Gauc pokresleny propiskou

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
ludmilaadamkova
29.2.20 07:34

Gauc pokresleny propiskou

Ahoj maminky mate nejaky tip jak dostat propisku z gauce? Mala uzmula muzi ze stolu propisku a z kozenych bilych boku si udelala plátno. Trochu jsem to vydrhla ale porad je to viditelne. :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21502
29.2.20 07:40

Prý pomáhá postříkat to lakem na vlasy a pak čistit. Zkus vygooglit články s tipy na webu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
29.2.20 07:57

Naky rozpoustedlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.2.20 08:09

@ludmilaadamkova
Dětské vlhčené ubrousky jsi zkusila? :P Nám na hodně malování pomohly Lidl ubrousky. Občas s nimi odmastím i skřínky v kuchyni. Na syna už je nepoužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
29.2.20 08:12

@ludmilaadamkova nám takhle dcera počmárala jídelní židle. Máme právě ty potahy z ekokůže. :-) Taky jsem kdysi kvůli tomu zakládala diskuzi. :-D Lak prý pomáhá, ale ten jsem doma neměla. Nakonec jsem to vydrhla cifem (několikrát po sobě) a nakonec to pustilo. Ale docela jsem si dala teda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9272
29.2.20 08:16

@ludmilaadamkova já jsem židle vydrhla Cifem :palec: musela jsem to tedy udělat asi 5× :roll:
Nakonec se to povedlo, ale některé hlubší rýhy tam bohužel zůstaly viditelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
29.2.20 08:36

Na tohle vyzkoušené nemám, možná by to šlo melaminovou houbičkou. Nebo bych taky zkusila klasický Cif, nechat chvilku působit a potom opatrně drhnout. Dej vědět, jestli a čím se ti to podařilo odstranit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39493
29.2.20 08:37

@ludmilaadamkova Ještě jsem četla, že Savo perex, je to na bílé prádlo, tak jestli to zabere :nevim:,a ten lak na vlasy radí často.
Nebo čistý líh, chvíli počkat…ale určitě nějak nedrhnout, ať nezmizí trochu i barva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
29.2.20 08:52

A nevíte jak dostat propisku ze dřeva? Ten lak na vlasy to odstranil částečně, ale úplně to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39493
29.2.20 09:06
@marinka5 píše:
A nevíte jak dostat propisku ze dřeva? Ten lak na vlasy to odstranil částečně, ale úplně to nejde

Leštěnka na nábytek? Je leštěný či matný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
29.2.20 09:13

Hodně štěstí. Nám takhle malá vylepšila koženkový židle. Zkoušela jsem bárzco a nikdy to nešlo dolů. Pomohla až výměna židlí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
29.2.20 09:15

Tak holky zkousela jsem lak i cif a hidne to pustilo.. musela jsem teda drhnout do zblbnuti. Spus sem ti teda odrbala nez ze by to pustilo rekla bych.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
29.2.20 09:23

Kazdopadne muzu za to sama vcera jsme spolu kreslily propiskou do bloku s hrozne ji to bavilo tak si holt nasla vetsi plátno.

• Citovat
  • Upravit
4248
29.2.20 09:34

@ludmilaadamkova zkusila jsi detsky vlhceny ubrousky? Syn jednou pomaloval lino a slo to az ubrouskama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
29.2.20 09:51

@Ivana 85 jj zkousela to nefungovalo vubec v podstate si myslim ze jsem to nevycistila ale odrhla jak jsem psala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný