Barva stolice 3měsíčního miminka

49
19.1.12 12:10

barva stolice 3 měsičního miminka

dobrý den chtěla jsem se zeptat na osobní téma, :) potřebují zjistit jakou mají barvu stolice vaše miminka. Naše malá je má neustále tmavě zelené a to se říká že je hladová stolice, i když se mi malá na jídlo ozve až po 4 hodinách, tak ji musím nutit dřív. Za celý den mi vypije 400 ml příkrmu a do toho mé mlíko, i když ho moc nemám. Malá má 3 měsíce a 1 den. naší doktorce se to nelíbí, ale stěry nám nevezme, jinak krevní obraz je v pořádku. děkují za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5230
19.1.12 12:11

A nepije HA mléko? To dělá tušim zelenou stolici :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
19.1.12 12:16
Temaho píše:
A nepije HA mléko? To dělá tušim zelenou stolici :think:

ne, pije normální mlíčko hipp, hami a nebo bebu, ale ne ha, nemůže být třeba na tyto mlíčka alergická? sice pupinky ani nějak suchou pokožku nemá a po mlíčku neblinká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
19.1.12 12:18

ahoj, možná je to způsobené něčím, co jíš ty? :nevim: my teda máme klasický míchaný vajíčka, pěkně nakyselo :mrgreen: občas je má malinko nazelenalé, ale určitě to nebude z hladu - už má přes 7 kg v necelých třech měsících…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
19.1.12 12:19

jo a my teda jen kojíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
19.1.12 12:23

Tak ti nevím doktorka říkala, že zelená stolice je příznakem nedostatku stravy…jak prcek přibírá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
19.1.12 12:36

Zelena stolice je v poradku ( asi to bude tim, ze ma oboje UM i MM), hladova nebo stolice, ktera neni v poradku by mela byt hnede barvy a silne zapachat. Pokud mimco roste, tak jak ma, vse by melo byt v poradku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
19.1.12 12:42
Junkyska píše:
Tak ti nevím doktorka říkala, že zelená stolice je příznakem nedostatku stravy…jak prcek přibírá?

malá je už od porodu na spodní hranici, přibíra jen malinko, ale je spokojená, směje se a v noci krásně spinká. Malá má 3 měsíce a váha je 4400g a 60
cm, por. 2920 pak klesla na 2750. v pondělí jdeme k nové p. doktorce, tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
19.1.12 12:43
gabriela82 píše:
ahoj, možná je to způsobené něčím, co jíš ty? :nevim: my teda máme klasický míchaný vajíčka, pěkně nakyselo :mrgreen: občas je má malinko nazelenalé, ale určitě to nebude z hladu - už má přes 7 kg v necelých třech měsících…

to vám závidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
19.1.12 13:08

my máme taky někdy předpisový míchaný vajíčka, někdy zelenou stoličky, ale hlad takyx nemá, spíš naopak je pěkně tlusťoučkej a velkej, ale taky jen kojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
19.1.12 13:44
emmula píše:
Junkyska píše:
malá je už od porodu na spodní hranici, přibíra jen malinko, ale je spokojená, směje se a v noci krásně spinká. Malá má 3 měsíce a váha je 4400g a 60
cm, por. 2920 pak klesla na 2750. v pondělí jdeme k nové p. doktorce, tak jsem zvědavá

Malá má teda ukázková míchaná vajíčka,ale také moc nepřibírá, ale i přesto se furt drží těsně u průměru…občas měla zelenou stoličku,ale spíš když byla na dvou měsících a doktorka nic moc neříkala… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
19.1.12 14:29
taky nevím, jak jsme to dokázaly, my zas překračujem tu horní hranici…ale když je jen kojená, tak to prý neva, ale Dr. taky kroutí hlavou :mrgreen: my už jsme zase museli princezně obměnit celý šatník (u některých věcí už jí není ani velikost 3-6 měsíců 8o ) a rozdali jsme malý plíny…
emmula píše:
gabriela82 píše:
to vám závidím
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
19.1.12 14:34
jinak u nás byla porodní váha 3540 g (porod v 41+6!) a mlíčko hned druhý den, takže jsme hned začaly nabírat…
emmula píše:
Junkyska píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
19.1.12 16:06
gabriela82 píše:
jinak u nás byla porodní váha 3540 g (porod v 41+6!) a mlíčko hned druhý den, takže jsme hned začaly nabírat…
emmula píše:
Junkyska píše:

Malá měla porodní váhu 3680 a 52 cm (porod 41+2), mléko také hned,ale tak nějak nemá moc hlad :nevim: říkám, že si udržuje modelkovské míry :lol: na třech měsících měla 5240 g a 61 cm :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí