Čaj Klidné spaní - závislost?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1304
15.1.12 16:54

čaj ´Klidné spaní´

Ahoj holky :mavam:
Mám takové dilema… Petříkovi (16 měsíců) dělám každý večer tento čaj (Klidné spaní od Lerosu). Je čistě bylinkový a sama dr mi ho doporučila, když špatně usínal a budil se často v noci. Je fakt, že od té doby spinká pěkně, vzbudí se max. jednou za noc a to ob den na mlíčko. No a kamarádka mi to vyčetla, že bodejť by nespal, když je nadopovanej. Že to není vůbec dobrý aby dostával tento čaj. Udělala ze mě pomalu strašnou matku. Tak se vás ptám, je to opravdu, tak hrozný, když malýmu dělám tento čaj? Dělám z něj závisláka?
Omlouvám se za román a doufám, že to není moc zmatený (jsem zmatená prvomatka) :kytka:
Děkuji za vaše odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9887
15.1.12 17:11

Pokud vím, je ten čaj schválený od 6 měsíců, nevidím v něm žádné problematické byliny… Jestli ho nepije nějak moc, přijde mi, že přínos (dobrý spánek) mohutně převažuje. Není to přece odvar z makovic.
To asi s tímhle přístupem kamarádka ale neschvaluje žádný čaj, ne?
Dcera ho občas (asi 3krát týdně) pila, závislá na něm není, spí dobře i bez něj. Teď ho piju já:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
15.1.12 17:24

Díky za odpověď. Taky si myslím, že není problematický. Pije ho jen večer, a to 150ml, víc opravdu ne. A je pravda, že po ňem líp spí.
No její děti pijí jen vodu.
Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
15.1.12 17:41

tak můj malý (11 měsíců) ho pije normálně i přes den a napije se klidně i čisté vody nebo jiného čaje…ale je pravda, že mu asi chutná nejvíce…i když ho pije přes den,tak mi určo neusíná ,,za provozu" :-) ale normálně funguje, takže si myslím, že to zas nějaký driják nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
15.1.12 18:36

Náš prcek ho taky normálně pije, sice nemám pocit, že by ho nějak výjimečně klidnil, ale má ho rád a já v něm nevidím problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
15.1.12 20:10

Ježiš co to je za hovadinu.. je to normální bylinný čaj, malý ho pije taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lentilka22
25.1.12 10:32

Na bylinky může vznikat závislot, bacha na to. A některý ty dětský čaje maj povzbudivý činky (myslím že to byl čaj dobrá pohoda)…

• Citovat
  • Upravit
1304
25.1.12 10:46

Holky díky za názory, taky si říkám, že to je blbost :kytka:
Lentilko no teda nevím a myslím, že kdyby to byla pravda, tak ho doktorka nedoporučí, ne? No a navíc, když mu ho občas zapomenu udělat, tak spí taky hezky, takže o nějaké závislosti nemůže být řeč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.8.15 23:09

spanek nad zlato

Ho ho ho hoooo cajik uvarim. Kamaradky at si trhnou. Ja chci taky spat :D snad bude fungovat. A jestli ma byt cajovej uchyl tak at klidne je. Lepsi nez 6× za noc vzhuru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí