par zhnusil semi nedělá absolutne nic jenom cumi do mobilu..aked mu meco reknem. Tak jednym uchom.dnu a druhým ven…
Prima partie…
Tak doufám, že vaříš jen sobě a dětem…Příspěvek upraven 28.02.20 v 22:21
@Marusee píše:
No a k čemu ti je takový lenoch co ma ine priority?
Neni k ničemu jedine ma drzito ze muzeme bydlet…nemuzem ist mame maly bytik nezmestime sa…jedina.ma.drzi to ze mi da pulku na na najem ked dostane vyplatu…preto cekam.na ten pas abych si mohla zariditprispevek na bydleny abych ho mohla vyhodit…