Dochucování čaje ovocnou šťávou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
"dochucovani" caje ovocnou stavou
holky,jak se divate na dochuceni treba bylinkoveho a nebo jineho caje ovocnou stavou,co je bez pridaneho cukru???
Mala nechce vodu,caje jsme zkusily vic druhu a nechce,vzdycky hulaka,ze vidi flasu,vrhne se na ni a po jednom loku bud se snazi vytlacit z puseny savicku a nebo hned pusti koutkem…
zkusila jsem udelat bylinkovy cajik 80ml a nalila jsem do nej 30ml jablecne stavy pro deti bez pridaneho cukru a pila to s chuti a naprosto bez problemu,…
myslite,ze je to tak ok?a nebo snazit se porad davat ten neslazeny caj a nebo toto mnozstvi stavy na prilepsenou nevadi???? jde mi o budouci zobky apd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ruzne stavy jsem ted namrazila do sacku na led,ze bych vzdycky vyloupla mnozstvi co potrebuji,jelikoz kdyz tak redime,tak bychom nestihly stavu spotrebovat do 2dnu jak je udano,jelikoz potrebujem malinko…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím kolik malé je.My jsme začínali vodou,čajem,pak šťávičky a měla období kdy pak nechtěla pít neslazené.Taky jsem dávala čaj se šťávičkou a postupně ubírala šťávičky a už zas pije neslazené.
- Citovat
- Upravit
Ahoj. Můj názor je ten, že děti by měly pít jen neslazené nápoje. Ale starší dcera mi ukázala, že některé zásady se holt dodržet nedají. V jejích 1,5 letech jsme skončili v nemocnici, Anežka odmítala cokoliv pít, tak jsem byla šťastná, že vzala na milost aspoň 100% jablečný džus,který jsem pak postupně ředila vodou, až jsem se dostala na poměr 1:1. Dál to už nešlo. Takže radši ať děti pijí sladké, než nic. Myslím, že to, co píšeš, je to nejmenší zlo
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky,budu sledovat,maly mi taky nechce caj a ani vodu,ale kombinace caj+stava me nanapdla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mala bude ted koncit 3mesic…jsme jinak plne na UM…a ma obcas tuhose,tak proto chci pridavat tekutiny navic a nejake granulovane caje a nebo prime slazeni cukrem se mi nechce…
prijde mi toto mensi zlo,kdyz nechce nesladke…ale zase je tam taky cukr,i kdyz prirodne vyskytujici fruktoza…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já dávám do bylynkového čajiku trošku medu, do ovocného trošku šťávy (kupované bez cukru a sladidel), sama také neslazené čaje nepiju, tak proč to nutit dítěti..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
keti píše:
já dávám do bylynkového čajiku trošku medu, do ovocného trošku šťávy (kupované bez cukru a sladidel), sama také neslazené čaje nepiju, tak proč to nutit dítěti..
jak mas stare dite?ja med pouzivam,ale ten se muze az od urciteho veku,ne?
jinak pro me caj s medikem je mnamka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
RadanaH píše:keti píše:jak mas stare dite?ja med pouzivam,ale ten se muze az od urciteho veku,ne?
já dávám do bylynkového čajiku trošku medu, do ovocného trošku šťávy (kupované bez cukru a sladidel), sama také neslazené čaje nepiju, tak proč to nutit dítěti..jinak pro me caj s medikem je mnamka
med by se mel davat az od roka, kvuli alergiim… respektive minimalne od roka… ![]()
- Citovat
- Upravit
Holky ja teda nevim. Zakladatelka ma mimco trimesicni, ja osobne bych asi neprislazovala. Prijde mi to fakt brzo v tomto veku diteti vyhovet a dat mu prislazene piti…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
RadanaH píše:keti píše:jak mas stare dite?ja med pouzivam,ale ten se muze az od urciteho veku,ne?
já dávám do bylynkového čajiku trošku medu, do ovocného trošku šťávy (kupované bez cukru a sladidel), sama také neslazené čaje nepiju, tak proč to nutit dítěti..jinak pro me caj s medikem je mnamka
teď už nám je 19 m, ale medík jsem začala dávat asi od půl roku, čaj kupuju bylinný od značky Leros a ten mi příjde sám o sobě nasládlý, takže medíku stačí trošku ![]()
Podle mě je medík (od včelaře) pro dítko moc dobrej, malá dostává pravidelně a zatím za rok a půl měla pouze jedenkrát chřipku a to nám ji tatínek donesl až domu a prskal na všechny strany, takže nebylo kam uniknout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo tak to já netušila jak jste starý..
U tříměsíčního bych taky počkala, myslím že malá pila ty šťávičky Hamánek, Hipp atd. Ředila jsem kojeneckou vodou..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
keti píše:RadanaH píše:teď už nám je 19 m, ale medík jsem začala dávat asi od půl roku, čaj kupuju bylinný od značky Leros a ten mi příjde sám o sobě nasládlý, takže medíku stačí troškuketi píše:jak mas stare dite?ja med pouzivam,ale ten se muze az od urciteho veku,ne?
Podle mě je medík (od včelaře) pro dítko moc dobrej, malá dostává pravidelně a zatím za rok a půl měla pouze jedenkrát chřipku a to nám ji tatínek donesl až domu a prskal na všechny strany, takže nebylo kam uniknout
aha,no ja s medem nebudu u maleho pospichat,jsem v tomto bojan,ale urco myslim,ze je zdravy a dobroucky i namlsani,kdyz jsou chute
jinak od vcelare je jasnyyyyyyyyy,jiny bych nebrala…
sama pres zimu jedu s medem ve velkym,ale u maleho pockam
- načítám...
- Citovat
- Zmínit